GroSSo Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 Z przykroÂ?ciÂ? pragne zawiadomic iÂż gracz o nicku pro^zytyw. Podczs gdy kinga walczyÂła z CT on sam bĂŞdÂ?c zabity napisaÂł co nastĂŞpuje: To dane potrzebne aby w razie czego wyciÂ?gnÂ?c konsekwecje tego haniebnego czynu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 jak dorwe szmaciarza to zabije Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 11. Na serwerze czasem graja kobiety - co to onzacza, chyba kazdy wie. QLturka... Savoir vivre mowi, zeby nie pytac ich o wiek ani czy "possaja". Jak zobaczymy cos takiego - na pewno nie obejdzie sie to bez echa. Ja bym go pozbawil prÂ?cia Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiepas Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 Virusx spokojnie ja juz wyslalem zabojcow zeby mu siostre zgwalcili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vader Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 Japier... Czy ludzie juÂż caÂłkowicie zdziczeli? :/ First - ban na tydzieĂ? Second - perm. Przynajmniej ja bym tak to widziaÂł Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 Koles jest zalosny... Wczesniej miala miejsce nastepujaca sytuacja: mapa de_nuke... mialem stats ok. 23:2 jakos tak... i walnalem jakies 3 dupale i rozbroilem paka... a ten wlasnie koles zaczal mnie wyzywac od czitow... po chwili jak zobaczyl ze kickuje jakiegos specta, napisal: "sadness zartowalem z tym czitem" , "sadness nie ma czitow", "sadness jest spoko ziomal" hahahah wnioskuje ze koles ma mniej wiecej od 7 do 11 lat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vader Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 No có¿... CS jest od 16 roku ¿ycia niby. No ale jak "s³ita�ne dziesi�teczki" dorw� t� grê, to tylko rozpieprz jest :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
4rci-no form- Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 no ta akcja sadness byÂła mocna xD zostaÂłeÂ? jego idolem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibak Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 Hehehe ja takie dzieciaku lubie Najlepsze jest jak rodzicow nie ma w domu i zaczynaja ci jechac tym swoim "mocarnym" glosikiem :mrgreen: Ja bym mu wpierdolil perma bez gadania ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 dawac adma a bedzie tu Spokojniej niz teraz u mnie w domu;d tylko slychac jak stukam w klawiature i co chwile swinka morska cos tam popierdoli do wasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 zbanowany. zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts