Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

PRzerobic server na FunMaps

kiepas
 Share

Recommended Posts

Sluchajcie mam propozycje po d³u¿szym rozpatrzeniu ,¿e mo¿na by by³o zrobi� funmap server. Niektóre mapy na no¿e gungaejmy awp usp itp mo¿na jeszcze surfy proste da� jak surf_skate_v1 chyba cos takiego. Jakie� mapy typu fun allione albo inne kosmiczne pomys³owe mapy najlepiej ¿eby ich by³o sporo. I do tego zrobi� co� takiego jak na Anarchi Borgów wiem ,¿e kopioowanie jest hujowe ale oni tam maja �wietne rozwi�zanie gracz z najwiêksz� ilo�ci� fragów wybiera ampe a potem co mape -5 fragów mo¿na by by³o to zwiêkszy� np. na -10 ¿eby czê�ciej wybiera³y ró¿ne osoby.

Lepszy ale (niestety) mniej popularny

wiesz czmu tak jest? Wcale nie jest mniej popularny tylko odpalasz cs'a i widzisz wch1 pelny wch2 pusty no to sam nie bedziesz gral na pustym servie i pchasz sie na nonsteam kazdy tak robi. Jak byl jeden server na steam to tez byl by popularny.

Lepszy ale (niestety) mniej popularny

wiesz czmu tak jest? Wcale nie jest mniej popularny tylko odpalasz cs'a i widzisz wch1 pelny wch2 pusty no to sam nie bedziesz gral na pustym servie i pchasz sie na nonsteam kazdy tak robi. Jak byl jeden server na steam to tez byl by popularny.

Nie wazne nie piszcie o tym, tylko o temacie...

Swietnie pare fajnych FunMap bedziemy je dodawac na beirzoca zeby byla wieksza roznorodnosc :P

i chcialbym jeszcze dodac przed closed ze ja osobiscie jako gracz jak nie znam servera i widze dziwna ciekawa nazwe nawet jak jest malo graczy zajrze a jak jest wiecej to jeszcze lepiej

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.