berix Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Witam własnie chciałem pobrać jakieś demo z hltv, konkretnie te o którym warka wspominał. Ale nie można poniewaz w tym czasie widnieją jakieś inne dema z map z prefiksem zm_ przeciez na 4fun nie ma takich map... ocb? konkretnie chodzi o dzien 2011-06-15 - godziny wieczorne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Jeśli nie zauważyłeś krasuli nie ma na specie z 4Fun'a (przynajmniej nie było) aktualnie pasie się na ZombieModzie dlatego jest prefiks ZM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
berix Posted June 16, 2011 Author Report Share Posted June 16, 2011 to dejcie ja nazot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Chętnie tylko że ja nie moge ;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Jeśli nie zauważyłeś krasuli nie ma na specie z 4Fun'a (przynajmniej nie było) aktualnie pasie się na ZombieModzie dlatego jest prefiks ZMsa 2 hltv - i na 4funie i na zombie wiec nie wiem skad masz takie info. Jakkolwiek - czasami krasula 4funowa sie wylacza, skad wziely sie dema z ZM - nie mam bladego pojecia. Juz wszystko smiga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Nie było jej przez 2 dni na 4FUN'ie i sie dziwiłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts