Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

redzi ponownie

bubek
 Share

Recommended Posts

bubek dostał bana na 5 minut za obrazliwy nick cos w stylu 'redzi ssie tacie kule' potem na steamie zaczął mnie wyzywać

brrrrrrrrrrrrrrraga!: jebac ci mame smarku

Redzi - mixne: nie pisz tak bo przedłuże bana

brrrrrrrrrrrrrrraga!: jebie ci tate smarku

Redzi - mixne: ok

Redzi - mixne: jeszcze cos?

brrrrrrrrrrrrrrraga!: jebie ci cala rodzine smarku

więc przedłużyłem.

I nie pisz matołku że dostałes bana na tydzien za nic, bo przyczyna jest jasna i niepodważalna. Jak odpoczniesz troche od tego serwera to może zmądrzejesz. Oczywiście dziś nie obeszło sie też od tych jego granatów w głowe jak ostatnio ale to tam chuj.

24 maja 2011

14:19 - brrrrrrrrrrrrrrraga!: JESTES CIOTA BEZ JAJ

14:19 - Redzi - mixne: ssaj

14:19 - brrrrrrrrrrrrrrraga!: gosc ma perma na steamie to i na ns mu daj

14:19 - brrrrrrrrrrrrrrraga!: zercze.

14:19 - Redzi - mixne: to moj kumpel z reala

14:20 - brrrrrrrrrrrrrrraga!: i chuj mnie to

14:20 - Redzi - mixne: nie ma czitow

14:20 - brrrrrrrrrrrrrrraga!: czity byly to perm dozywotnie

14:22 - brrrrrrrrrrrrrrraga!: nick?

14:22 - Redzi - mixne: nie mam

14:22 - brrrrrrrrrrrrrrraga!: masz moj nick.

14:22 - Redzi - mixne: nie

14:22 - Redzi - mixne: zgaduj dalej

14:23 - brrrrrrrrrrrrrrraga!: ok nie zmeiniasz to ja biegam ztakim.

14:24 - Redzi - mixne: a ja ci wdupie bana hahahah

14:24 - brrrrrrrrrrrrrrraga!: to na forum pojdziemy, bo nie bedziesz z moim nickiem kurwa latac.

14:25 - Redzi - mixne: czemu?

14:25 - Redzi - mixne: i tak na nim nie grasz

14:27 - brrrrrrrrrrrrrrraga!: gram.

14:27 - brrrrrrrrrrrrrrraga!: wlasnie chce grac na nim.

14:27 - brrrrrrrrrrrrrrraga!: wiec zmien.

14:27 - Redzi - mixne: ssaj

14:30 - brrrrrrrrrrrrrrraga!: forum wita.

14:30 - Redzi - mixne: hahah 5 minut i bedziesz plakal

14:30 - brrrrrrrrrrrrrrraga!: chuj mnie to obchodzi.

14:31 - Redzi - mixne: napiszesz i juz nie bedzie bana

14:31 - brrrrrrrrrrrrrrraga!: nie bedziesz na moim nicku beigal

14:31 - brrrrrrrrrrrrrrraga!: nie zachowuj sie jak kurwa bez starej, i graj na jebanym zjebanym nicku jak redzi od chujowego imienia radek

14:31 - brrrrrrrrrrrrrrraga!: a nie na moim nicku

14:31 - brrrrrrrrrrrrrrraga!: prosta sprawa.

14:32 - Redzi - mixne: to nie twoj nick

14:32 - brrrrrrrrrrrrrrraga!: to jest moj nick.

14:32 - Redzi - mixne: wymyslilem se go i chce pograc na nim

14:32 - Redzi - mixne: nie wiedzialem

14:32 - brrrrrrrrrrrrrrraga!: ok to ide na forum jesli tak, zobacz na forum smieciu kto jest zarejestrowany pod tym nickiem.

14:32 - brrrrrrrrrrrrrrraga!: jebany nolnejmie

14:33 - Redzi - mixne: ale ty masz z małej

14:35 - brrrrrrrrrrrrrrraga!: jebac ci mame smarku

14:35 - Redzi - mixne: nie pisz tak bo przedłuże bana

14:35 - brrrrrrrrrrrrrrraga!: jebie ci tate smarku

14:35 - Redzi - mixne: ok

14:36 - Redzi - mixne: jeszcze cos?

14:36 - brrrrrrrrrrrrrrraga!: jebie ci cala rodzine smarku

jak wklejasz to całość wklejaj kurwo. 1 faza - hasas na ns wszedl, i wyjebane mial, nie chcial on zbanowac go bo to kolega z rl... ghahaha potem ,prosiłem o zmiane nicka, nie chciał - smiał sie prowkował, to ja dałem nick jaki dalem, wiec ban za co? , na steamie moge ci jechac srac na tate, i dalej mowie ze rucham ci matke, i chuj mnie to obchodzi na serwerze nic nie zrobilem wiec nie masz prawa mi zbanowac za to, na real koles ci wyjebie bule i powie ze rucha mame , to tez mu bany dajesz na serwerze gdzie masz admina za 8zl? pozdrawiam

Czy w tej rozmowie całej na steamie, jest coś co cie usprawiedliwia? Jesli nie to po co to wklejasz? Mój nick w żadnym wypadku nie był obraźliwy, za to twój bardzo, więc nie wiem czemu szczekasz. Pisz se dalej głupoty z mojej strony to wszystko :D

4 Na serwerze nie ma prawa miec zjawisko prowokowania ze strony adminow.

-> prowokował mnie dając mój nick i grając z nim a jaśniej latał z nickiem BUBEK

20 Zabronione jest nauduzywanie flag przez adminow, a szczegolnie w sposob, ktory ubliza graczowi lub wprowadza nierowna rozgrywke (zmiany nicka, dodawanie broni, godmode etc.)

-> zmieniał mi nick na ubliżający dla mnie poprzez admina.

19 Jezeli admin prowokuje gracza, a ten odpowiada w rownie chamski sposob (we wlasnej obronie) a nastepnie dostaje bana - admin powinien stracic flagi.

no więc powinnny flagi polecieć w chuj, gdyż sam sprowokował grając na moim nicku, odpowiedziałem w chamski sposób dając nick - redzi ssie kule tacie, zmieniał mi nick na cos tam jestem niedorozwiniety ( sprawdz logi) nastepnie dał mi bana na 5min za to, a później za wyzwiska przez tego bana dał mi tydzień. pozdrawiam , i czekam na przetrzeganie regulaminu .

Bubek skoro sięgasz po regulamin to prosze:

9. Staramy sie nie rzucac miesem, nie obrazac graczy ani ich rodzin. Takie chamskie, prostackie i wsiockie wybryki nie beda tolerowane.

5 Na serwerze nie ma prawa miec zjawisko prowokowania ze strony graczy wobec adminow.

Jeszcze chcesz coś dodac?

[glow=orange]CHUJE![/glow]

Mój krótki post zawarł ważne przesłanie i głęboką treść przekazu, które na zawsze mogą zmienić postrzeganie świata przez tych, którzy go przeczytali. Jest on adekwatny do treści zamieszczanej przez użytkowników, którzy udzielali się wyżej oraz okazuje moje emocje na temat tych jakże zjebanych i długich, gówno wartych wypowiedzi i kłótni.

9. Staramy sie nie rzucac miesem, nie obrazac graczy ani ich rodzin. Takie chamskie, prostackie i wsiockie wybryki nie beda tolerowane.

super że dałeś ten przykład, lecz wiesz że to regulamin jest serwera? a czy na serwerze wyzywałem Twoja rodzine? pozdrawiam , bo to że na steamie cie jade to chuj mnie obchodzi - to jest steam, wiec tam sie wyżalaj a nie adminem banujesz mnie .

5 Na serwerze nie ma prawa miec zjawisko prowokowania ze strony graczy wobec adminow.

supcio, lecz prowokacja była najpierw ze strony admina, więc chujowe przykłady masz coś patrze...

JUDE - jebać ci mame <3 to że ty mi wyzywałeś rodziców 3513512521515x razy i kilka dni - tydzien - miesiac wcześneij a ja ci teraz pojechałem to nei znaczy że jestes swiety i ja zapomnialem to. wiec paluj sie bezmozgu.

ub prosze za darmowego bana . STEAM_0:1:36844210

bubek ty tępy młocie.

robiąc nick 'redzi ssie tacie kule' to obrażasz mnie nawiązując do mojej rodziny.

a jeśli chodzi o prowokacje to ja cie granatami w głowe napierdalam? Więc pomyśl zanim coś napiszesz ...

nie muszę myśleć za bardzo bo, wiele widać na poprzedniej stronie, i twój brak argumentów sensownych , nie wspominając że po wejściu na serwerze od razu mnie zbluzgałeś. i razem z CZITEREM HASASEM się dobrze bawiłeś zamiast mu perma poprawić. widzę redzii zaczyna się denerwować bo ma słabe argumenty, no pech....da mi ktoś w końcu ub? patrząc na regulamin to powinny flagi zdjęte być redziemu.

ps. jude a tak w ogóle to zrobiłem ci coś że wyzywasz tak ciągle mnie? czy po prostu brak czegoś w mózgu albo mózgu doprowadza do takiego stanu?

bo to się staje mega nudne, i świadczy o bardzo niskim poziomie inteligencji...

JUVE, Ty nigdy matki nikomu nie wyzywałeś bez powodu? ;> Cos mi sie nie wydaje

Poza tym bubek chyba ma lepsze argumenty niz Redzi

ja non stop wyzywam :D

ale tej kupie gowna na mame nie wjezdzam i tego sobie od smarka 13 letniego nie zycze wiec chyba zrozumial :]

moze mi cis ale umiar musi byc bo on nawet nie wie co gada byle pierdolic :]

Kurwa HassaS dostał bana na steam, teraz wchodzi ciągle na NS a ma zmienne IP... Ale ostatnio jak grał pod nickiem I'm to był czysty bo sprawdzałem .. dziś był pod nickiem H, czitował i znów dostał bana.

Bubek ja sie nie denerwuje :D Ja juz wysunąłem dość sensownych argumentów żebyś sobie tydzień odpoczał i przemyślał swoje postępowanie :D

[ Dodano: 2011-05-25, 14:09 ]

A vermid, jakbyś groł na serwie jak bubek mo 'passa' we wkurwianiu to byś zrozumioł :D

ale cos musi byc powodem tego wkurwiania, prowokujecie go?

co do haxow, to mozna zbanowac caly zakres ip na neo. nie tylko on jeden haxi na zmiennym, masa jest tego. a normalni gracze to maja steam zazwyczaj

Thunder nie pisz prosze taka czcionka, bo nic nie widze, oczy mnie bolą i oll sie rozmywa.

Co do tematu, to za ryjówką. Bubek kurwa, skoro wiesz ze nikt nie bedzie sie pierdolił, żeby Ci dać bana, to na chuj jeszcze spinasz te dupe...

Pzdr

mam wyjebane na to, regulamin to regulamin tępe chuje a nie 1 coś zacznie robić a reszta jak wierne suki pana za nim są., ale juve ja dalej ci mame jebie, i nie zrozumiem tego dlaczego tak jest, tak samo jak nie rozumiem na chuj sapiesz do mnie osle z węgla.

a no i jak idziesz żydku jude takim tokiem myślenia to ja sobie nie życzę aby jakiekolwiek wyzwisko padło w moją stronę / rodzinę . jak ty to zrozumiesz( w co wątpie, trudne wiem ) to ja zrozumiem resztę.

a druga sprawa że redzi jebie ci mame dalej, i mowie to tu, i co ? zbanujesz mnie znow na kolejny tydzien? bo na forum ci all jebie mame ? :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.