Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Guti

NASior
 Share

Recommended Posts

Virus nie moge Cie nigdzie znalesc, ogolnie chodzi o sprawe gracza GUTI

nie wiem czemu ale nie ma na forum tego czlowieka za czym tez idzie podanie oraz reklama, w procedurze jest napisane ze 2 tyg admina jest bezplatne, po tym okresie nie jestem za tym by malolaty bawily sie adminem nie robia nic z glowa ogolnie to nie pierwszy taki przypadek takiego delikwenta, porozmawiaj z nim nie wiem, mnie sie nie slucha a to Ty dales mu flage, czekam na odpowiedz.

Slcham? I Ty sam o tym otwarcie mowisz ze to jest ok? W ciagu trwania mapy dawac glosowanie byle z dupy? To nie jest normalne zachowanie admina nie pytajac przy tym ludzi. Chcesz wiecej? Prosze wiem ze admini wykorzystuja to i zamieniaja sie w nemezis czy tez w tego 2giego wybacz ale nie wiem jak on tam sie zwie.

Kumac tego nie kumam, ok przychodza nowi gracze, nowe mordy, ale do jasnej cholery czy nie powinno sie zwazac na niektore prosby innych adminow a nie je olewac? Jestes Drzej tutaj tak samo nowy a nie wiem czemu uwazasz ze najmadrzejszy, Twoj kolega czy tez kumpel internetowy nie interesuje mnie to powinien sie tu odezwac jezeli zalezy mu na jakims normalnym zakonczeniu sprawy, na servie powiedzial ze ma to w dupie i nie musi miec admina to pytam sie: po co go bral? Zeby sie tylko nim bawil czy zeby pilnowal servera? Ok umialem jeden i nawet 2gi dzien tolerowac takie zachowanie podniecanie sie adminem ale pozniej to przeciez nie zaden priorytet by sie nim bawic, dalej mam mowic? Virus czekam na Twoja wypowiedz.

dobra dałem vote na zmainy mapy bo byla kiszka ludzie sie zgodzili nasior jak ty dajesz retry jak cie zaraz to jest spoko wez sie ogarnij a gowniarza sobie szukaj w rodzinie Drzeju gadalismy dzisiaj o granatach ze mozna w ciul ich uzywac a 2 nasior straszysz mnie ze jest h@ adminem i do tego jak piszesz ze mam w dupie admina dostalem nie prosilem o niego jakos zawsze jak gram na tym serwie jest mila atmosfera jak ty nasior przychodzisz nawet nie powiesz gracza jak sie laser postawia itp i H@ admin hahaha nic nei upominasz jak sie kluca i sie wyzywaja

a ja tu stoję przy obronie gutiego. Polubiłem go i jakoś jestem za nim nie tylko że go polubiłem. Cała sytuacja o której tu mowa (zmianie mapy) była zdecydowanie na miejscu

Mapa (nazwy nie znam) która jest tak wielka ile jest zer w milionie i tak malo kamp jak zer w 10 to na serio obciach, ludzie na tej mapie jak bylo nas po 15 odrazu jest po 3-4 (zazwyczaj Drzej, ja , guti i krasula) ludzie z niej uciekaja a żeby zatrzymać ludzi guti wymusił głosowanie i dlatego staje przy nim

dobra dałem vote na zmainy mapy bo byla kiszka ludzie sie zgodzili nasior jak ty dajesz retry jak cie zaraz to jest spoko wez sie ogarnij a gowniarza sobie szukaj w rodzinie Drzeju gadalismy dzisiaj o granatach ze mozna w ciul ich uzywac a 2 nasior straszysz mnie ze jest h@ adminem i do tego jak piszesz ze mam w dupie admina dostalem nie prosilem o niego jakos zawsze jak gram na tym serwie jest mila atmosfera jak ty nasior przychodzisz nawet nie powiesz gracza jak sie laser postawia itp i H@ admin hahaha nic nei upominasz jak sie kluca i sie wyzywaja

Po pierwsze nie wrzucaj po rodzinie bo ja tego nie robie, to ze nie mowie graczom jak sie stawia laser wiedzac ze jestescie WY NOWI admini sprawdzam czy Wy pomagacie, ja juz to robilem za swojej kadencji jak zaczynalem od w3 Ty tego nie pamietasz bo dopiero co sie tutaj panoszysz, mila atmosfera panuje jak jestem i jestem dosc luzny ale denerwuje mnie zachowanie gnoja i w dalszym ciagu podniecanie sie adminem, texty typu 'wylaz z kampy bo Cie zbanuje' mowiace dla smiechu oczywiscie nie jest takie ok bo jak ktos nie wie jakis szczyl czy to smiechy to wychodzi z tej kampy i daje Ci sie zarazac albo z servra ucieka, no tak jest, dajac Ci admina czym virus sie sugerowal? Bys zmienial mapy podczas jej trwania? 3 mapy pod rzad? Bez przesady, Mapy sa tylko dla Ciebie podpasowane? Nie robisz tego w sposob normalny. Jezeli chodzi o wyzywanie i klucenie jest roznica i to duza miedzy 4funem a ZM i nie bede kazdego za klniecie wyrzuacal jak na razie Demodronisa z 2razy wyrzucilem na godzine bo za bardzo lecial i nie potrzebnie sie spinal. Nie zarzucaj mi ze pomagam bo to Ty masz sie teraz wykazac.

wylaz z kampy bo Cie zbanuje

no tego zupelnie nie pochwalam - i nie wazne czy w zartach czy nie. Ma byc mila atmosfera, ma byc zabawnie ale wszystko z umiarem. Serwer sie dopiero rozkreca a takie zachowania naprawde skutecznie graczy zniechecaja...

NASIOR UDOWODNIJ MI TO JAK GADALEM DO OBCYCH GRACZY MOWIEJ TO DO DRZEJA I DO TYTANOWEGO JANAKA A 2 NIE WYZYWAJ MNIE OD GNOJI BO SAM NIM JESTES NIE WIESZ ILE MAM LAT TO NIE GADAJ INTERNTEOWY KOZAKU 2 GRALISMY TERAZ 20 NA MALEJ MAPIE NIKT NIE DAwL VOTE ZABIJALO I LAGOWAŁO NIKT NIE BEDZIE VOTOWAL BO SIE BOI ZE STRACI ADMINA SMIESZNE TO WIEC POWIEDZIALEM GRAMY NA TEJ MAPIE BO ZNOW BEDZIE DYM

NASIOR UDOWODNIJ MI TO JAK GADALEM DO OBCYCH GRACZY MOWIEJ TO DO DRZEJA I DO TYTANOWEGO JANAKA

on mógł mówić do mnie i o drzeja, ale czy bym go posłuchał ? xD

guti buduje spoko atmosferę na serwerze, pośpiewa czasami :D

nie pamiętam aby ktoś, jakiś admin, czy H@ na serwerze ZM groził banem z powodu kampienia.

Inna sprawa jak kampi survek lub nemek i jak nagminnie kampi ban się należy lub tak kick czy slay jak kto woli.

to ze nie mowie graczom jak sie stawia laser wiedzac ze jestescie WY NOWI admini sprawdzam czy Wy pomagacie,

pomagają admini w tym, ale szybciej ja napisze niż oni bo mam binda już xD

ogółem sprawa wygląda tak. nie wiem kto tą skargę składał ale jest ona niedorzeczna ponieważ ukazuje jak admin zmienia mapy bez chęci użytkowników ?? z tego wynika na początku (chyba) więc zakończcie tą farsę i bierzcie hasełko do FTP i zmieniajcie rzeczy na serwerze.

Ktoś mi groził skargą wczoraj też nie wiem kto bo szybko się działo ale powiem jedno "TO KURWA RUSZ DUPSKO LENIU I ZMIEŃ TE JEBANE GRANATY NA SERWERZE ALBO OGRANICZ ICH ILOŚĆ"

dziękuję.

NASIOR UDOWODNIJ MI TO JAK GADALEM DO OBCYCH GRACZY MOWIEJ TO DO DRZEJA I DO TYTANOWEGO JANAKA A 2 NIE WYZYWAJ MNIE OD GNOJI BO SAM NIM JESTES NIE WIESZ ILE MAM LAT TO NIE GADAJ INTERNTEOWY KOZAKU 2 GRALISMY TERAZ 20 NA MALEJ MAPIE NIKT NIE DAwL VOTE ZABIJALO I LAGOWAŁO NIKT NIE BEDZIE VOTOWAL BO SIE BOI ZE STRACI ADMINA SMIESZNE TO WIEC POWIEDZIALEM GRAMY NA TEJ MAPIE BO ZNOW BEDZIE DYM

napisales tak duzo a tak na prawde nie wiem o co Ci chodzi he piszesz serio jak dziecko,

dobra szkoda pisac o tym ktos jest sprzedawczykiem takim zostanie zawsze tępic cweli

a z takimi odzywkami sie pilnuj bo zaden burak taki jak Ty nie ma prawa tak na mnie mowic, pamietaj ze to Ty u nas grasz na serwerze a nie ja u Ciebie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.