Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Rzecz kontrowersyjna, denerwująca.

Michal
 Share

Zostają mapy gungame.  

67 members have voted

1. 1. Zostają mapy gungame.

• fy_mordownia (teamowa)
      14
    • gg_fy_deagle_dustworld (one winner)
      5
    • gg_orange (one winner)
      21
    • gg_palm_beach (teamowa)
      9
    • fy_new_pool_day (one winner)
      16
    • fy_tech (teamowa)
      2

Recommended Posts

Więc chodzi o to pewnego dnia toczyła się wielka dyskusja (haja) na serwerze na temat gungame.

Podczas wywołanej ankiety którą zrobiłem sam, gracze wypowiedzieli się że ilość gangejmów jest zbyt wielka.

Podczas 25minutowej dyskusji na awp_indi doszliśmy do wniosku, że trzeba coś z tym zrobić dlatego piszę tutaj i apeluje o wybór 3 Gungame na cykl 12 map.

Proponuje rozwiązanie 2 do 1 co to oznacza?

Oznacza to że 1 gungame teamowy, oraz 2 zwykłe tak jak to było kiedyś i nikt nie narzekał

Proponuje dać Fy_tech'a, fy_mordownie lub gg_palm_beatch jako gangejmy teamowe

fy_tech nie koniecznie teamowy bo to dupiaty gangejm ciągle gaszą to światło i generalnie wkurwia bo się ciągnie w chuj długo.

fy_mordownia kiedyś był teamowy wszyscy grali i nikt nie narzekał po reinstalacji pluginu gg nagle stał się typu one winner i jest po prostu do dupy.

gg_palm_beatch proponuje tamowym ponieważ serwer nie wydala z wysyłaniem pakietów do wszystkich graczy przy okazji obsługując plugin i mapę dodatkowo spadają fps'y na niej strasznie.

Pozdrawiam ;) mnr.

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

to ja się wypowiem, z normalnych orange i deagle_dustworld bo to po prostu najlepsze gungame + teamowo mordownia, ktorej nie gram ale no musi być to już niech będzie, pool day zwala mi fpsy, mordownia niby też nie mówiąc już o palm biczu, a tech to zwykłe gówno,

ogółem dobra myśl sopelku ;).

net_graph3

Choke to jest nie wystarczająca ilość pakietów otrzymywana przez gracza wysyłanych przez serwer dlatego twierdze ze serwer nie wyrabia za pakietami bo mam po 80-100 choke na stałe. A z drobnymi przycinkami ( i nie tylko u mnie ) jest pewnie spowodowana małą ilością fps'ow w serwerze pewnie ma 550 o ile sie nie myle

to ja się wypowiem, z normalnych orange i deagle_dustworld bo to po prostu najlepsze gungame + teamowo mordownia, ktorej nie gram ale no musi być to już niech będzie, pool day zwala mi fpsy, mordownia niby też nie mówiąc już o palm biczu, a tech to zwykłe gówno,

ogółem dobra myśl sopelku :).

podzielam zdanie cyca orange. dust world i palm beach

ogółem dobra myśl sopelku :).

podzielam zdanie cyca orange. dust world i palm beach

+1

Proponuje jeszcze wywalić rtv na podstawowych mapach xD

to jest głupota, bo np. na gg nikt nic nie nominuje a jak nawet to i tak wiekszośc wciska 1 nie patrząc co to bo im frag ucieknie i potem się gra prodiże i italie czy dusta zwykłego więc trzeba rtv bo to 4fun jest !