bnn. Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 ale bubek to jest taki typowy bubek właśnie, on na serwerze wkurwia wkurwia wkurwia a na forum niewiniątko Ale to tez czlowiek ? Choc by chuj na chuju stal, nie robmy tak, ze sa rowni i rowniejsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 to powiem Ci tak, grywam w miarę często można tak powiedzieć i o ile jestem wtedy kiedy gra ludi to nie widziałem żeby wkurwił chociaż jedną osobę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 to powiem Ci tak, grywam w miarę często można tak powiedzieć i o ile jestem wtedy kiedy gra ludi to nie widziałem żeby wkurwił chociaż jedną osobę. +1 może obejrzymy demko a później będziemy gadać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 pucować się która mapa i jaka godzina. na marginesie kiedyś ta lista banów była przejrzystsza tj. więcej szczegółów było, chyba że nie umiem tego znaleźć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Darujcie sobie. Jest ban i niech zostanie. A jak już miał by być zmniejszony/zdjęty to niech Dog podejmie taką decyzję. Jeden powie ze racje ma ludzi, drugi ze Dog i nic z tego nie wyniknie. A co do tego ze Ludi poczuje się pokrzywdzony. No trudno. Trzeba było lepiej uważać kto w Ciebie walnął (chociaż powinno być to napisane jako tk, ale to taki szczegół) i jak juz tak oddać to jemu. A jak już się pomyliłeś i walnąłeś w Doga to powinnieneś go przeprosić i wtedy na pewno nie było by bana. Dziekuje za uwagę , dobranoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn. Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Darujcie sobie. Jest ban i niech zostanie. A jak już miał by być zmniejszony/zdjęty to niech Dog podejmie taką decyzję. Jeden powie ze racje ma ludzi, drugi ze Dog i nic z tego nie wyniknie. A co do tego ze Ludi poczuje się pokrzywdzony. No trudno. Trzeba było lepiej uważać kto w Ciebie walnął (chociaż powinno być to napisane jako tk, ale to taki szczegół) i jak juz tak oddać to jemu. A jak już się pomyliłeś i walnąłeś w Doga to powinnieneś go przeprosić i wtedy na pewno nie było by bana. Dziekuje za uwagę , dobranoc. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 haja a ja wegla szukam byla ankieta plugin zostaje ale admini sa zbyt duzymi sztywniakami zeby to zrozumiec Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludi Posted June 16, 2011 Author Report Share Posted June 16, 2011 Tylko po tym jak ja w niego strzelilem to on mnie zabil, a pozniej jeszcze celowo do mnie strzelal i zabral mi 90 hp. Ja chcialem oddac i go zabilem bo mial malo hp. I czy to nie jest to samo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Tylko po tym jak ja w niego strzelilem to on mnie zabil, a pozniej jeszcze celowo do mnie strzelal i zabral mi 90 hp. Ja chcialem oddac i go zabilem bo mial malo hp. I czy to nie jest to samo? Nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludi Posted June 16, 2011 Author Report Share Posted June 16, 2011 Shino dlaczego dla cb to nie to samo, bo ma admina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn. Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Shino dlaczego dla cb to nie to samo, bo ma admina? Bo Ty go zajebales, co nie dalo mu mozliwosci kontynuowania gry, a on Cie tylko strzelil, wiec mogles sobie dalej grac ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludi Posted June 16, 2011 Author Report Share Posted June 16, 2011 Kurwa bnn naucz sie czytac ze zrozumieniem, ja najpierw w niego strzelilem a on mnie zabil a pozniej on mnie obil to ja go chcialem obic ale mial malo hp i go zabile,m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogus Linda Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts