Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Ban by rekin jebany

Bakalia
 Share

Recommended Posts

Dzisiaj na mapie de_dust dostałem bana na 5 dni a powód to: "Liczne skargi" Obrażanie na tym serwerze to jest normalka mnie obrażaja przez micro wiec ja odpisuję,gdyż mam popsute mikro, TK zdarza się gdyż jakiś osioł rzuca mi fleshe celowe ale to w noge czy coś a granatami dymnymi rzucam w ludzi, którzy mnie obrazaja przez mikro wiec mysle ze ban nie jest uzasadniony bo nikt nie trzyma sie regulaminu. A i druga sprawa to taka, że miałem obraze w nicku na "Bnn." i dostałem bana mimo tego ze on również miał wyzwisko w nicku na mnie. Orientuje się że to kolega rekina i temu on bana nie dostał a ja tak. Oblukałem forum i nie zauwazyłem żadnej skargi. bAkAliA^^.

Panie Bakalia, mnie też na steamie doszły słuchy o Pana nagannym zachowaniu. Bądź co bądź 5 dni to nie dużo, a przynajmniej zmusza do refleksji :D.

PS: super , że kolejna osoba załozyła konto na forum - granie na serverze to nie wszystko :D jak się klimat podoba to zapraszamy do współrealizacji projektu Wiejska-Chata.

PS2: mogłyby także wypowiedzieć się osoby poszkodowane

Jak mnie wkurwiaja jakieś osły, które wyzywaja zaczynaja TK rzucaja fleshe to kurwa mam stać i czekać do chuja pana póki jakiś admin z tym cos zrobi? i Chuj ofc. ja ban a chuje dalej wkurwiaja na serwie. Zajebiścię wręcz ze musiałem zakładać konto. JA JESTEM POSZKODOWANY I SIĘ UDZIELAM -.-

Rekin - skandaliczne zachowanie, jak mogłeś kogoś zbanować :!: :?: To się w głowie nie mieści, odbierz sobie prawa, bo przesadzasz :-P

No i znowu "Równi i równiejsi" o który było x razy już mowa i to jeszcze w wykonaniu vsx'a nie wiem czy to po prostu tak musi byc ?. Generalnie propozycja albo ściągamy mu bana albo banan też dostanie chyba że tu nie chodzi tylko o tych konkretnych, a o całokształt wybryków bakali.

Polecam opcje /mute o ile sie nie myle mutuje ona gracza na Voice oraz say nie wiem bo zawsze używal listy graczy ze steamu

z Bananem to nie dawno i prawda ! bo wcześniej jakoś nie zwracałem uwagi na przygłupów co wyzywaja celowe granaty fleshe TK itp itd a teraz zacząłem i co to moja wina ? Uważam ze to nie słuszny ban gdyż pisze po raz 1212x "że poprostu oddaje (tk,wyzwiska) :D Może wkońcu napisze cos sensownego?

bo przychodzą nowi i to tak wygląda jak z bubkiem, nie jestem za tym żeby akurat bubka banować ale on jest przykładem jak zachowuje się na serwerze a jak tutaj na forum i potem to dla innych wygląda że gracz nic nie robi a go najeżdżają bo przychodzi taki bakalia i mówi że jak jego to i innych, kurwa to wszyscy się obrażają i rzucają granatami itp ? chyba z jakiegoś powodu Cię zbanowali do chuja. nie chce mi się wierzyć że jesteś taki święty, skoro w innych tematach odnośnie banów wypowiadali się o Tobie w porównaniu do innych co też zachowują się chujowo

Zbanowali mnie za to że poprostu napierdalał mnie ROCKY puszczał muzyke wkurwiało mnie to ale nic nie robiłem ktoś rzucił w niego HE wiec myslał ze to ja bo biegłem za nim z fleshem i mnie zaczął napierdalać wiec ja go i nagle ban no kurwa i moze powiesz ze to ja?

Piźnij się w czoło jak masz pisać takie idiotyczne rzeczy nie na temat tyle. Można tu z kims normalnie pogadać z argumentami czy nie bardzo jak z tym wyżej? NOWELA STYCZNIOWA

-- Wyzwiska

1 Na serwerze dozwolone jest przeklinanie.

2 Na serwerze mozna sie wyzywac ale tylko i wylacznie w sposob, ktory dla obu stron jest akceptowalny, nie narusza godnosci osob trzecich oraz TYLKO I WYLACZNIE za przyzwoleniem obu dyskutujacych.

WIEC KURWA NA CHUJ MI BANA DAŁEŚ SKORO ONI TK I JA TK WIEC UNBAN

Rekin - skandaliczne zachowanie, jak mogłeś kogoś zbanować
przepraszam :D
No i znowu "Równi i równiejsi" o który było x razy już mowa i to jeszcze w wykonaniu vsx'a nie wiem czy to po prostu tak musi byc ?
byles przy sytuacji? wiesz za co dostal bana? wiec z dupy ten tekst o rownych i rowniejszych. Opiniujesz a nie bylo Cie przy zajsciu - wiec racz zawsze wysluchac obie strony a potem opiniowac :> Bakalia bez umiaru napierdalal granatami w swoich - sprawa dotyczy batorego (ktory zalil mi sie juz z samego rana), Rockiego i paru innych. Ogladalem jego zachowanie na spekcie, generalnie nic sobie nie robil z prosb oraz napominania do porzadku przez innych. Bana za wyzwiska nie dostales ale za granaty.
ale nic nie robiłem ktoś rzucił w niego HE wiec myslał ze to ja bo biegłem za nim z fleshem i mnie zaczął napierdalać wiec ja go i nagle ban
za klamstwo dokladam kolejne 2 dni zeby byl okragly tydzien.

Ty najebany czy pojebane o czym ty w ogóle do mnie mówisz? 1 smoke w lamusa który puszcza jebane melodyjki i mnie wyzywa zlikwidujcie te jebane granaty a nie sapiecie sie o to później czasami trafi sie na takiego ćwoka bierze urywke z całego zajścia i sie czuje panem eh...

BAN NA 4 dni to przesada i mogłeś mnie upomnieć jakoś ZINBO NIC nie mówi i reszta adminów tylko ty wonty masz o Chuj Ci chodzi ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.