bubek Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 siema to znowu ja, dawno mnie tu nie bylo xD dostalem bana na de_dust na tydzien od kampera z powodem ' lamisz ' a mianowicie byl on w ct ja w terro, i sobie rzucalem fleszem jak sie nudze, w afki, albo w zera co nie wiedza co sie dzieje, nastepnie osoby postronne zaczeły również we mnie rzucać , aż nagle jakis typ z ct krzyczy ( w tt nie ma oporu, patrz koles ma -12:8) cos w tym stylu, bo wiadome, za zabicie z flesza odejmuje 2 fragi , i po chwili patrze a tu ban na tydzien z powodem ' lamisz ' . więc mam pytanie, po co jest ten plugin, i dlaczego za uzywanie jego dostalem bana na tydzien? prosze o UB. STEAM_0:1:36844210 ps.. pseudonapinacze, do dziela :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreska Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Hmm... sprawa prosta jak dla mnie "WYJEBCIE TEN JEBANY PLUGIN" po co to gówno z tymi he w banie? A bubek? Najchętniej zalał bym go betonem, ale w tym wypadku, to chyba nie całkiem jego wina, tylko pluginu. Chyba UB powinien być. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Trzeba było nie rzucać fleshami w ludzi. ban słuszny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted June 10, 2011 Author Report Share Posted June 10, 2011 a po chuj ten plugin jesT? zeby uzywac i ja go używam, i chuj mnie obchodzi gadanie " trzeba było nie rzucać " trzeba było krystek nie rodzić sie, to by był spokój , takei gadanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn. Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Powiedzmy sobie szczerze, bubek napierdala kogo popadnie tymi granatami. Najpierw ciula z broni a pozniej dobija granatem. Celowe TK. Tydzien powinien byc. Dzisiaj juz ktos ( pele ) powiedzial wprost, ze na tym serwerze sa ludzie rowni i rowniejsi, tzn, admin zbanuje jakiegos nounejma za celowe tk na tydzien, a osobe ktora zna na 5 min np. Zaqu wlasnie tak dzisiaj zrobil z bubkiem na inferno. Pele sie wkurwil i powiedzial co o tym mysli Tak czy siak, ban powinien zostac, ale znajac zycie zaraz jakas pała sie znajdzie i da UB. Wiec wyjebka.... Edit: Btw, ten warn od Virusa mnie rozjebal xD -----> dziekuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted June 10, 2011 Author Report Share Posted June 10, 2011 ta jasne, banan ty nie jestes swiety bo tez napierdalasz z granatow rowni i rowniejsi? pwszem - orzeh , konik napierdalaja , koper, a banów nie dostają to ciekawe... a na inferno dostalem bana na 4 godziny więc nie pierdol ze na 5min. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn. Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 ta jasne, banan ty nie jestes swiety bo tez napierdalasz z granatow rowni i rowniejsi? pwszem - orzeh , konik napierdalaja , koper, a banów nie dostają to ciekawe...a na inferno dostalem bana na 4 godziny więc nie pierdol ze na 5min. 5min to byl taki przyklad smarku . Jak sam powiedziales, jest wiecej takich przypadkow... Nie mowie ze jestem swiety, ale zauwaz, ze ja pierwszy do Ciebie nie sapie, Ty masz zawsze jakies waty, wiec PYSK. Cos czuje, ze zaraz dostane 2go warna przez Ciebie idioto ale...wyjebka ;> Edit: Ty tez mozesz mnie pocalowac w avek Juvego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted June 10, 2011 Author Report Share Posted June 10, 2011 jeeeeebie cie , ty sapiesz do mnie, rzucasz granatami , a teraz na forum napierdalasz na mnie zeby przylizac sie i nie dostac warna 2 :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn. Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 jeeeeebie cie , ty sapiesz do mnie, rzucasz granatami , a teraz na forum napierdalasz na mnie zeby przylizac sie i nie dostac warna 2 :mrgreen: Wyjebane mam w Ciebie i twoje warny powiedz mamie niech smaruje bo bedzie... <69> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konik Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 proszę nie używać mego nicka nadaremno! a ban słuszny bo mnie wyprzedził a nie mam teraz czasu nabijać fragów, w tydzień go dogonię i wypracuję bezpieczną przewagę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn. Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 proszę nie używać mego nicka nadaremno! a ban słuszny bo mnie wyprzedził a nie mam teraz czasu nabijać fragów, w tydzień go dogonię i wypracuję bezpieczną przewagę Ta cipa tez powinna bana dostac. NIE MA ZE KURWA BOLI! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 słuszny. przedłużyc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted June 10, 2011 Author Report Share Posted June 10, 2011 ssijcie, ja też koniu weekend nie miałbym czasu i tak grać , i w tyg chyba robota , ale fakt faktem że ban za frytki :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 ta jasne, banan ty nie jestes swiety bo tez napierdalasz z granatow rowni i rowniejsi? pwszem - orzeh , konik napierdalaja , koper, a banów nie dostają to ciekawe... TY KURWA JEBANY SPRZEDAWCZYKU. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konik Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 proszę nie używać mego nicka nadaremno! a ban słuszny bo mnie wyprzedził a nie mam teraz czasu nabijać fragów, w tydzień go dogonię i wypracuję bezpieczną przewagę Ta cipa tez powinna bana dostac. NIE MA ZE KURWA BOLI! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted June 10, 2011 Author Report Share Posted June 10, 2011 ta jasne, banan ty nie jestes swiety bo tez napierdalasz z granatow rowni i rowniejsi? pwszem - orzeh , konik napierdalaja , koper, a banów nie dostają to ciekawe... TY KURWA JEBANY SPRZEDAWCZYKU. haha do usług BAN NA TYDZIEN KAŻDEMU CO ZABIŁ CHOCIAŻ RAZ Z FLESZA ! ALBO SMOKE ! I BĘDZIE SPRAWIEDLIWIE :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn. Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 ta jasne, banan ty nie jestes swiety bo tez napierdalasz z granatow rowni i rowniejsi? pwszem - orzeh , konik napierdalaja , koper, a banów nie dostają to ciekawe... TY KURWA JEBANY SPRZEDAWCZYKU. haha do usług BAN NA TYDZIEN KAŻDEMU CO ZABIŁ CHOCIAŻ RAZ Z FLESZA ! ALBO SMOKE ! I BĘDZIE SPRAWIEDLIWIE :mrgreen: Tobie stara mozg zbanowala w dniu w ktorym sie urodziles - oczywiscie perm. A teraz My musimy sie z toba uzerac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted June 10, 2011 Author Report Share Posted June 10, 2011 ta jasne, banan ty nie jestes swiety bo tez napierdalasz z granatow rowni i rowniejsi? pwszem - orzeh , konik napierdalaja , koper, a banów nie dostają to ciekawe... TY KURWA JEBANY SPRZEDAWCZYKU. haha do usług BAN NA TYDZIEN KAŻDEMU CO ZABIŁ CHOCIAŻ RAZ Z FLESZA ! ALBO SMOKE ! I BĘDZIE SPRAWIEDLIWIE :mrgreen: Tobie stara mozg zbanowala w dniu w ktorym sie urodziles - oczywiscie perm. A teraz My musimy sie z toba uzerac... nie robi mi to banan, może na twoich kolegach albo na tobie te puste teksty robią wrazenie, ale na mnie nie, wiec nie blaznij sie albo postaraj mocniej , bo suchar jestes w chuj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 ta jasne, banan ty nie jestes swiety bo tez napierdalasz z granatow rowni i rowniejsi? pwszem - orzeh , konik napierdalaja , koper, a banów nie dostają to ciekawe... TY KURWA JEBANY SPRZEDAWCZYKU. haha do usług BAN NA TYDZIEN KAŻDEMU CO ZABIŁ CHOCIAŻ RAZ Z FLESZA ! ALBO SMOKE ! I BĘDZIE SPRAWIEDLIWIE :mrgreen: Tobie stara mozg zbanowala w dniu w ktorym sie urodziles - oczywiscie perm. A teraz My musimy sie z toba uzerac... +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 ta jasne, banan ty nie jestes swiety bo tez napierdalasz z granatow rowni i rowniejsi? pwszem - orzeh , konik napierdalaja , koper, a banów nie dostają to ciekawe... TY KURWA JEBANY SPRZEDAWCZYKU. haha do usług BAN NA TYDZIEN KAŻDEMU CO ZABIŁ CHOCIAŻ RAZ Z FLESZA ! ALBO SMOKE ! I BĘDZIE SPRAWIEDLIWIE :mrgreen: Tobie stara mozg zbanowala w dniu w ktorym sie urodziles - oczywiscie perm. A teraz My musimy sie z toba uzerac... +1 +2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaQu Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 KURWA WYJEBCIE TEN PLUGIN W CHOLERE I BEDZIE CZESCIOWO PO PROBLEMIE . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Trzeba było nie rzucać fleshami w ludzi.ban słuszny. WLASNIE brawo kamper ale mogles miesiac wjebac ale tydzien tez dobry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 To ja od dzisiaj za głowę z granatu na tydzień zaczynam wypierdalać bez żadnego ale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 1. Plugin jest ok. 2. Sam się ścigam w tym jebanym rankingu 3. To jest serwer 4FUN 4. Jeśli się nie podoba to wypierdalać na jebane TP! 5. Jebać gangejmy & ak_fun'a 6. Umyj dupe 7. Wypierdalaj 8. Jeśli nie zrozumiałeś przeczytaj jeszcze raz punkty od 1 do 7. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 KURWA WYJEBCIE TEN PLUGIN W CHOLERE I BEDZIE CZESCIOWO PO PROBLEMIE .zrob ankiete. Wedlug mnie plug jest funowy i o ile koniu czy orzeh robia to z umiarem opatrzajac to dawka dobrego humoru (najczesciej na graczach stojacych afk) o tyle bubek napierdalal w kazdego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts