Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Chamstwo

Recommended Posts

JuÂż po raz ktĂłryÂ? za szybko zamykacie temat ale nie ma tak Âłatwo :D

Biter

po mnie to splywa jak po kaczce a jak mi nie pasuje mute pieknie i chooy im w zad

unban Vol i to juÂż!!!!

to jest humor nie hamstwo co innego jak by ci na zywo powiedzial ale na servie to nic

zaniedlugo regulamin serva bedzie taki

1) zakaz uÂżywania mic' :/

dla mnie for fan to sie tyczy wszystkiego pozdro and pocwicz

to mamy podzielnÂ? opinie.4fun to zabawa i w pewnej czĂŞÂ?ci haja a nie dojazd dojazd......haja...dojazd dojazd i tak w koÂło. Nie chce tutaj waliĂ? wywodĂłw jak powinno byĂ? bo juÂż przy temacie o chmielsonie powiedziaÂłem co sÂ?dzĂŞ o tym, w kaÂżdym bÂ?dÂĽ razie widocznie jestem zbyt "porzÂ?dny" do niektĂłrych haji ot co :D

P.S- mój kochany ji hadku. Mam ci przypomnie� jak nieraz wchodzi� totalnie bez humoru na server i wystarczy ¿e jaki� "m³ody" ci powie o 1 s³owo za du¿o to traktujesz go ...... (nie wa¿ne ja brudów tutaj nie bêdê wyci�ga³).Tu sytuacja jest analogiczna. Bo rzotkiewowi to te¿ siê nie podoba tylko ze on nie ma w³adzy wykonawczej wiêc wbi³ na forum powiedzia³ co i jak. I ja siê z nim zgadzam-nie podoba mu siê to-powiedzia³ o tym nie obrazi³ nikogo i mia³ racje, te¿ nie lubie jak kto� przegina pa³ê w tekstach tym bardziej zamiast jecha� ju¿ mi przerzuca sie na temat ju¿ stary i wytarty jak ch*j po 20 samoklepach w ci�gu 30 minut.I nie gadaj ¿e wogóle sytuacja jest inna bo nie jest. a tak wogóle to ciê kocham tylko widocznie mamy inne pogl�dy. Bo ja w tym ¿adnego gówna nie widzia³em, ale zwyk³e podej�cie kogo� kogo nie musi krêci� haja

p.s-Wszystkie listy z pogró¿kami,zdech³e karpie i inne "prezenty" walentynkowe �lijcie na tyln� 37/4

p.s- panowie . Nie po to maci mnie w kontaktach by tylko wam robiĂ? sloty. ZnajdÂĽcie sobie innego murzyna do tej roboty

Guest Anonymous
]

]

p.s- panowie . Nie po to maci mnie w kontaktach by tylko wam robiĂ? sloty. ZnajdÂĽcie sobie innego murzyna do tej roboty

ja tez sie dolaczam do prosby :D

P.S- mĂłj kochany ji hadku. Mam ci przypomnieĂ? jak nieraz wchodziĂ? totalnie bez humoru na server i wystarczy Âże jakiÂ? "mÂłody" ci powie o 1 sÂłowo za duÂżo to traktujesz go ......
obrqazalem kogos ? gadalem wogule wtedy przez mic ?? wtedy traktowalem all normalnie jak powinno :D

btw black listed . reason frajerstwo

Nie ma robienia slotow na serwie !! czekac na slota a nie ! ( :D )

Chamstwo na serwerze to nie nowoÂ?Ă? , ale to 4fun - dobra looz , nie mowie o tym ,ze bezkarnie mozna wjechac na czyiÂ? rodzicow jo . Trzeba miec poczucie humoru i faja .......

wezcie mu skroccie tego bana bo naprawde perm to chyba lekka przesada tym bardziej ze wtedy jeszcze kilka osob by musialo z tego samego powodu dostac bana.. a przeciez chyba nie o to chodzi zeby wiare banowac tylko o to zeby grac i sie posmiac.. przeciez powinno juz do wszystkich Wsiokow dojsc ze oni to robia na jaja i wiadomo ze gadaja tak zeby robic te swoje haje.. ja tam osobiscie jestem polana za kazdym razem jak ich slysze wiec proponuje skrocic bana.. mysle ze z miesiac dwa i mozna Volantowi odpuscic

ja bym mu bna wogole cofnal bo nie o to chodzilo!!!

chodzi o to zeby zrobic cos z szerzocym sie chamstwem gram tutaj juz cos ok 3 miesiecy i przez caly ten czas nie mialem problemow, dopiero jakies 2 tygodnei zaczely sie ostre pojazdy pod adresem moim i mojej rodiny i nie chodzi o volantisa on stal sie kozlem ofiarnym chociaz najmniej mi pojechal cos nie tak jest

P.S- mĂłj kochany ji hadku. Mam ci przypomnieĂ? jak nieraz wchodziĂ? totalnie bez humoru na server i wystarczy Âże jakiÂ? "mÂłody" ci powie o 1 sÂłowo za duÂżo to traktujesz go ......
obrqazalem kogos ? gadalem wogule wtedy przez mic ?? wtedy traktowalem all normalnie jak powinno :D

btw black listed . reason frajerstwo

pewnie wiesz gdzie mam te ostatnie zdanie, jeÂżeli inaczej niÂż black listÂ? nie potrafisz zaÂłatwiĂ? problemĂłw to nie ja mam problem ^^

hm ji had chyba oprocz paru osĂłb to nikt z nas co do obraÂżania nie ma czystego sumienia ja pamiĂŞtam te sytuacje a ty ? wiĂŞc nie pierdol Âże tak nie byÂło bo byÂło i nie wymiguj sie szybkim haseÂłkiem black listy

. No to nam tu sie zacznie obra¿anie i fochanie... szkoda s³ów nawet nie mo¿na powiedzie� zdania bo cz³owiek cie od razu wyzwie i wpisze na liste. to mo¿e ja zacznê na liste "ch.. wie jak�" wpisywa� tylko nie wiem za co

WyciÂ?g z regulaminu:

:: Gracze ::

9. Staramy sie nie rzucac miesem, nie obrazac graczy ani ich rodzin. Takie chamskie, prostackie i wsiockie wybryki nie beda tolerowane.

kolega napisaÂł co mu leÂżaÂło na wÂ?trobie, a zjebaÂłeÂ? go jakby byÂł konfidentem ? sorry ktoÂ? siĂŞ niedobrze czuje chyba przed derbami

FORCZI NA LSITE JESTES ZA PEDALSTWO I FRAJERSTWO ZAWARTE W 2 PSIE RESZTE SPRAWY MOZEMY OGADAC PRZY PIWKU . NIE LUBIE FRAJEROW I TYLE I NIE WYMIGUJE SIE ZADNA BLACK LISTA TYLKO CIE INFORMUJE :D WPISUJCIE MNIE WSZYSCY NA BLACKLISTE PRZYNAJMNIEJ MI SIE NIE BEDZIE NUDZILO NA JAKIMS ZLOCIE

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.