✪ Tytanowy Janusz Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Witam. Jest jest jeden maly problem Zombie znacznie góruje nad humanem i niezależnie od mapy szczerze mowiac. Proponuje wymienić mapy na większe, takie na których nie zabije nas smród przez ściane, takie gdzie crab będzie miał problem z wejściem. Postaram się odszukać w moim zbiorze mapek zm_ kilka zamiennych plansz. Mapy do wywalenia: -zm_2010 (szczerze: mamy tylko 2 może 3 kampy i to niepewne ponieważ albo nas zagazują albo wybuchni bomber albo crab zrobi nam plecy ) -zm_202 -zm_3_worlds -zm_anekin_house_v2 -zm_anekin_house_v3 -zm_assault_attack, zm_assault_shadow ( do tych 2 mapek podam zajebisty zamiennik ) -zm_bollin_jail2 -zm_campamento_mz -zm_rock_box (mała, az za mala) -zm_slime_house -zm_vietnam Teraz mapy zamienne które można wgrać na miejsce starych. -zm_assault_night2 -zm_assault_snow -zm_barrels -zm_denwer -zm_dusthorror_beta -zm_escape_prison -zm_Evil-night -zm_fip -zm_ilc_resident_evil2 (zajebista mapa, w huj kamp ) -zm_ilc_water_house_b1 -zm_jambalaya_escape -zm_parkour_escape -zm_polewa -zm_pompa_v2 jeżeli zechcecie to zrobię mappaka ze wszystkimi plikami i zhostuje go Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 a co z mapami toxic ? z tego co widze jak gram to ludzie na niej wychodza bo za mało kamp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted July 12, 2011 Author Report Share Posted July 12, 2011 nie chodzi o kampy xD chodzi o umiejętności zombie. Smród pójdzie sobie piętro niżej, znajdzie się dokładnie nad humanem, podskoczy i równocześnie pierdnie i kaput, human zdycha ;] Można usunąć radar, to ułatwia dla zm robotę, bez radaru potrzebna będzie znajomość mapy która jest bezcenna zauważyłem, że nie ma zombie craba na serwerze, więc można jakieś inne dodać na jego miejsce. Można zrobić jedno zombie wysoko skaczące (tylko to) z modelem craba, kolejne zombie wspinające się po ścianach mające normalny model ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 albo zamienić działanie radaru z zombi na ludzi żeby mogli sie przygotować etc. Widziałem mod który zmienia wyglad radaru i zaczyna pulsowac jak ktos jest blisko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted July 12, 2011 Author Report Share Posted July 12, 2011 można pozmieniać, jakieś urozmaicenie zawsze. Poszukam klas zombie nowych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 chcialbym tylko zauwazyc, ze malo osob gra ostatnio niestety co nieco demotywuje mnie do kolejnych zmian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted July 13, 2011 Author Report Share Posted July 13, 2011 ale jak nie zmienisz to w ogóle nie będzie tak źle i tak niedobrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drzej Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Co jest Panowie na chwile wyjechac i juz ludzie nie graja ? Teskniłem więc pizgłem ten oboz pracy i wrocilem do was jak nadal mnie chcecie to jasnie panie chetnie przyjme admina spowrotem i cos sie poogarnia konkretnego. Pozdro dla was Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted July 14, 2011 Author Report Share Posted July 14, 2011 ooo Drzeju witaj na pokładzie ;] No trzeba ogarnac burdel na ZM Proponuje dodac nowe klasy zombie, jakies nowe pluginy. Aha proponuje usunac ten plugin pokazujacy HP dla zombie bo ludzie sie tak napalaja ze to nie przypomina gry, wzamian dodac standardowy BDMG. Zablokowac autokampy w menu wyboru broni. znalazlem fajna stronke przyda sie na pewno http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=92407 to są klasy zombie z mocami http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=96978 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts