Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

redzi

bubek
 Share

Recommended Posts

a no czesc dawno nie bylo mnie tu, ale zmusili mnie, a wiec, dostalem bana na tydzien z powodem "prosze" dziekuje pozdrawiam ub. STEAM_0:1:36844210

a jasniej powiem że , walil mi tk - jak i ja, rzucal we mnie granatami jak i ja - dostal banana na 15min za tk - na nuke , mozna zobaczyc.. tyle ze dostal szybkiego ub od judego, nastepnie dal mi tydzien za to ze wyjebal sie na plecy na 15min. dziekuje. czekam na szybkie ub.

[ Dodano: 2011-05-22, 23:52 ]

23:18 - brrrrrrrrrrrrrrraga!: placz

23:36 - brrrrrrrrrrrrrrraga!: hahahahahha

23:36 - brrrrrrrrrrrrrrraga!: ahhahahahaha

23:36 - brrrrrrrrrrrrrrraga!: @H@H@H@H@H2

23:36 - Redzi - mixne: czekja kurwa

23:36 - Redzi - mixne: sie smiej

23:36 - Redzi - mixne: a ty tydzien dostaniesz

23:36 - brrrrrrrrrrrrrrraga!: tak tak :*

23:42 - brrrrrrrrrrrrrrraga!: nie za szybko te 15min?

23:47 - brrrrrrrrrrrrrrraga!: cp z tym tyfgodniem za free? :)

---- ban. dziekuje, rozmowa z steama.

Aż mnie oczy szczypią jak to czytam :)

Ja wchodze na serwer zeby pograć a nie po to zeby wkurwiać sie, gdy ktoś mi tą gre uprzykrza.. Skoro ty wchodzisz wkurwiać ludzi to ja nie bede takiego czegoś tolerował.

Powód bana "prosze" dlatego, że na steamie napisałes "brrrrrrrrrrrrrrraga!: cp z tym tyfgodniem za free? :d"

no to prosze :)

Prawdziwy powód to jednym słowem - wkurwiasz.

Jako że krasula sie spierdoliła to dema nie bedzie, ale juve wszystko potwierdzi :)

A tak ode mnie - to jak próbowałem grać to bubek rzucam mnie w głowe granatami BEZ PRZERWY co uniemozliwiało mi normalną gre (zabierało mi hp, oszałamiało mnie)

Dziękuję!

Skoro juz wklejasz to wklej do konca.

brrrrrrrrrrrrrrraga!: pojeb

brrrrrrrrrrrrrrraga!: daj mi kurwa pograc scouty

brrrrrrrrrrrrrrraga!: jaki osiol

brrrrrrrrrrrrrrraga!: ja jebie

brrrrrrrrrrrrrrraga!: =.=

Redzi - mixne: placz

brrrrrrrrrrrrrrraga!: forum wita

brrrrrrrrrrrrrrraga!: :)

a chuj mnie to obchodzi czy ty wkurwiony czy pojebany,

Czujesz ten bezsens?

jestes glupi to dostales bana na 15min za tk, sam sie przyznales i swiety nie jestes.

dostałem bana na 15 min. no i co?

wiec wnosze o beton na tydzien albo ub... sprawiedliwosc..

beton na tydzien? pomysl zanim napiszesz..

szukaj dem gdzie robie lekkie - CELOWE tk. a no i co z tego ze jebne granatem, po to ten plugin chyba wgrany jest aby jebac granatem w ryj i otumanic, bo widzisz inny sens wgrywania jego? nie pasuje to wyjebcie i tyle, tak samo jak z respami na glowach bylo. i tak samo jak jest ze skakaniem po głowach.

[ Dodano: 2011-05-23, 00:11 ]

a chuj mnie to obchodzi czy ty wkurwiony czy pojebany,

Czujesz ten bezsens?

jestes glupi to dostales bana na 15min za tk, sam sie przyznales i swiety nie jestes.

dostałem bana na 15 min. no i co?

wiec wnosze o beton na tydzien albo ub... sprawiedliwosc..

beton na tydzien? pomysl zanim napiszesz..

nie widze bezsensu,

ad2 15min za to co mi tydzien, no i to , i nawet 15min nie dotrzymales, bo ci ub dali. wiec mozesz mi dac 15min bana albo tydzien sobie, i wtedy bedzie sprawiedliwosc, mysl...

ja dałem tobie tydzien za to za co ja dostałem 15 min? ja dostałem 15 min bo do ciebie strzelałem a ty dostałes tydzien bo przez 2 mapy latałeś za mną z pierdolonymi granatami i nie dawałeś mi pograć wiec weź ty sie kurwa zastanów co piszesz...

spox , wnosze o ub albo ban 15min dla mnie, inne wyjscie to tydzien dla redziego i kwita, wtedy bedziemy mieli sprawiedliwosc, cycu nie skacze 24/7 na glowach ani nie rzucam 24/7 granatami, akurat tak sie zdarzylo, a pluginów ja tez nie wrzucalem, ale za to ze ktos wrzucil aby je wykorzystywac dostalem bana , gdzie obie strony robily to samo :) nawet 1 strona glupsza- bo sie zlapala na bana 15min za tk.

ej ja rozumiem jakbys kilka razy mnie rzucił.. ale bez przerwy przez dwie mapy? i to jeszcze ile razy ci mowilem żebyś przestał. sprawiedliwości se szukaj w domu o ile taka istnieje na tym świcie. a najpierw poczytaj co te słowo znaczy.

bubek po prostu jest sprawa taka macie jakąś tam spine z juvym i podkurwiacie się nawzajem, kiedyś granica pęka i leci ban, myśle że gdybyś ty był adminem a on szarakiem to sytuacja bybyła identyczna tzn odwrotnie identyczna :lol:

a laurke może odjebać ale ręcznie nie w paincie !