bnn. Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 Jest takie gowno na serwerze o nicku Bakalia ( tak wiem, ma tam jakies chuj go wie jakie znaki w tym nicku ale jebac to). A wiec, ciota najpierw mnie napierdala tymi jebanymi granatami, pozniej placze, ze go wyzywam. Byl tez temat gdzie lizal dupe o UB, i tam napisal, ze ja mialem na niego obrazliwy nick wiec on ustawil rowniez obrazliwy na mnie. Ale, ze przy sprawdzeniu statystyk gracza sa rowniez podane uzywane nicki, mam dowod na dziwke, ze nic na niego nie pisalem. Wiec...SSIJ CIOTO.Wymyslac to mozesz historyjki dla swoich kolegow jak sie bawicie resorakami w piaskownicy. Z tego co widze, to dostal juz bana i UB bo wylizal tu i tam. Wiec jak narazie niech zostanie tak jak jest, a jak bedzie trzeba to edytuje temat ;>. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bakalia Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Piźnij się w czoło od czasu UB zadnego Tk nie zrobiłem wiec kto tu pisze bajki kretynie jebany. Dzis jakis twoj zapewne ziom mnie napierdalał ciagle na D2 Karasiowa suka czy jak tam jej i twoje pierdolenie smutów jest zbędne ze Ci biłem CYganie . Nie bd zakładał jakiegoś nowego tematu lecz ten PROROK i Karasiowy napierdalali mnie przez calego D2 i jakis admin Judasz z Cygańskiej wioski straszył mnie banem bez powodu,gdyż w regulamienie jest wyraźnie napisane ze można sie obrazać ( bez osob 3.) wiec widać ze nie każdy admin w ogóle nie orientuje regulaminu. Zapewne jakies lamusy beda sie skazyć po dzisiejszym dniu ale to nie nowość nic nie pisałem na SAY-U aż tu nagle lamusy zaczęły jeździc po mnie przez mikro bez powodu, więc nalezy olać te skargi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 dobra kurwa, bo tak dalej to chuj będzie, proponuje żeby skargi na danego gracza tudzież bany popierane były demem, nie z hltv bo tam gówno widać a co najważniejsze słychać tylko normalnym przez record nagranym i będzie spokój. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 ...i straszył mnie banem bez powodu,gdyż w regulamienie jest wyraźnie napisane ze można sie obrazać ( bez osob 3.) wiec widać ze nie każdy admin... W regulaminie jest wyraźnie napisane, że nie można obrażać się bez zgody "przeciwnika". Czytaj dokładniej. Pzdr @topic Jeśli było tak jak mówią, to zalać, jak nie to chuj niech zdupia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bakalia Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Te mistrzu skoro on mnie ja go to chyba zgoda jest na to co?zreszta zebym ja nie wyrażał dalej by to robił Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn. Posted June 22, 2011 Author Report Share Posted June 22, 2011 Dzisiaj sobie gralem i nic do mnie nie sapal, wiec jak narazie chyba padaczka nerwowa mu przeszla . Pozyjemy, zobaczymy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bakalia Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Oczywiście w wypowiedzi musiałeś coś wkurwiającego powiedzieć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rok1 Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Jest takie gowno na serwerze o nicku Bakalia ( tak wiem, ma tam jakies chuj go wie jakie znaki w tym nicku ale jebac to). A wiec, ciota najpierw mnie napierdala tymi jebanymi granatami, pozniej placze, ze go wyzywam. Byl tez temat gdzie lizal dupe o UB, i tam napisal, ze ja mialem na niego obrazliwy nick wiec on ustawil rowniez obrazliwy na mnie. Ale, ze przy sprawdzeniu statystyk gracza sa rowniez podane uzywane nicki, mam dowod na dziwke, ze nic na niego nie pisalem.Wiec...SSIJ CIOTO.Wymyslac to mozesz historyjki dla swoich kolegow jak sie bawicie resorakami w piaskownicy. Z tego co widze, to dostal juz bana i UB bo wylizal tu i tam. Wiec jak narazie niech zostanie tak jak jest, a jak bedzie trzeba to edytuje temat ;>. Bakalia niestety to jest wszystko prawda :< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 ban dla jebanego smarka. potwierdze ja i janusz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bakalia Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 ROki nie udzielaj sie bo jestes największą ciotą z tego serwera pod względem puszczana zjebanej muzyki i Tk ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 szkoda że to nie on Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludi Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 bnn. ty tez taki swiety nie jestes, co wbije i ty jestes to mnie obrazasz, a ja sobie tego nie zycze, wiec jesli bd jakis admin, a on bd mnie obrazal to prosze o bana dla niego bo to naprawde denerwujace P.S. bnn. dalej czekam na link do bl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn. Posted June 28, 2011 Author Report Share Posted June 28, 2011 bnn. ty tez taki swiety nie jestes, co wbije i ty jestes to mnie obrazasz, a ja sobie tego nie zycze, wiec jesli bd jakis admin, a on bd mnie obrazal to prosze o bana dla niego bo to naprawde denerwujaceP.S. bnn. dalej czekam na link do bl Wachaj dupe smarku . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts