bubek Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 a no czesc dawno nie bylo mnie tu, ale zmusili mnie, a wiec, dostalem bana na tydzien z powodem "prosze" dziekuje pozdrawiam ub. STEAM_0:1:36844210 a jasniej powiem że , walil mi tk - jak i ja, rzucal we mnie granatami jak i ja - dostal banana na 15min za tk - na nuke , mozna zobaczyc.. tyle ze dostal szybkiego ub od judego, nastepnie dal mi tydzien za to ze wyjebal sie na plecy na 15min. dziekuje. czekam na szybkie ub. [ Dodano: 2011-05-22, 23:52 ] 23:18 - brrrrrrrrrrrrrrraga!: placz 23:36 - brrrrrrrrrrrrrrraga!: hahahahahha 23:36 - brrrrrrrrrrrrrrraga!: ahhahahahaha 23:36 - brrrrrrrrrrrrrrraga!: @H@H@H@H@H2 23:36 - Redzi - mixne: czekja kurwa 23:36 - Redzi - mixne: sie smiej 23:36 - Redzi - mixne: a ty tydzien dostaniesz 23:36 - brrrrrrrrrrrrrrraga!: tak tak :* 23:42 - brrrrrrrrrrrrrrraga!: nie za szybko te 15min? 23:47 - brrrrrrrrrrrrrrraga!: cp z tym tyfgodniem za free? ---- ban. dziekuje, rozmowa z steama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzi Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 Aż mnie oczy szczypią jak to czytam Ja wchodze na serwer zeby pograć a nie po to zeby wkurwiać sie, gdy ktoś mi tą gre uprzykrza.. Skoro ty wchodzisz wkurwiać ludzi to ja nie bede takiego czegoś tolerował. Powód bana "prosze" dlatego, że na steamie napisałes "brrrrrrrrrrrrrrraga!: cp z tym tyfgodniem za free? :d" no to prosze Prawdziwy powód to jednym słowem - wkurwiasz. Jako że krasula sie spierdoliła to dema nie bedzie, ale juve wszystko potwierdzi A tak ode mnie - to jak próbowałem grać to bubek rzucam mnie w głowe granatami BEZ PRZERWY co uniemozliwiało mi normalną gre (zabierało mi hp, oszałamiało mnie) Dziękuję! Skoro juz wklejasz to wklej do konca. brrrrrrrrrrrrrrraga!: pojeb brrrrrrrrrrrrrrraga!: daj mi kurwa pograc scouty brrrrrrrrrrrrrrraga!: jaki osiol brrrrrrrrrrrrrrraga!: ja jebie brrrrrrrrrrrrrrraga!: =.= Redzi - mixne: placz brrrrrrrrrrrrrrraga!: forum wita brrrrrrrrrrrrrrraga!: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted May 22, 2011 Author Report Share Posted May 22, 2011 no i chuj ci dala reszta rozmowy a jude to nie jest swiadek obiektywny. nie blaznij sie, sam to samo robiles co i ja wiec ub albo zalej siebie na tydzien i kwita. pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzi Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 nie, ja usiłowałem normalnie grać.. ale jak ty mnie atakowałes i rzucałes granatami i oddałem ci raz czy dwa i uciekałem a ty dalej swoje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted May 22, 2011 Author Report Share Posted May 22, 2011 tak tak uciekales spoko, szkoda ze to nie ja dostalem na 15min bana tylko ty, albo lejesz siebei na tydzien i kwita, albo ub... i sprawiedliwosc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzi Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 no dostałem bana bo tak mnie wkurwiłes ze zaczałem cie nakurwiać. Ty szukasz sprawwiedliwości wkurwiając ludzi? Jak powiedziałem, chciałem pograć, ty mi tylko przeszkadzałes, wiec ban. Nie ma o czym gadać, clsd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted May 22, 2011 Author Report Share Posted May 22, 2011 a chuj mnie to obchodzi czy ty wkurwiony czy pojebany, jestes glupi to dostales bana na 15min za tk, sam sie przyznales i swiety nie jestes. wiec wnosze o beton na tydzien albo ub... sprawiedliwosc.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 fakt jest że bubek przychodzi i wkurwia co by tylko bana nie dostać bo robi lekkie tk w każdej rundzie albo tymi granatami rzuca bo od nich nie ma tk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzi Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 a chuj mnie to obchodzi czy ty wkurwiony czy pojebany, Czujesz ten bezsens? jestes glupi to dostales bana na 15min za tk, sam sie przyznales i swiety nie jestes. dostałem bana na 15 min. no i co? wiec wnosze o beton na tydzien albo ub... sprawiedliwosc.. beton na tydzien? pomysl zanim napiszesz.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted May 22, 2011 Author Report Share Posted May 22, 2011 szukaj dem gdzie robie lekkie - CELOWE tk. a no i co z tego ze jebne granatem, po to ten plugin chyba wgrany jest aby jebac granatem w ryj i otumanic, bo widzisz inny sens wgrywania jego? nie pasuje to wyjebcie i tyle, tak samo jak z respami na glowach bylo. i tak samo jak jest ze skakaniem po głowach. [ Dodano: 2011-05-23, 00:11 ] a chuj mnie to obchodzi czy ty wkurwiony czy pojebany, Czujesz ten bezsens? jestes glupi to dostales bana na 15min za tk, sam sie przyznales i swiety nie jestes. dostałem bana na 15 min. no i co? wiec wnosze o beton na tydzien albo ub... sprawiedliwosc.. beton na tydzien? pomysl zanim napiszesz.. nie widze bezsensu, ad2 15min za to co mi tydzien, no i to , i nawet 15min nie dotrzymales, bo ci ub dali. wiec mozesz mi dac 15min bana albo tydzien sobie, i wtedy bedzie sprawiedliwosc, mysl... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzi Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 ej no ale bez przesady.. ty wgl sie nie interesowałes przeciwnikami tylko bez przerwy za mną latałeś jak jakiś pedał... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 stary nie ja wgrywałem ten plugin wiec nie moge go wyjebac, mnie on osobiscie wkurwia tak jak i te skakanie po głowach, jest to jest ale ty musisz na siłe wszystko wykorzystywać żeby kogoś powkurwiać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzi Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 ja dałem tobie tydzien za to za co ja dostałem 15 min? ja dostałem 15 min bo do ciebie strzelałem a ty dostałes tydzien bo przez 2 mapy latałeś za mną z pierdolonymi granatami i nie dawałeś mi pograć wiec weź ty sie kurwa zastanów co piszesz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted May 22, 2011 Author Report Share Posted May 22, 2011 spox , wnosze o ub albo ban 15min dla mnie, inne wyjscie to tydzien dla redziego i kwita, wtedy bedziemy mieli sprawiedliwosc, cycu nie skacze 24/7 na glowach ani nie rzucam 24/7 granatami, akurat tak sie zdarzylo, a pluginów ja tez nie wrzucalem, ale za to ze ktos wrzucil aby je wykorzystywac dostalem bana , gdzie obie strony robily to samo nawet 1 strona glupsza- bo sie zlapala na bana 15min za tk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzi Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 ej ja rozumiem jakbys kilka razy mnie rzucił.. ale bez przerwy przez dwie mapy? i to jeszcze ile razy ci mowilem żebyś przestał. sprawiedliwości se szukaj w domu o ile taka istnieje na tym świcie. a najpierw poczytaj co te słowo znaczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 bubek he he akurat byłem na serwie he he Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted May 22, 2011 Author Report Share Posted May 22, 2011 SPRAWIEDLIWOŚĆ KURWA ! a nie bydło jebane! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 niech Cycu zadecyduje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted May 22, 2011 Author Report Share Posted May 22, 2011 no to pozdrawiam jest tu osoba która obiektywnie patrzy i nie będzie przeciwko mnie? no chyba nie ma.. :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 haha co bym nie powiedział to i tak będzie że sie rozpierdalam na tego czy tego teraz według mnie no bubek wkurwiał redziego i sie nie dziwie że wyjebał mu bana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 Cycu jest obiektywny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 jesli bubek mi narysuje laurke z owieczka i kwiatuszkiem - zdejme bana. fair enough? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzi Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 Niech rysuje, może zmądrzeje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 bubek po prostu jest sprawa taka macie jakąś tam spine z juvym i podkurwiacie się nawzajem, kiedyś granica pęka i leci ban, myśle że gdybyś ty był adminem a on szarakiem to sytuacja bybyła identyczna tzn odwrotnie identyczna a laurke może odjebać ale ręcznie nie w paincie ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 a laurke może odjebać ale ręcznie nie w paincie ! o wlasnie. to jak bubek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts