Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Ankieta [cholerny plugin z he]

ZaQu
 Share

Pluginem z he ?  

28 members have voted

1. 1. Pluginem z he ?

• Zostawiamy
      10
    • Usuwamy
      7
    • Nie mam zdania
      0
    • 3 ostrzezenia = ban na tydzien
      5
    • Banujemy, odrazu tych ktorzy nagminnie tego naduzywaja na tydzien
      6

Recommended Posts

Ta ankieta jest tendencyjna, druga sprawa za granaty tydzień to za "twoja stara" perm, a za skakanie po głowie co zabiera 1 hp miesiąc- paranoja.

Owszem banować jeśli ktoś przegina bo wyczucie trzeba mieć ale nie ustalać jakiś chorych zasad że za to tydzień a za sramto pół godziny, amx daje dużo możliwości uspokojenia

wlasnie nie, ja wiem ty wiesz ale przyjdzie ktos trzeci i nie bedzie wiedzial bo sam na poczatku nie wiedzialem, mniejsza o to, plugin glupi , wyrzucic mi sie strasznie nie podoba, typowy plugin dla takich wkurwiaczy jak te skakanie po głowie ktore swoją drogą tez dobrze było by wyjebac

poczekam do zakonczenia ankiety

poza tym przyznaje sie ze juz nie daje powoli rady.

prosilem jakis czas temu o zaproponowanie 2 mapcykli na dzien i na wieczor-noc. zero odzewu.

to samo mozna zrobic z pluginami - np wlaczac granat na mapach typu fun a na mapkach ffa wylaczac. Jest tez problem z gungejmami - ze jest ich za duzo - zrobmy wiec 2 gg za dnia i 6 wieczorem.

i generalnie bardzo mnie wkurwia jak kazdy pierdoli ze konfiguracja serwera (mapy, pluginy) jest chujowa ale nie zaproponuje NIC lepszego tylko biadoli.

Zostawiamy, a zostawiamy i banujemy nagminnie używających wrzuciłbym do jednego wora, a jest jako dwie opcje. Oczywiście czasem fajnie jest w kogoś rzucić i się pośmiać, ale czemu robić to na jednej osobie co rundę rzucając : SG, HE, FB.

Może, gdy bany tygodniowe będą leciały za nagminne, specjalne rzucanie granatami ludzie się ogarną i zobaczą, że nie służy to do gnębienia i wkurwiania, lecz chwilowego fun'u.

Jeszcze jedno. Jeśli już za nagminne rzucanie ma być tydzień to niech admini będą twardzi i nie patrzyli na teksty typu "oj dobra tydzień to dużo, dajcie ub" bo skurwysyństwo trzeba tępić, a z tymi ludźmi jest jak z psami, raz dostaną to nie zapomną :)

bez sens. jak wyłączyłeś ten plugin to i zdejmij mi bana.a kara za to bez sensu jest... lecz do 4 może naliczać i będzie 1/3 póżniej 2/3 i ban 15min ;) jaki sens wlączyć granaty na mapie funowej? nie czaje... jesli chodzi o gg to proponuje naprawić w końcu gg_orange aby nie napierdalali z p90 i nie wieszali serwera, ostatnio 3 razy pod rząd jakiś pajac z bugował.. i he_metzel proponuje naprawić aby nie padało w połowie mapy.

ok - to dodajcie zeby naliczalo, ok? a ja sobie odpoczne. Wezcie to zleccie jakiemus skrypterowi/programiscie. Pomysly to Wy macie rewelacyjne ale realizowac je musze ja - czy moze ktos chcialby mnie zastapic i napisac / przepisac ten plugin tak, by byl kompatybilnmy z amxbans?

mapcykl jest adas serio hujowy bo i tak bedziemy zmieniac mapy jak beda hujnie
z tymi mapcyklami to nie chodzi o to, ze beda grane mapy jedna po drugiej. Bedzie normalne glosowanie tak jak jest teraz tyle ze beda 2 pule map - dzienne (glownie ffa) i wieczorno-nocne (4funowe i gg). To znaczy tak ja bym to widzial. Mozna zawsze zrobic 2 serwery. FFA i 4fun/niestandardy/gg