konik Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Krótko i treściwie: Proszę o wyjaśnienie przyczyna bana, którego dostałem z celowe "TK", Moje wyjaśnienia: A) owszem zabiłem paru, ale z flesha i były albo to FF, albo osoby które nie wykazywały aktywnej chęci gry, poprzez strzelanie do siebie z respa, ba niejednokrotnie to mnie zabili a ja tylko dawałem odpowiednią wyrafinowaną karę, mógłbym im od razu wjebać rakietę ale bardziej dotkliwe jest zabicie z flesha SinT był w innej drużynie, nie widział ani nie znał sytacji i wjebał bana c) looknicje sobie na demko Resztę wyjaśnimy sobie jak się SinT odniesie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 konik i jego granaty Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 robimy bunt !!! te granaty to zajebista sprawa i nie banujciue za to ale trzeba sie dogadac ze bijemy tylko tych co chca sie powyglupiac a nie sztywne pizdy !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Konika odbanować! Bubka zbanować, jeszcze raz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 c) Czemu "c" jest małe a "A" i "B" duże ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
konik Posted June 17, 2011 Author Report Share Posted June 17, 2011 JUVE, - dokładnie tak, sztywniaki szybko uciekają z respa a reszta się bawi, przy tym moim banie cioty z ct - pozdrawiam pele, ( ja byłem w terro) płakały że nie mają jak grać bo my tylko na respie się bijemy = chcesz sobie pograć idź na TP dj_krystus, :* MnR., - w imię zasad Ogarnijcie SinTa żeby się wypowiedział, bo ja go w znajomych nie mam i niech się nie boi, nie chce żeby ktokolwiek mu flagi zabierał , albo niech osoby którym się nie podobało moje zachowanie co grały wtedy przyjdą i powiedzą to ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 ooooooo bobka zbanowac i kazdy bedzie szczesliwy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 koniu - wiesz ze Cie lubie ale kurde blaszka no dogadaj sie z sintem Link to comment Share on other sites More sharing options...
konik Posted June 17, 2011 Author Report Share Posted June 17, 2011 koniu - wiesz ze Cie lubie ale kurde blaszka no dogadaj sie z sintem no to przecież od pierwszego posta chce to zrobić, chce żeby przedstawił sytuacje ze swoje punktu widzenia. przecież nie będę go wyzywał ani pisał że nie rzucałem tymi granatami bo rzucałem, zresztą zawsze rzucam- rola lidera w rankingu zobowiązuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 nie ma kurwa że boli, ban i chuj, ja miałem tydzien i musiałem czekac to i ty odpoczywaj, a krystek pałuj się dziwko tam , a ty żydzie jude zamien sie w wegiel w kopalni pizdo . ps. tydzien też dostał ten pacan? będzie czas na przegonienie go 8-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogus Linda Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 JUVE, - dokładnie tak, sztywniaki szybko uciekają z respa a reszta się bawi, przy tym moim banie cioty z ct - pozdrawiam pele, ( ja byłem w terro) płakały że nie mają jak grać bo my tylko na respie się bijemy = chcesz sobie pograć idź na TP Chcesz sie ponapierdalac granatami na respie? to sobie kurwa boty odpal. Pierdolenie, takie ten plugin mial sluzyc urozmaicenie rozgrywki, ze jak ktos wyrwie przez przypadek w turban to jest smiesznie, a nie ze 4 osoby z jednego teamu czekaja tylko zeby kogos pierdolnac na respie z kosy a pozniej dobic granatem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konik Posted June 17, 2011 Author Report Share Posted June 17, 2011 JUVE, - dokładnie tak, sztywniaki szybko uciekają z respa a reszta się bawi, przy tym moim banie cioty z ct - pozdrawiam pele, ( ja byłem w terro) płakały że nie mają jak grać bo my tylko na respie się bijemy = chcesz sobie pograć idź na TP Chcesz sie ponapierdalac granatami na respie? to sobie kurwa boty odpal. Pierdolenie, takie ten plugin mial sluzyc urozmaicenie rozgrywki, ze jak ktos wyrwie przez przypadek w turban to jest smiesznie, a nie ze 4 osoby z jednego teamu czekaja tylko zeby kogos pierdolnac na respie z kosy a pozniej dobic granatem. no jak 4 osoby stoją na respie to Ty idziesz z respa i sobie grasz, przecież nikt Cię nie goni po całej mapie żeby Ci zajebać z granata- no chyba że masz 1 hp, ale to też nie masz przypadkiem tylko zazwyczaj za zabicie kogoś, a jak stoisz free na respie to i tak nie grasz więc płacz off. A co do botów tak samo możesz sobie odpalić i porealizować cele mapy Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 ja to bym chętnie wyjebał ten plugin w pizdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SinT Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Witam A) owszem zabiłem paru, ale z flesha i były albo to FF, albo osoby które nie wykazywały aktywnej chęci gry, poprzez strzelanie do siebie z respa, ba niejednokrotnie to mnie zabili a ja tylko dawałem odpowiednią wyrafinowaną karę, mógłbym im od razu wjebać rakietę ale bardziej dotkliwe jest zabicie z flesha Prosiłem ,żebyście się nie bili. Wiem ,że granaty są fajne ,ale kiedy dochodzi do sytuacji ,gdzie CT ma chęć gry ,a TT zaczyna olewać i z 5 zostaje 1 tak naprawdę do zabicia to niemożna tego nazwać fajną grą. Rozumiem ,że byli FF lub mieli chęć zabijać się nawzajem ,ale można tak sie pobawić 2,3 rundy potem to denerwuje innych. SinT był w innej drużynie, nie widział ani nie znał sytacji i wjebał bana Lecz widzę trochę swojej winny ponieważ powinienem ze Specta obejrzeć sytuacje. Resztę wyjaśnimy sobie jak się SinT odniesie Dziękuje ,że zachowałeś się kulturalnie odbiegając od tej bandy debili i napisałeś posta który nie rodzi w moje uczucia lub mojej rodziny Po przedstawieniu sytuacji dochodzę do wniosku ,że ban dla Ciebie był słuszny bo TK to TK . Ale w zaistniałej sytuacji jestem za odbanowaniem, ponieważ kwestia granatów została chyba wyjaśniona. SinT ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Amen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts