Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

DRZEJ.

Bakalia
 Share

Recommended Posts

Nie mawiam wyperdalaj przyjacielu tylko wynoś się i Twoja bajka jest bardzo udana. I właśnie za to dostałeś kicka a potem bana uuuuuu na 5 minut z pododem odpocznij za teksty typu:

- widze ze masz 8 lat

- prowokacje jak no to dawaj prosze

- wiele razy Cie prosilem żebyś się uniszył i grał miałeś to gdziec nawet robili to inni gracze jak poli i sockes ktorym twoja osoba pieprzyla gre

- a ty myslalems ze jestes fajny i wszystko ci wolno

- pyskowki do upominajacych cie graczy

Teraz przychodzisz tu do nas na forum i tez kozaczysz myslac ze ci all wolno i nie okazujesz zadnego szacunku dla mojej osoby.

PS. przepraszam ze zwroty grzecznosciowe z malych liter ale jak to ktos mi powiedzial dzis na serwie ( bakalia) pisze z duzej litery tylko do osob ktore na to zasluguja

lama DRZEJ zaczal sie sapac

czemu tak go nazywasz? chyba nie poczules sie obrazony slowami "wypierdalaj z kampy"

nie kazdy ma ochote siedziec w 10 w kampie tylko sam i samemu spokojnie fragi klepac.

wchodze na d2 co chwile jakis placz z jego strony zapytalem czemu placze OFC

opisz nam ten placz bo malo nam to mowi, daj demko, ssy, bilingi, nie wiem co jeszcze dowod bakalia, dowod nam daj !

aha Nasior lub rekin nie pamietam ktory H@ mowil ostatnio, ze skarga nie podlega rozpatrzeniu jezeli byl ban na 5 min. proponuje zakonczyc ten ambaras i isc grac dalej

"kurwo jebana cioto" itp itd więc ostrzeżenie, które dostałem od Mnr jest śmieszne.

Nie ono nie jest śmieszne wręcz jak najbardziej poważne. Przytoczę tu bubka, kiedy pisał o ub to wszystkim jechał typu "Zamknij się kurwo, jebana dziwko dawaj UB kurwa!!" i co ? tematy się z nim ciągną się jak guma z majtek wszyscy są przeciw UB a trzeba podjąć decyzje, a teraz z Konikiem w poście wyjaśnił całą sytuacje, nie użył chyba żadnego przekleństwa i od razu UB bo szanujemy go tak jak on nas szanuje.To tak słowem wtrącenia się w temat o twoim ostrzeżeniu.A szanują Cie tu tak bo pokazałeś co potrafisz już w innym temacie po czym od razu przyklejono już do Ciebie karteczkę "gówno" etc.

@Topic Nie było mnie przy sytuacji nie moge decydować

Bakalia, sory ale jesteś naprawdę tępy albo nie umiesz jeszcze czytać albo co najbardziej prawdopodobne to i to. Słuchaj, napisałem żebyś dał jakieś dowody, a nie tylko słowa

Oczywiście CYCU najwięcej tu powie mimo tego ze nie pamietam zebym z nim kiedy kolwiek grał

właśnie kurwa dla tego, dla ludzi których nie było wtedy i nie znają sytuacji. Nadal nie łapiesz ?

Mówię to i do Ciebie i zarówno do Drzeja.

mimo tego ze admini jeźdża po graczach

mhmmm nie spotkalem sie z taka sytuacja, ale okej.

ale jak wchodzi jakis kurwa banan rocky czy prorok i wkurwiaja sapia cos przez mikro to ofc cisza bo znajomi adminów ich wierne przydupasy i wszystko spada na mnie wiec chyba tutaj jest cos nie tak.

mhmmm... mowimy tutaj o ZM ? bo na ZM nic takiego nie ma, moze na FFA, nawet nie wiem bo tam nie gram.

Oczywiście CYCU najwięcej tu powie mimo tego ze nie pamietam zebym z nim kiedy kolwiek grał

daj spokoj bakalia... dla cyca chodzilo o to abys udowodnil to konkretnie, nikt nie wierzy na slowo..., nie probuj cisnac po userach...

zamknijcie to... do niczego dalsza dyskusja nie doprowadzi

Bakalia napisał/a:

mimo tego ze admini jeźdża po graczach

mhmmm nie spotkalem sie z taka sytuacja, ale okej.

Nie grasz na 4FUN'ie tak offtopując :(

Bakalia napisał/a:

ale jak wchodzi jakis kurwa banan rocky czy prorok i wkurwiaja sapia cos przez mikro to ofc cisza bo znajomi adminów ich wierne przydupasy i wszystko spada na mnie wiec chyba tutaj jest cos nie tak.

Zacznij używać mikrofonu + 200 do Respectu i wysłuchania Cie bo jak ludzie spamuja na czacie to nie mozesz sie zbytnio skumać o co chodzi a w konsloli ciężko szukać przy milionach wpisów zrobionych przez amx

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.