Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

ememer.

bnn.
 Share

Recommended Posts

Jest gangejm aktualnie nie gram, zrobiłem to tylko po to żeby była haja (użyłem systemu juvego zalej/kickinij bez powodu bedzie haja)

Nie jestem nietykalny wręcz przeciwnie, owszem może pomagam ale to nie znaczy ze jestem jakims chuj wie Bogiem

bnn ty to masz problem z wszystkim hahaha co za koles nic nie strzela i tylko placze:D

Powiedz matce niech smaruje juz.

A co do tematu, niech nawet robi virusowi pale, co mnie to jebie...Nie znaczy, ze moze robic co chce. Chyba ze swoimi malymi jajkami.

Ja jeszcze takiego idioty jak Ciebie to nie spotkałem w swoim całym chodź krótkim ale całym życiu. Twoje ego przerasta pałac kultury u tych goroli w Warszawie jesteś tylko Ty i reszta świata gdybyś siebie słyszał co mówisz to na moim miejscu śmiałbyś się w chuj i jeszcze bardziej.

Ja jeszcze takiego idioty jak Ciebie to nie spotkałem w swoim całym chodź krótkim ale całym życiu. Twoje ego przerasta pałac kultury u tych goroli w Warszawie jesteś tylko Ty i reszta świata gdybyś siebie słyszał co mówisz to na moim miejscu śmiałbyś się w chuj i jeszcze bardziej.

W dupie byles i gowno widziales.

mlody twoja wina, za darmo go zbanowales, teraz przepraszaj 8-)

Nie zbanowal, i nie chodzi mi o to, zeby przepraszal, a o to, zeby pokazac, ze admini robia co sobie kurwa chca i maja na wszystko wyjebane. On mi dawal kicki '' dla haji '', innemu debilowi nie chcialo sie wejsc na spekta i zbanowac czita na dd bo musial sobie pograc. Takze, 'wolnoć Tomku w swoim domku' jak brzmi powiedzenie ;). Ale chuj, wyjebane w to mam ;). Teraz bede inaczej na to reagowal. A jesli chodzi o Orzecha, Ty jestes proprostu kretynem. Inaczej Ciebie i tego co robisz nie da sie skomentowac. Jestes prowokatorem nr. 1 wszystkich kurwa konfliktow podczas gry. Ale chuj w to. Ten temat pokazuje, ze sekcja '' skargi na adminow'' jest w ogole nie potrzebna - jest bo jest, a konsekwencji nikt nie wyciaga. Jedyny Fuks oberwal a to tylko dlatego, ze jechal po Adamie.

ze jechal po Adamie.
jesliby jechal po mnie nic zlego by go nie spotkalo ale dziewczyna - swietosc.

Co do wyciagania konsekwencji - kicka dostales za chamskie pyskowki, jestem sklonny uwierzyc ze takie akurat lecialy z Twojej strony. Dostales jednego kicka za darmo i tego akurat nie pochwalam ale rozmawialem juz z mnrem. Mysle ze solidna reprymenda to jedyna konsekwencja jaka moge wyciagnac bo summa summarum jestes chyba pierwsza osoba ktora zaklada temat by poskarzyc sie na kicki...

ze jechal po Adamie.

Co do wyciagania konsekwencji - kicka dostales za chamskie pyskowki, jestem sklonny uwierzyc ze takie akurat lecialy z Twojej strony. Dostales jednego kicka za darmo i tego akurat nie pochwalam ale rozmawialem juz z mnrem. Mysle ze solidna reprymenda to jedyna konsekwencja jaka moge wyciagnac bo summa summarum jestes chyba pierwsza osoba ktora zaklada temat by poskarzyc sie na kicki...

Chuja wiesz. Dostalem kicka za to ze nominowalem gungejmy, i niech nie pierdoli glupot. Powiedzial, ze za kazdym razem jak bede nominowal gg bede dostawal kicka. Na koniec, przed samym vote dal mi znow kicka, pewnie dlatego ze nie zdobyl by medalu. Ale gdzie tam, ty wiesz lepiej.

mlody twoja wina, za darmo go zbanowales, teraz przepraszaj 8-)

Nie zbanowal, i nie chodzi mi o to, zeby przepraszal, a o to, zeby pokazac, ze admini robia co sobie kurwa chca i maja na wszystko wyjebane. On mi dawal kicki '' dla haji '', innemu debilowi nie chcialo sie wejsc na spekta i zbanowac czita na dd bo musial sobie pograc. Takze, 'wolnoć Tomku w swoim domku' jak brzmi powiedzenie :D. Ale chuj, wyjebane w to mam :D. Teraz bede inaczej na to reagowal. A jesli chodzi o Orzecha, Ty jestes proprostu kretynem. Inaczej Ciebie i tego co robisz nie da sie skomentowac. Jestes prowokatorem nr. 1 wszystkich kurwa konfliktow podczas gry. Ale chuj w to. Ten temat pokazuje, ze sekcja '' skargi na adminow'' jest w ogole nie potrzebna - jest bo jest, a konsekwencji nikt nie wyciaga. Jedyny Fuks oberwal a to tylko dlatego, ze jechal po Adamie.

Skoro to wiesz to na chuj zakładasz ten temat? Chcesz zabłysnąć? Nie masz czym.

Tak kończą frajerzy :]

pamiętam jak kiedyś Juve prawie dokładnie to samo powiedział wlepiając perma jakiemuś ciulowi :mrgreen:

ze jechal po Adamie.

dyrek jebie ci karoline (jak się myle nie połapałem to poprawcie mnie ) :mrgreen: i mame :mrgreen: :mrgreen: pozdrawiam i :mrgreen: :mrgreen:

ze jechal po Adamie.

dyrek jebie ci karoline (jak się myle nie połapałem to poprawcie mnie ) :mrgreen: i mame :mrgreen: :mrgreen: pozdrawiam i :mrgreen: :mrgreen:

perm. Moge ja?