ludi Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 gram sobie na serwerze i przypadkowo strzelilem w Powera, ten mnie zabil to dalem mu kare, w nastepnej rundzie power zaczol mnie celowo bic to chcialem mu oddac a ze mial malo hp to go niestety zabilem, poczym zrobilem reconnecta. Ten uzyl admina zeby mnie zgladzic i dal mi bana na 1 tydzien za celowe TA. Mam nadzieje ze bd jakies konsekwencje za jego zachowanie i ban zostanie sciagniety. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn. Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Mail racje. Bylo go nie bic. Jak sie nudzisz i nie masz co robic, to pobaw sie swoim malym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludi Posted June 15, 2011 Author Report Share Posted June 15, 2011 Ty sie bnn. nie wypowiadaj jak cb tam nie bylo, pozatym ciagle mi placzesz ze jestem odpalony a tak naprawde to jestes mierny i tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dog Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Słuchaj ty mała zakłamana dziwko jak plączesz to płacz ale nie kłam. Jest opcja bicia granatami wiec ktoś ci zajebał ale niestety nie ja chciałeś oddać wiec zaczeles strzelać do mnie i to specjalnie wiec napisałem ci co ty odpierdalasz ale myślałeś ze ci wszystko wolno wiec w następnej rundzie znowu zajebałeś we mnie i mnie zabiłeś chciałeś uniknąć kary i być kozak wiec kara cie dotkneła i zaczeles wyzywać po czym znowu zaczeles strzelać do mnie wiec dostałeś bana na tydzień i tak zostanie była krasula wiec sobie oglądnij te twoje przypadkowe. więcej się nie będę wypowiadał bo nie ma sensu ban jest i ja go nie zdejmę jak coś wpierdol się pod biurko do jakiegoś admina i skróć go pozdro sory za błedy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludi Posted June 15, 2011 Author Report Share Posted June 15, 2011 wtakim kurwa razie sam zse wjeb bana na tydzien bo tez kurwa biles celowo i se kurwa nie wkrecaj I nie wkrecaj tak, bo napisal bys prawde, 1 w cb strzelilem to ty mnie zabiles dalem Ci kare, w nastepnej rundzie zaczeles mnie bic to Ci oddalem i cie zabilem, ppozniej mnie zgladziles i dales mi bana na tydzien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn. Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Bubek dostal tydzien za bicie granatami, ludi to taka sama mala szmata jak i bubek wiec powinno byc tak samo. tydzien przerwy smarkowi i chuj. A co do tego ze jestes odpalony, wcale bym sie nie zdziwil jakby tak bylo, bo jestes taki drugi hassas. Smark 15 lat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludi Posted June 15, 2011 Author Report Share Posted June 15, 2011 I na chuj wyzywasz? Po co ty wg sie wypowiadasz jak cb to nie dotyczy? Po za tym, jak ja mam miec bana to Power tez za celowe tk i ta i tyle w temacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 przypadkowo strzelilem w Powera bo tez kurwa biles celowo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludi Posted June 15, 2011 Author Report Share Posted June 15, 2011 Cycu o co Ci chodzi? Napisalem ze on tez powinien dostac bana za celowe TK Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 chodzi mi że najpierw niby wszystko przypadkowo, po chwili już piszesz że on TEŻ specjalnie strzelał przyznając się sam do tego, nie mam opinii, analizuje tylko to co. tak btw. te granaty same problemy stwarzają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Cycu... zaraz po sesji ogarne sprawe, dopisze stosowne funkcje i nie bedzie problemu. W ostatecznosci mozna wylaczyc choc nie ukrywam, ze bawi mnie ten plugin niemilosiernie. Ale oczywiscie Wasze zdanie biore najbardziej pod uwage. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludi Posted June 15, 2011 Author Report Share Posted June 15, 2011 No bilem specjalnie zaraz po tym jak mnie obil do 10 hp biegnac za mna pol mapy. W dodatku nie mogl sie pomylic bo wokol nie bylo zadnego przeciwnika a ten wemnie strzelal. Po zatym nie jest to temat o granatach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 mi tam też niby nie przeszkadza, mówię co widzę, chociaż w sumie to chyba za negatywnie na te wszystkie pluginy jestem nastawiony ludi myślę że Twój temat się skończył, power się wypowiedział i koniec, jakby to był perm to byś się mógł odwoływać dalej a tak niestety czy stety myślę że sobie odpoczniesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludi Posted June 15, 2011 Author Report Share Posted June 15, 2011 Niby dlaczego mam sobie odpoczywac, nigdy nie dostawalem zadnego bana, nie robilem problemow a tu jakis Power mi daje bana za to co on moze sobie robic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 ludi, jesli chcesz unbana - przepros sie z dogiem, okaz troche skruchy i tyle w tym temacie. Nie ma co sie rozwodzic tymbardziej, ze przyszedles tutaj robiac z siebie niewinnego a rzeczywistosc okazala sie zupelnie inna. Z tymi przeprosinami pisze serio, i to nie chodzi juz o lizanie dupy tylko o to, zeby pokazac ze funkcja resocjalizacyjna danego Ci bana naprawde przyniosla pozytywny skutek - o ile w ogole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludi Posted June 15, 2011 Author Report Share Posted June 15, 2011 Przeprosic moge, i nawet to zrobie ale denerwuje mnie takie cos ze za to samo co robimy ja dostalem bana a on nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Dobra to inaczej, opisz sytuacje jeszcze raz dokładnie - nie tak : ja strzeliłem przypadkowo on mnie wyzywa zabija i daje mi bany unban mi i jemu zdjęcie flag, tylko normalnie , serio jak było. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludi Posted June 15, 2011 Author Report Share Posted June 15, 2011 Ktos rzucil granatem, dostalem wiec chcialem oddac, strzelilem w Powera przez pomylke, on mnie zabil to dalem "zabij natychmiast", zaczęła sie nowa runda on zaczął l we mnie strzelac obil mnie do 10 hp, chcialem oddac to go zabilem, zrobilem reconnecta, on uzyl admina zeby mnie zgladzic, potem na serio przypadkowo strzelilem w niego to dal mi bana i tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 nie ma że boli ja za gorszą błahostkę dostałem tydzień i nie było żadnego ub, i chuj nie ma ściągania banów, a ty BaraNN odjeb się już pizdo, bo naprawdę żałosny jesteś , zniżasz się do pokroju pojebów takich jak min. juDe . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludi Posted June 15, 2011 Author Report Share Posted June 15, 2011 Kurwa bubek po chuja ty sie wypowiadasz, ty zabijales swoich kilka razy specjalnie i ty to nazywasz blachostka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Już lepiej lepiej, ale popatrz z jego strony, strzelasz się z typem dwie rundy, potem on znowu w Ciebie pakuje, wkurwiasz się dajesz mu bana. Więc chuj wie kto ma rację, dajcie sobie po całusku i myślę że spokój . Lepiej sprawdzić kto rzucił granat i dać mu tydzień . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Spojrzmy na to obiektywnie. Czy gdybys nie rzucal granatami bylby w ogole ten temat i ten ban? Przez celowosc swojego dzialania oraz nieodpowiednie zachowanie zainicjowales okolicznosci, ktore w poczuciu sprawiedliwosci admina spowodowaly ujemne sankcje wobec Twojej osoby. Tymbardziej, ze w swoim poczuciu bezkarnosci zwyzywales i opusciles serwer w nadziei na unikniecie kary. Nastepnie, gdy sie okazalo, iz jednak pociagnieto Cie do odpowiedzialnosci, przyszedles tutaj kreujac sie na czystego, niewinnego obywatela, oczerniajac tym samym Doga i podwazajac jego autorytet jako administratora. Jesli sprowadzimy cala sytucje do wartosci logicznych, gdzie za zlo wyrzadzone wobec drugiej osoby przyjmiemy wartosc "1", nastepuje taka o to prawdziwosc: ludi -atakowanie granatem graczy - 1 -ucieczka z serwera - 1 -oczernianie i podwazanie autorytetu administratora - 1 dog -zaatakowal Cie(oddal) - 1 -dal Ci bana - 0 -> nastepstwo czynu zabronionego, kara zgodna z regulaminem/stanowionym tutaj prawem ludi : dog ( 3 : 1 ) denerwuje mnie takie cos ze za to samo co robimy ja dostalem bana a on nic. Tym samym otrzymujesz odpowiedz na pytanie, dlaczego "Ty a on nic". Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Adam z tego co on powiedział to nie on ciskał granat, tylko granat polazł w niego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn. Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 nie ma że boli ja za gorszą błahostkę dostałem tydzień i nie było żadnego ub, i chuj nie ma ściągania banów . glupi bo glupi ale ma racje. Jeden dostal za to tydzien, drugi niech tez dostanie. Gowna poczuja sie bezkarne i beda wszystkich napierdalac. Jeszcze jeden pedal zostal - Bakalia. Mowilem Ci (virus) na nuku ze napierdala mnie granatami, upomniales go, przestal. Wyszedles, dalej robi to samo. Ale chuj mu w te jego cyganskie oczy i brudne dupsko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 ale bubek to jest taki typowy bubek właśnie, on na serwerze wkurwia wkurwia wkurwia a na forum niewiniątko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts