Mazur Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Witam Nie wiem czy piszę w odpowiednim dziale, ale trudno mi dojść gdzie powinienem zgłosić się z tą sprawą a chciałbym ją poruszyć. Nie znam aż tak bardzo dobrze struktur całego serwera, więc nie wiem jaką rangą go tytułować, ale famE dał mi 22 czerwca o godzinie ok. 13:58 bana (na Zombie modzie). Ban miał bardzo, ale to bardzo jasne wytłumaczenie "coś mówiłem" [ironia]. Po pierwsze w trakcie gry nie miałem żadnej okazji, aby podyskutować ze wspomnianym famE, więc należy zacząć od tego iż w moim kierunku nic nie mówił, więc to tłumaczenie jest dla mnie bez sensu. A po drugie nie uważam, aby moje zachowanie wykraczało poza jakieś normy. Jest to pierwsze nieprzyjemna sytuacja jaka tutaj mnie spotkała, więc trochę mnie to poruszyło. Chciałbym aby po prostu mój wpis tutaj został przeczytany i wzięty pod uwagę na przyszłość, aby niektórzy nie nad wykorzystywali swojej domniemanej władzy. Pozdro Mazur Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 człowieku mówiłem Ci przez mikro parę razy "3 miny maksymalnie w jednej kampie", pisałem także na sayu do Ciebie lecz się nie słuchałeś. A bana dostałeś na 5 min i płacz! Nie dostosowałeś się więc Ciebie upomniałem. Jak chcesz to sobie przeczytaj regulamin a za świadków mam Drzeja i gutiego, że Ciebie upominałem a z Twojej strony nie było rekacji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NASior Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 famE, robiles regulamin, moze warto jeszcze do niego dopisac o tym ze "3 miny maksymalnie w jednej kampie", a temat uwazam za zamkniety, o 5 min banach nie ma co dyskutowac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts