Jaśnie Pan Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 W zwiazku z tym co widze - co sie dzieje na zombi naszlo mnie na male przemyslenia. Bardzo irytuje mnie brak jakiegokolwiek juz respektu wobec adminow wyzszej rangi na tym serwerze. Rozumiem, ze nasior zwrocil uwage gutiemu - spoko. Sprawa sie wyjasnila, nie mniej nie rozumiem zachowania ze strony gutiego, drzeja, ktorzy w sposob dziecinny rzucaja mniej czy bardziej zlosliwe uwagi wobec headadmina. Ja nie kaze palac do siebie wzajemna miloscia ale do cholery - skoro sytuacja zostala wyjasniona na forum - po jaka cholere dalej ciagniecie konflikt? Jesli spotkam sie jeszcze raz z chamstwem ze strony nowych - zamkne serwer lub zmienie administracje, bo nie to rozumiem przez kulture i dobra atmosfere na serwerze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drzej Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 sprawa zamknieta nie bee tego wyjasnial bo rozgrzebiemy stare tematy itd bylo milnelo z mojej strony nic wiecej takiego nie bedzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts