KrystuS Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 tyle w temacie, pzdr Dla szanownego admina ktory podgladal mnie cala minuta na trejnie, podejrzenie miales bo...? chcialbym poznac odpowiedz na moje pytanie:) Z gory dzieki za unban http://wstaw.org/w/A7M/ http://wstaw.org/w/A7P/ http://wstaw.org/w/A7R/ [ Dodano: 2011-07-10, 16:12 ] AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zbanowany przez ^Friss [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Przyczyna: 'Podejrzenie WH, prosze SS na www.wiejska-chata.pl' [AMXBANS] Czas: 'permanently' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:20449665' [AMXBANS] Twoje IP: '88.156.5.107' [AMXBANS] ======================================== [ Dodano: 2011-07-11, 20:25 ] czy na prawde musze czekac nie wiadomo ile na unban ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Friss Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Nie żeby coś ale ss powinny być dodane w 24h. A po drugie chyba coś Ci monitor pobrudziło co? Bo aż o dziwo swój przetarłem gdy to ujrzałem. Nadal chcesz unban? http://imageshack.us/f/215/bhdust2long0000.png/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 watpie ze bedzie unban jakies zielone kreski widac na skrzyniach. aha co do adminow robcie po 5 ssow wtedy wiecej mozna zobaczyc Po mojemu UB nie bedzie, powod jestes ciota z WH :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 spakuj je i wrzuć na jakieś speedyshare czy coś. Sprawdzi się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Friss Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 NO ja też wątpie w tego unbana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 te kreski to nie sa czasem muchy od pana krypty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrystuS Posted July 12, 2011 Author Report Share Posted July 12, 2011 kreski ?> hahah czlowieku ogranij sie zobacz kim gralem a pozniej gadaj o jakis kreskach zagraj panem krypty i uzyj ultimate pare razy :io a SS zostaly dodane jakies 40 min po banie bo musialem sie tu zarejestrowac [ Dodano: 2011-07-12, 12:09 ] widac admin lat 17 czy 18 w cs'sie zyje 2-3 lata i najmadrzejszy na swiecie, podpowiedz mi co trzeba sciagnac zeby miec takie zielone kropki ktore mowia mi gdzie przeciwnik jest, bo nie wiem czy wiesz ale jak puszczam muchy to jeszcze slysze ze jestes gdzies, obojetnie z lewej czy z prawej za sciana i co znowu wh ? a ty malolat uwazaj na slownictwo a nie z ''ciota z wh jestes'' ogarnij ss jak nie sam wyslij starszemu znajomemu moze bedzie mial wieksze IQ niz stawonog i zrozumie co to sa za zielone kropki Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ olemba Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 ktos to przeczytal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 ktos to przeczytal? po pierwszych 2 słowach zrezygnowałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrystuS Posted July 12, 2011 Author Report Share Posted July 12, 2011 no co tytanowy sie juz nie wypowiesz ? nie chcesz sie bardziej pograzac nie wiedza jaka masz w glowie na temat tego modu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 o Ci chodzi ziomek, nie spinaj się tak bo parować zacznie mam się wypowiedzieć że strzelasz muchami ? i używasz jakiś ultimate? ciekawe czy Ty masz odpowiednią wiedzę na ZM, wpadnij zobaczymy ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrystuS Posted July 12, 2011 Author Report Share Posted July 12, 2011 to po co mistrzu sie wgl wypowiadasz w temacie WAR3 jak nie masz nawet podstawowej wiedzy na ten temat ? nie znasz sie na czyms wiec sie nie wychylasz w temacie tak ? proste chyba ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Istnieje coś takiego jak wolność słowa, nie można mu tego zakazać :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrystuS Posted July 12, 2011 Author Report Share Posted July 12, 2011 strona antykomor zostala zablokowana wiec z ta wolnoscia slowa to tak nie do konca jest mniejsza o to bo zeszlismy z tematu. Unban dla mnie i mozemy zakonczyc nie potrzebna dyskusja Ostatnie zdanie dla Tytana Janusza, wiecej kultury bo przez nie potrzebne obelgi mozesz sobie kiedys w zyciu zaszkodzic Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Friss Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 te kreski to nie sa czasem muchy od pana krypty? Ty Virus zawsze musisz popsuć dobrą zabawę Ja dobrze wiedziałem co to jest, ale zabawić się zawsze można Lubię gdy się tutaj ludzie spinają, to naprawde ciekawe jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 tak szczerze mówiąc co za wallhack pokazuje ludzi za teksturami ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrystuS Posted July 13, 2011 Author Report Share Posted July 13, 2011 poszedl unban ? jak tak to zamknac temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 Wrzuc ss'y do rara/zipa i uploadnij, link do tematu. I zmien glupia kurwo nick, jebane 0 swojego nie umia wymyslic... O! BY BYŁO NA TYLE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 krystek a ty idiota jesteś czasami :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrystuS Posted July 14, 2011 Author Report Share Posted July 14, 2011 dj przychlast nie musi sie wypowiadac wiecej, temu panu dziekujemy ;-] zostalo mi 8 dni urlopu wiec chcialbym jeszcze zagrac wiec szybciej unban moglby isc Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 krystek a ty idiota jesteś czasami :/ Sam wyzywales tego czecha co ma nick mnr. wiec japson A Ty tam "krystus" wrzuc te ss albo spierdalaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrystuS Posted July 15, 2011 Author Report Share Posted July 15, 2011 przyglupie masz ss na poczatku tematu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Chce je mieć spakowane popierdolcu i wrzucone tutaj na jakims hostingu, np. speedyshare, wiec naucz sie brudasie czytac i nie pierdol glupot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrystuS Posted July 16, 2011 Author Report Share Posted July 16, 2011 wlasnie przez takich przyglupow serwer stoi pusty ;-] wszystkie potrzebne informacje sa na poczatku tematu, wiecej sie nie wypowiadam a wy dalej prowadzcie serwer gdzie nikt nie wchodzi, bajo Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted July 16, 2011 Report Share Posted July 16, 2011 aha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts