Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

piesB

bubek
 Share

Recommended Posts

witam, dostalem bana na 4 godziny za przeklinanie, problem w tym ze cale 8 rund inferno mowie ze koles ns o nick CS [KILL] biega odpalony, byl banowany kurwa wiele razy juz, ale piesB ma wyjebane i biega, tak samo zinbo na spekcie, wiec zeby zwrocic uwage zajebanego admina zaczynam bluzgac go od kurew, zeby poszedl na spekta idiota i zbanowal nsa, a ten odpowiedzial mi banem na 4 godziny, i ns dalej biega, kogo kurwa na adminow wybieracie? zenada jebane gowna.

beztytuudwg.png

Bubek chuj Ciebie obchodzi co robiłem na spect. nie musiałem być przy kompie. Po drugie, że Ty drzesz jape, że cheat to nie znaczy, że każdy musi Ci uwierzyć i na spokojnie zerknie na niego. Po 3 dowód i ciesz się, że nie dostałeś na 7 dni!

beztytuu11w.th.jpg

beztytuu1122.th.jpg

beztytuu112222.th.jpg

beztytuu112222222.th.jpg

ty poklurwiony jestes zinbo, nie grasz to na chuj na spekcie siedzisz? bawisz sie napletkiem siedzac na spekcie ? , mowie ze kurwa czit jest to admin jest od tego jak dupa od srania, zeby zapierdalal na spekta i sprawdzil to i zbanowal lub nie . po to on jest, a nie do grania sobie i latania, a wyjebane na to co reszta pisze, dostal bana? po ilu? 20minutach mojego darcia japy , i po tym jak ja dostalem darmowego bana? zastanow sie !!

i mi nie wyskakuj z tygodniem bo sie zleje ze smiechu. admini to kurwy i tyle, siedza i zamiast zbanowac to sobie biegaja po mapie, a najlepiej dac bana dla kogos kto nalega na sprawdzenie -zbanowanie odpalonego nsa, brawo.

edit, jebane gowno krystkowe 16 letnie, znow szukasz problemu? czy widzisz autorytet w gownie chomikowym co dostal admina za zmywanie naczyn u miska - koprze?

tia a admini tylko zajmuja slota siedziac na spekcie z cs'em zminimalizowanym, a sami wyjebuja na siedzenie za spec. Cos tu nie halo czyli zas rowni i rowniejsi. Bo albo siedzisz na spec z wiadomych przczyn a tą przycyzna jest pilnowanie graczy albo wylazisz z serwa i robisz co chcesz

Bubek chuj Cie to pokurwieńcu obchodzi zjeść też nie mogę nie zarzynam mordy jak Ty bo poza cs'em nie mam życia? Ogarnij się wreszcie, a nie siejesz nie potrzebny zamęt. Nigdy nie siedziałem godzinami na spect. i siedział nie będę po to tam jestem jak muszę coś zrobić i to na chwilę. Więc, ZAMKNIJ DUPE!