bubek Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 witam, dostalem bana na 4 godziny za przeklinanie, problem w tym ze cale 8 rund inferno mowie ze koles ns o nick CS [KILL] biega odpalony, byl banowany kurwa wiele razy juz, ale piesB ma wyjebane i biega, tak samo zinbo na spekcie, wiec zeby zwrocic uwage zajebanego admina zaczynam bluzgac go od kurew, zeby poszedl na spekta idiota i zbanowal nsa, a ten odpowiedzial mi banem na 4 godziny, i ns dalej biega, kogo kurwa na adminow wybieracie? zenada jebane gowna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Hejka, koleś zbanowany, ty dostałeś za obrazę, nie rób tego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Bubek chuj Ciebie obchodzi co robiłem na spect. nie musiałem być przy kompie. Po drugie, że Ty drzesz jape, że cheat to nie znaczy, że każdy musi Ci uwierzyć i na spokojnie zerknie na niego. Po 3 dowód i ciesz się, że nie dostałeś na 7 dni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Jak było tak jak mówi gownix to jestem za nim. @Zinbo Troche mniej, ale i tak jeszcze po stronie 'bobka'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Spójrz w amxbans dostał? Dostał bana gość za cheaty. Czyli admin działa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted May 31, 2011 Author Report Share Posted May 31, 2011 ty poklurwiony jestes zinbo, nie grasz to na chuj na spekcie siedzisz? bawisz sie napletkiem siedzac na spekcie ? , mowie ze kurwa czit jest to admin jest od tego jak dupa od srania, zeby zapierdalal na spekta i sprawdzil to i zbanowal lub nie . po to on jest, a nie do grania sobie i latania, a wyjebane na to co reszta pisze, dostal bana? po ilu? 20minutach mojego darcia japy , i po tym jak ja dostalem darmowego bana? zastanow sie !! i mi nie wyskakuj z tygodniem bo sie zleje ze smiechu. admini to kurwy i tyle, siedza i zamiast zbanowac to sobie biegaja po mapie, a najlepiej dac bana dla kogos kto nalega na sprawdzenie -zbanowanie odpalonego nsa, brawo. edit, jebane gowno krystkowe 16 letnie, znow szukasz problemu? czy widzisz autorytet w gownie chomikowym co dostal admina za zmywanie naczyn u miska - koprze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 bubek morda lapsie. jakbyladrakacalasalaszlazanami + 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted May 31, 2011 Author Report Share Posted May 31, 2011 bathory ssie wory +104012105 nie wpierdalaj sie jak nie wiesz o co chodzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian // JamesBond Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 nie wkurwiaj ludzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 czemu tylko 3h wjebaj mu łysy nastepnym razem przynajmniej tydzien Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
berix Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 tia a admini tylko zajmuja slota siedziac na spekcie z cs'em zminimalizowanym, a sami wyjebuja na siedzenie za spec. Cos tu nie halo czyli zas rowni i rowniejsi. Bo albo siedzisz na spec z wiadomych przczyn a tą przycyzna jest pilnowanie graczy albo wylazisz z serwa i robisz co chcesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Bubek chuj Cie to pokurwieńcu obchodzi zjeść też nie mogę nie zarzynam mordy jak Ty bo poza cs'em nie mam życia? Ogarnij się wreszcie, a nie siejesz nie potrzebny zamęt. Nigdy nie siedziałem godzinami na spect. i siedział nie będę po to tam jestem jak muszę coś zrobić i to na chwilę. Więc, ZAMKNIJ DUPE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ olemba Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 cala sala! wiesz co to jest? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzi Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 bubek zaś mo bana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 A ja jestem kurwa za bubkiem. Zinbo co troche siedzi na specie i go nie ma. Codziennie i to nie jest 5-10 min tylko z pol godziny conajmniej. Dziekuje dobranoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Tak? Jesteś tego pewnie co mówisz zaprasz do oglądania demo ze mną w roli głównej jak przesiaduje na spec... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 A ja jestem kurwa za bubkiem.. czyli jestes facetem a on kobieta na to wyglada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted June 3, 2011 Author Report Share Posted June 3, 2011 wyjebaj sie tam juDe : > Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Tak Zinbo jestem pewien. Większosc twojej gry to jest siedzenie na specie. I nie zebys kogos ogladal, bo jak Ci pisze na admin say to sie nic nie odzywasz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Generalnie po to macie freesloty zeby nie kampic na spekcie tylko wchodzic wtedy kiedy sie Wam podoba. Owszem - mi tez sie zdarzy zapomniec ze mam CSa na pasku ale jak ktos upomni to wychodze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 @UP n/c . No tak twoja mama nie wie o cs'e zapomniałem ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts