pele2323 Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 siema dostalem bana od pajaca admina za to ze mialem nick twoja stara to dziwka wiadomo chodzilo o stara bnn wkurwia caly czas ucho pierdoli zaczyna jak by huj wie jaki madry byl i zreszta zaczal najpierw obrazac mnie pozniej moja matke wiec dostalem za to bana na 7 dni od chyba smieszny krzemik czy huj wie jak to co ma za nick chcial bym o najszybsze zdjecie bana i odebranie temu zwierzakowi bo zreszta sam powiedzial ze jest mu nie potrzebny to lepiej zabrac jemu i dac jakies normalnej osobie np mi bo ja bym porzadku pilnowal dziekuje za uwage [ Dodano: 2011-06-01, 16:28 ] sprostowanie to nie krzemik tylko jebana kurwa szmata kamper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian // JamesBond Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Kolejny dzięki banowi założył konto dac jakies normalnej osobie np mi bo ja bym porzadku pilnowal dziekuje za uwage Link to comment Share on other sites More sharing options...
pele2323 Posted June 1, 2011 Author Report Share Posted June 1, 2011 mialem konto ale nigy go nie uzywalem Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Dołączył: Dzisiaj 15:13 luz btw. uzywanie konta na forum czasami się przydaje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian // JamesBond Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Ursek, ten sam cytat chciałem zrobić Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 pele sam dobrze wiesz że jesteś zjebany i jako admin długo byś nie zabawił Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 ahahahaha pele i normalna osoba przeciez to jakaś głupia pizda , co ciągle drze morde i wyzywa wszystkich bez powodu. ciągle mu nie pasuje jakaś mapa, przez co siedzi na spekcie i blokuje slota , daje nicki obrazliwe np - " jebać matke jebe oll " " jebie jebe oll" więc powinien juz dawno być ten ban, nie wspomne że za tk przedłużyć bana miał ci sebek, gdy dostałeś 15minut to zacząłes pół serwera napierdalać i zabijać jak głupi w ciągu tych kilkunastu sekund zanim ban bedzie aktywny, nie ściągajcie bana temu debilowi przynajmniej będzie cisza i spokój, dziekuje pozdrawiam, Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 pele (...) głupia pizda , co ciągle drze morde i wyzywa wszystkich bez powodu. ciągle mu nie pasuje jakaś mapa, przez co siedzi na spekcie i blokuje slota , daje nicki obrazliwe np - " jebać matke jebe oll " " jebie jebe oll" Napisał bubek, aka JEBANY KONFIDENT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian // JamesBond Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 ahahahaha pele i normalna osoba przeciez to jakaś głupia pizda , co ciągle drze morde i wyzywa wszystkich bez powodu. ciągle mu nie pasuje jakaś mapa, przez co siedzi na spekcie i blokuje slota , daje nicki obrazliwe np - " jebać matke jebe oll " " jebie jebe oll" więc powinien juz dawno być ten ban, nie wspomne że za tk przedłużyć bana miał ci sebek, gdy dostałeś 15minut to zacząłes pół serwera napierdalać i zabijać jak głupi w ciągu tych kilkunastu sekund zanim ban bedzie aktywny, nie ściągajcie bana temu debilowi przynajmniej będzie cisza i spokój, dziekuje pozdrawiam, +1 bubek napisał/a:pele (...) głupia pizda , co ciągle drze morde i wyzywa wszystkich bez powodu. ciągle mu nie pasuje jakaś mapa, przez co siedzi na spekcie i blokuje slota , daje nicki obrazliwe np - " jebać matke jebe oll " " jebie jebe oll" Napisał bubek, aka JEBANY KONFIDENT. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 a i zapomniałem napisać że pele sie chwali tym że wjebal sie za posiadanie 0.000000002grama siepa jakiegoś polskiego co wyhodował w pokoiku pod łóżkiem, i podobno idzie za to siedzieć ( na lewo i prawo o tym mówi ) czyli wniosek FEEEEEEEEEEJKKK i chęc zabłysniecia łahahah oRZEH - tępy chuj, który wiecznie drze morde i wyzywa wszystkich bez powodu. ciągle nominuje chujowe mapy i jest z nich strasznie dumny, wkurwianie ludzi to jego specjalność, lubi spamować granatami wybuchowymi na respie po czym daje szybkiego reconnecta którego ma zbindowanego na klawisz w celu uniknienia kary, lubi też okaleczać swój team i rzucać im w banie fleszami smokami i hejkami. pozdrawiam . coś jeszcze orzeh jest o czym zapomnialem ? xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 pele sie chwali tym że wjebal sie za posiadanie 0.000000002grama rozjebał ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Powiem szczerze, że bubek akurat to chyba mały pikuś przy pele. On zawsze ma o coś halo. Porównanie pod względem wkurwiania. Bubek vs Pele Bubek przegrywa 1:3 bo pele wkurwia wszystko i wszystkich Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 ale konfitura w huj orzech masz racje Link to comment Share on other sites More sharing options...
pele2323 Posted June 2, 2011 Author Report Share Posted June 2, 2011 ze ty bukek jestes zwykla pala i napierdalasz kazdego kto tobie umie odpwiedziec granatami to juz nie wspomne i ze konfidentem jestes to kazdy o tym wie a w realu siedziala bys jak pizda i plakala ze ty nic nie mowilas dziwko pierdolona bo w takim razie jak ja dostalem ze takie cos bana to powinny jeszcze jakies osoby tu siedziec za to samo co ja ale dziwki i pedaly liza admina dupy po sraniu np bubek drake bnn ale ok ja poczekam sobie ten tydz bo jest mnustwo serverow co ja nie ma pal i konfidentow a ci admini co tu sa to zwykle leszcze co tylko adminem kozacza bo niczym innym nie potrafia dziekuje i dozobaczenia na imprezie kozaczki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 dozobaczenia na imprezie kozaczki ekhm... na czym? ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 że niby kaj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koper Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 NIE PIERDOL ZINBO , bubek to jest gowno nad gownami , ani on smieszny ani kurwa madry ... Czysty ciul kiedys ta kurwa gdzies spotkam jak na zlocie sie pojawi i mu wyjebie taka butle ze jego kurwa matka poczuje ot co. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 NIE PIERDOL ZINBO , bubek to jest gowno nad gownami , ani on smieszny ani kurwa madry ... Czysty ciul kiedys ta kurwa gdzies spotkam jak na zlocie sie pojawi i mu wyjebie taka butle ze jego kurwa matka poczuje ot co. Żebyś się nie przeliczył smarku koprowski, bo mi niestety do jajek sięgasz typie... jedynie kolegami ze szkolnej ławki możesz nadrobić. pele ośle jeżeli ja liże dupę adminom, to ty kurwa liżesz dupę całemu serwerowi policji i kolegom, sobie zobacz ile tematów już tu wyjebałem za bany ośle jebany, kto pucuje ten pucuje.. no i proponuje słownik w rękę wziąć bo żal czytać tych wypocin z bykami gdzie dzieci w podstawówce lepiej piszą.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pele2323 Posted June 5, 2011 Author Report Share Posted June 5, 2011 co ty smarku mozesz powiedziec ze jebia Cie koledzy na podworku to nie moja wina dupe wypinasz do psow i jeszcze z ucha szczelasz wiec ty mnie tu nie ucz huj wie czego bo najpierw naucz sie ty a pozniej cos pisz i mow bo w dupie byles i gowno na mordzie miales wiec klij te kuciape z laski swej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 bubek:pele 1:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 Nic sensownego nie potrafi wydusić matoł, widać że jakieś dno pospolite się kłania. Dorośnij , włącz mózg i pogadamy bo reprezentujesz wstyd tylko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludi Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 ucha szczelasz :shock: najs kurwa, pele niby 23 lata Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 no widzisz dno jak chuj xD SZCZE-laj tam dalej xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 ten pele to kurwa jakiś 13-latek co go wałują na majeranek 8-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaQu Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Kolejny dzięki banowi założył konto dac jakies normalnej osobie np mi bo ja bym porzadku pilnowal dziekuje za uwage NO POTWIERDZA SIE MOJA TEZA ;D IM WIECEJ BANOW TYM WIECEJ LUDZI ZAREJESTROWANYCH NA FORUM ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts