Bakalia Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 12. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 napisałem coś, kurwa, nagraj demo i pokaż, bo tak to nie wszyscy wierzą w to że spokojnie zapytałeś itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drzej Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Nie mawiam wyperdalaj przyjacielu tylko wynoś się i Twoja bajka jest bardzo udana. I właśnie za to dostałeś kicka a potem bana uuuuuu na 5 minut z pododem odpocznij za teksty typu: - widze ze masz 8 lat - prowokacje jak no to dawaj prosze - wiele razy Cie prosilem żebyś się uniszył i grał miałeś to gdziec nawet robili to inni gracze jak poli i sockes ktorym twoja osoba pieprzyla gre - a ty myslalems ze jestes fajny i wszystko ci wolno - pyskowki do upominajacych cie graczy Teraz przychodzisz tu do nas na forum i tez kozaczysz myslac ze ci all wolno i nie okazujesz zadnego szacunku dla mojej osoby. PS. przepraszam ze zwroty grzecznosciowe z malych liter ale jak to ktos mi powiedzial dzis na serwie ( bakalia) pisze z duzej litery tylko do osob ktore na to zasluguja Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 tak totalnie offtopując, ile masz lat Bakalia? tak szczerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bakalia Posted June 23, 2011 Author Report Share Posted June 23, 2011 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 no skoro to Cie jebie, to nie wiem co chcesz osiągnąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drzej Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Ja proponuje jak to mówicie zalac betonem i chuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 lama DRZEJ zaczal sie sapac czemu tak go nazywasz? chyba nie poczules sie obrazony slowami "wypierdalaj z kampy" nie kazdy ma ochote siedziec w 10 w kampie tylko sam i samemu spokojnie fragi klepac. wchodze na d2 co chwile jakis placz z jego strony zapytalem czemu placze OFC opisz nam ten placz bo malo nam to mowi, daj demko, ssy, bilingi, nie wiem co jeszcze dowod bakalia, dowod nam daj ! aha Nasior lub rekin nie pamietam ktory H@ mowil ostatnio, ze skarga nie podlega rozpatrzeniu jezeli byl ban na 5 min. proponuje zakonczyc ten ambaras i isc grac dalej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bakalia Posted June 24, 2011 Author Report Share Posted June 24, 2011 12. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 "kurwo jebana cioto" itp itd więc ostrzeżenie, które dostałem od Mnr jest śmieszne. Nie ono nie jest śmieszne wręcz jak najbardziej poważne. Przytoczę tu bubka, kiedy pisał o ub to wszystkim jechał typu "Zamknij się kurwo, jebana dziwko dawaj UB kurwa!!" i co ? tematy się z nim ciągną się jak guma z majtek wszyscy są przeciw UB a trzeba podjąć decyzje, a teraz z Konikiem w poście wyjaśnił całą sytuacje, nie użył chyba żadnego przekleństwa i od razu UB bo szanujemy go tak jak on nas szanuje.To tak słowem wtrącenia się w temat o twoim ostrzeżeniu.A szanują Cie tu tak bo pokazałeś co potrafisz już w innym temacie po czym od razu przyklejono już do Ciebie karteczkę "gówno" etc. @Topic Nie było mnie przy sytuacji nie moge decydować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 po czym od razu przyklejono już do Ciebie karteczkę "gówno"że też wczesniej o tym nie pomyślałem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Bakalia, sory ale jesteś naprawdę tępy albo nie umiesz jeszcze czytać albo co najbardziej prawdopodobne to i to. Słuchaj, napisałem żebyś dał jakieś dowody, a nie tylko słowa Oczywiście CYCU najwięcej tu powie mimo tego ze nie pamietam zebym z nim kiedy kolwiek grał właśnie kurwa dla tego, dla ludzi których nie było wtedy i nie znają sytuacji. Nadal nie łapiesz ? Mówię to i do Ciebie i zarówno do Drzeja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 mimo tego ze admini jeźdża po graczach mhmmm nie spotkalem sie z taka sytuacja, ale okej. ale jak wchodzi jakis kurwa banan rocky czy prorok i wkurwiaja sapia cos przez mikro to ofc cisza bo znajomi adminów ich wierne przydupasy i wszystko spada na mnie wiec chyba tutaj jest cos nie tak. mhmmm... mowimy tutaj o ZM ? bo na ZM nic takiego nie ma, moze na FFA, nawet nie wiem bo tam nie gram. Oczywiście CYCU najwięcej tu powie mimo tego ze nie pamietam zebym z nim kiedy kolwiek grał daj spokoj bakalia... dla cyca chodzilo o to abys udowodnil to konkretnie, nikt nie wierzy na slowo..., nie probuj cisnac po userach... zamknijcie to... do niczego dalsza dyskusja nie doprowadzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bakalia Posted June 24, 2011 Author Report Share Posted June 24, 2011 Nie próbuje cisnąć nie wiem gdzie to zauwazyłeś ale Cycu owszem musiał cos napisac by mnie wkurwić. Kończę urzędowanie na tym forum chyba ze ktos napisze jakieś jebnięte rzeczy czy cos to z chęcią odpiszę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Bakalia napisał/a: mimo tego ze admini jeźdża po graczach mhmmm nie spotkalem sie z taka sytuacja, ale okej. Nie grasz na 4FUN'ie tak offtopując Bakalia napisał/a: ale jak wchodzi jakis kurwa banan rocky czy prorok i wkurwiaja sapia cos przez mikro to ofc cisza bo znajomi adminów ich wierne przydupasy i wszystko spada na mnie wiec chyba tutaj jest cos nie tak. Zacznij używać mikrofonu + 200 do Respectu i wysłuchania Cie bo jak ludzie spamuja na czacie to nie mozesz sie zbytnio skumać o co chodzi a w konsloli ciężko szukać przy milionach wpisów zrobionych przez amx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bakalia Posted June 24, 2011 Author Report Share Posted June 24, 2011 mam słuchawki tylko że musze je naprawić, a tak w ogóle mozna usunąć konto forum tutaj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Laurka i usuniemy (chyba) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bakalia Posted June 24, 2011 Author Report Share Posted June 24, 2011 tak serio pytam ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
rok1 Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 tak serio pytam ;d to jest serio Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 "Nie grasz na 4FUN'ie tak offtopując :)" Tak ja nie gram na FFA ale temat zalozony zostal w dziale Zombie Moda wiec sie na temat zm wypowiadam xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts