Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

WydupcyĂ? mapcycle?

oŚka
 Share

WyjebaĂ? na maras?  

28 members have voted

1. 1. WyjebaĂ? na maras?

• Tak
      14
    • Nie
      15

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

W sumie teÂż macie trochĂŞ racji...te same mapy...nuda:/ poznawanie nowych, ciekawych mapek jest super!

WiĂŞc mam jeszcze jednÂ? propozycjĂŞ, aczkolwiek nie wiem czy moÂżliwym jest jÂ? wprowadziĂ?:

Mapcycl-okej, ale z moÂżliwoÂ?ciÂ? zmienienia mapy na nastĂŞpna przez graczy. Mam tu na myÂ?li coÂ? w rodzaju "rtv", poÂłowa ludzi zavotuje-nastĂŞpna mapa.

To chyba byÂłby kompromis, ale tak jak wyÂżej napisaÂłem, nie wiem czy jest to w Waszej mocy kochani H@ ;-)

MoÂżna by albo wywaliĂ? mapcykl albo zmodernizowaĂ? jakoÂ? Âżeby byÂły mapy popularne i nowe jakieÂ? ale takÂ? mapkĂŞ jak de_vertigo do Â?mietnika (mi ta mapa nie przeszkadza ale jakoÂ? inni jej nienawidzÂ? ).

jeÂżeli byÂły grane tylko scouty, dusty i crazy tank to znaczy ze byly to mapki lubiane, bo samo sie na nie, nie zmienialo tylko ktos musiaÂł na nie gÂłosowaĂ?...

kultowe mapy to dust czy italy a nie crazytank i gg gdzie tylko jakies dauny po 10 lat na to glosuja.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.