Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Bakalia.

bnn.
 Share

Recommended Posts

Jest takie gowno na serwerze o nicku Bakalia ( tak wiem, ma tam jakies chuj go wie jakie znaki w tym nicku ale jebac to). A wiec, ciota najpierw mnie napierdala tymi jebanymi granatami, pozniej placze, ze go wyzywam. Byl tez temat gdzie lizal dupe o UB, i tam napisal, ze ja mialem na niego obrazliwy nick wiec on ustawil rowniez obrazliwy na mnie. Ale, ze przy sprawdzeniu statystyk gracza sa rowniez podane uzywane nicki, mam dowod na dziwke, ze nic na niego nie pisalem.

Wiec...SSIJ CIOTO.Wymyslac to mozesz historyjki dla swoich kolegow jak sie bawicie resorakami w piaskownicy. Z tego co widze, to dostal juz bana i UB bo wylizal tu i tam. Wiec jak narazie niech zostanie tak jak jest, a jak bedzie trzeba to edytuje temat ;>.

Piźnij się w czoło od czasu UB zadnego Tk nie zrobiłem wiec kto tu pisze bajki kretynie jebany. Dzis jakis twoj zapewne ziom mnie napierdalał ciagle na D2 Karasiowa suka czy jak tam jej i twoje pierdolenie smutów jest zbędne ze Ci biłem CYganie ;). Nie bd zakładał jakiegoś nowego tematu lecz ten PROROK i Karasiowy napierdalali mnie przez calego D2 i jakis admin Judasz z Cygańskiej wioski straszył mnie banem bez powodu,gdyż w regulamienie jest wyraźnie napisane ze można sie obrazać ( bez osob 3.) wiec widać ze nie każdy admin w ogóle nie orientuje regulaminu. Zapewne jakies lamusy beda sie skazyć po dzisiejszym dniu ale to nie nowość nic nie pisałem na SAY-U aż tu nagle lamusy zaczęły jeździc po mnie przez mikro bez powodu, więc nalezy olać te skargi.

...i straszył mnie banem bez powodu,gdyż w regulamienie jest wyraźnie napisane ze można sie obrazać ( bez osob 3.) wiec widać ze nie każdy admin...

W regulaminie jest wyraźnie napisane, że nie można obrażać się bez zgody "przeciwnika". Czytaj dokładniej.

Pzdr

@topic

Jeśli było tak jak mówią, to zalać, jak nie to chuj niech zdupia.

Jest takie gowno na serwerze o nicku Bakalia ( tak wiem, ma tam jakies chuj go wie jakie znaki w tym nicku ale jebac to). A wiec, ciota najpierw mnie napierdala tymi jebanymi granatami, pozniej placze, ze go wyzywam. Byl tez temat gdzie lizal dupe o UB, i tam napisal, ze ja mialem na niego obrazliwy nick wiec on ustawil rowniez obrazliwy na mnie. Ale, ze przy sprawdzeniu statystyk gracza sa rowniez podane uzywane nicki, mam dowod na dziwke, ze nic na niego nie pisalem.

Wiec...SSIJ CIOTO.Wymyslac to mozesz historyjki dla swoich kolegow jak sie bawicie resorakami w piaskownicy. Z tego co widze, to dostal juz bana i UB bo wylizal tu i tam. Wiec jak narazie niech zostanie tak jak jest, a jak bedzie trzeba to edytuje temat ;>.

Bakalia niestety to jest wszystko prawda :<

bnn. ty tez taki swiety nie jestes, co wbije i ty jestes to mnie obrazasz, a ja sobie tego nie zycze, wiec jesli bd jakis admin, a on bd mnie obrazal to prosze o bana dla niego bo to naprawde denerwujace

P.S. bnn. dalej czekam na link do bl :D

bnn. ty tez taki swiety nie jestes, co wbije i ty jestes to mnie obrazasz, a ja sobie tego nie zycze, wiec jesli bd jakis admin, a on bd mnie obrazal to prosze o bana dla niego bo to naprawde denerwujace

P.S. bnn. dalej czekam na link do bl :)

Wachaj dupe smarku :D.