ludi Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Gram sobie normalnie na serwerze, wbija orzechowy i zaczyna wszystkich wyzywac. Zmienila sie mapa na d2 i on zaczął rzucac he na respie, chodzil caly czas za mną i rzucal fb i strzelal we mnie. de_dust2 10:32 - jeszcze nie ma z tego demka, ale jak bd to sciagnijcie i wszystko jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn. Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Ale nowosc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konik Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Widziałem gracza Orzehowyyyy parę razy na serwerze, zdarzyło się mi nawet z nim rozmawiać, i nigdy nie zauważyłem niekulturalnego zachowania z jego strony. Ma tylko jeden minus- cały czas nominuje standardy, a to jest 4fun i chciałoby się nieraz zagrać coś nowego innego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 ludi Wiek: 15 Cześć, sprzedawco - widze że wczesnie zaczynasz. Zmienila sie mapa na d2 i on zaczął rzucac he na respie, chodzil caly czas za mną i rzucal fb i strzelal we mnie. Raz przypadkiem dostałeś z granata, drugi raz fleszem po świnskim ryju i robisz wielka aferę. bnn. Ten gimnazjalista ludi to chyba Twoj brat blizniak - identyczne z Was zjeby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludi Posted July 6, 2011 Author Report Share Posted July 6, 2011 Orzech po prostu mialem dosc tego ze nie grasz normalnie tylko wyzywasz i przeszkadzasz w grze innym. I nie wkrecaj ze to tylko 1 przypadkowy granat, bo jak we mnie strzelisles to sie cieszysles ze sie rozlalem. Zreszta co ja bd pisal jak jest hltv. Link HLTV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 I nie wkrecaj ze to tylko 1 przypadkowy granat, bo jak we mnie strzelisles to sie cieszysles ze sie rozlalem. Naszłeś mi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludi Posted July 6, 2011 Author Report Share Posted July 6, 2011 Zobacz sobie hltv i tyle w temacie, ja za mniejsze rzeczy dostalem tydzien, wiec ty co najmniej miesiac powinnienes dostac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Proponuje, ugodowo - ja dostaje bana na 30 minut, za to że specjalnie nachodziłeś pod moj celownik. A Ty dostajesz bana na rok "dlategóż", gdyż, ponieważ, Counter-Strike jest przeznaczony do grania przez osoby powyżej 16-ego roku życia. Kategorie wiekowe: ESRB: Mature PEGI: 16+ Zrodło: http://pl.wikipedia.org/wiki/Counter-Strike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludi Posted July 6, 2011 Author Report Share Posted July 6, 2011 hahahaahha co Ciebie obchodzi to ile mam lat? Twoje zachowanie wskazuje na to ze wiek tak naprawde nic nie mowi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicramer Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Co do PEGI: W Counter Strike można grać w każdym wieku (wszystko zależy od rodziców). PEGI jedynie sugeruje, dla jakiego wieku jest ta gra odpowiednia. Nigdzie nie ma zapisu o tym, że CS JEST OD 16 LAT. Tylko to, że granie w cs jest sugerowane od 16 lat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 OrzeH dostaje bana na 2h gdyz biorac pod uwage to co napisal konik - bardzo porzadny z niego gracz. Jestem swiecie przekonany, ze granat mu sie wyslizgnal. A tak na powaznie - dzisiaj mam troszke czasu i postaram sie ogarnac ten plugin z granatami. Amen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludi Posted July 6, 2011 Author Report Share Posted July 6, 2011 Na 2h? za celowe TA/TK wyzywanie itd? ja za samo TA dostalem tydzien Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn. Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Na 2h? za celowe TA/TK wyzywanie itd? ja za samo TA dostalem tydzien Ty, bubek, pele...Sa rowni i rowniejsi na tym serwerze . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludi Posted July 6, 2011 Author Report Share Posted July 6, 2011 bnn. a ja przez co jestem niby lepiej traktowany? bo za bardzo nie wiem o co Ci chodzi, i nadal czekam na link go bl:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn. Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 bnn. a ja przez co jestem niby lepiej traktowany? bo za bardzo nie wiem o co Ci chodzi, i nadal czekam na link go bl:) Ty albo naprawde jestes tak jebniety ze szkoda gadac albo ja juz nie wiem...naprawde. MOZE kiedys nauczysz sie czytac ze zrozumieniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian // JamesBond Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Mówiąc prościej: Masz pecha i tyle chłopie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 A Ty dostajesz bana na rok "dlategóż", gdyż, ponieważ, Counter-Strike jest przeznaczony do grania przez osoby powyżej 16-ego roku życia. Kategorie wiekowe: ESRB: Mature PEGI: 16+ Zrodło: http://pl.wikipedia.org/wiki/Counter-Strike banuj smarka !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarkaRed!!! Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Widziałem gracza Orzehowyyyy parę razy na serwerze, zdarzyło się mi nawet z nim rozmawiać, i nigdy nie zauważyłem niekulturalnego zachowania z jego strony. Ma tylko jeden minus- cały czas nominuje standardy, a to jest 4fun i chciałoby się nieraz zagrać coś nowego innego. konik +1 popłakałem się ze wzruszenia!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubek Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 OrzeH dostaje bana na 2h gdyz biorac pod uwage to co napisal konik - bardzo porzadny z niego gracz. Jestem swiecie przekonany, ze granat mu sie wyslizgnal.A tak na powaznie - dzisiaj mam troszke czasu i postaram sie ogarnac ten plugin z granatami. Amen zostaw ten plug.. tylko wypierdol kurwe bez starych sinta, ktory stoi obok widzi że wale fleszem w typa AFK i mówi , bubek tydzien, na co ja - kurwa przeciez w afk wale? a on chuj mnie to obchodzi, idz na forum, tydzien , i mi wyjebal tydzien ! to jest kurwiszon bezmozgowy. ps. a orzeh jak to orzehy , wali bo wali ;d tyle że to kolega adminów i dupowłaz,i tyle na ten temat :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn. Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 . a orzeh jak to orzehy , wali bo wali ;d tyle że to kolega adminów i dupowłaz,i tyle na ten temat :mrgreen: Nic dodac, nic ujac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 . a orzeh jak to orzehy , wali bo wali ;d tyle że to kolega adminów i dupowłaz,i tyle na ten temat :mrgreen: Nic dodac, nic ujac. No, widzę że znalazłeś kolege na swoim poziomie. Zamknijcie ten temat, bo jeszcze tu tylko skurwiałego Pelego brakuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn. Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 No, widzę że znalazłeś kolege na swoim poziomie. Takiego durgiego jak Ty nie znajdziesz, nia ma takich zjebow. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts