✪ Tytanowy Janusz Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Witajcie. Zauwazylem ze z serwerem dzieja sie niezbyt dobre rzeczy. Mysle, ze pomoze postawienie modu od nowa. Jest wiele rozwiazan mozna zrobic zm+Exp, mozna zrobi zombie escape, zombie plague. ZM+ exp jest na tyle fajne, ze masz tak jaby swoja postac i zdobywasz doswiadczenie, czlowiek sie nie nudzi poniewaz chce byc silniejszy z kazdym dniem i miec lepsze bronie. Stasznie wciaga, poza tym jest mozliwosc wgrania wtedy pluginu Vip za ktory beda pobierane oplaty, sprzedawanie expa itp... taki sklepik. Na prawdę nie chce aby serwer padl poniewaz skonczy mi sie to katastrofalnie, i dla was tez. Ja bede znowu 3 miechy szukal fajnego serwera przeszukujac gametracker.com w z dłuż i w szerz... a Wy nie będziecie miei graczy. czy chcecie aby zrobić wszystko na nowo ? czekam na odpowiedź rekina i userow ktorzy graja na serwerze. ze szczerym sercem pomogę wam w pimpowaniu serwera ale czy tego chcecie ? proszę o szybkie konkretne odpowiedzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Zm-exp z tego co wiem jest pisany mod dla nase specjalnie który będzie unikatem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted July 14, 2011 Author Report Share Posted July 14, 2011 mhmmm a długo będzie pisany ? Kto pisze? jak bedzie mod wygladac? wiadomo cos? ja chce widziec full serwa napierdalającego sie team na team, krew i rzeź. Proste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 caly dzien dzisiaj siedzialem zeby doprowadzic ZM do stanu kiedy nie bedzie sie wieszal - niestety, dalej nie wiem czemu szmacisko lapie crashe. Jutro jeszcze raz sprobuje ale to juz naprawde ostatni... Poki nie dowiem sie co powoduje taki stan rzeczy nie bede wybiegal i myslal co by zmienic. Prawda jest taka ze do pewnego momentu serwer pieknie sie krecil, gralo po 15-20 osob, teraz nikt nie gra bo crashe skutecznie ludzi zdemotywowaly... Ponadto nie mam ludzi ktorzy pomogliby mi testowac a potrzebna bylaby grupa okolo 15osob. Wszyscy to pierdola jak widac wiec co ja bede... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted July 15, 2011 Author Report Share Posted July 15, 2011 usuń wszystko, zostaw sam mod i probuj dodawac pluginy. Przyczyna crashy moga byc zle dobrane mapy, tylko na kilku mapach lapal crashe na serwerze mają być klasyczne zombie czy z mocami ? bo jak z mocami to wiele problemow z dobieraniem map jest, a klasyczne tylko co wyzej skacze, szybciej biega itp... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazur Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Gdyby było coś trzeba pomóc jestem do usług I ja nie chciałbym także upadku tego servera bo kurcze, kręcił się znakomicie. Wszelkie innowacje powinny wpłynąć na plus, dlatego trzeba robić wszystko by uatrakcyjnić rozgrywkę. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 jeszcze nie widziałem tu, takiej motywacji graczy żeby serwer został Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted July 15, 2011 Author Report Share Posted July 15, 2011 bo ludzie go lubią, tylko trzeba jego reaktywacji i full zajetych slotow;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drzej Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 na mnie mozna liczyc jak zawsze co bee mogl zrobic to zrobie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 ze_jurassickpark2_lg zm_3_worlds zm_aztec_kamp zm_aztek zm_bang zm_bunkiery zm_campamento_mz zm_cbble_kamp zm_cpl_mill_kamp zm_city_final zm_dd_v1 zm_defense zm_desolation_house zm_dust2_new zm_effect zm_energy zm_escapetrain zm_fdust2x2 zm_heal_toxic zm_houses zm_inferno zm_ivoka_remake_final zm_lila_panic zm_militia zm_mistrz_csa2_beta zm_nuke_kamp zm_office zm_poison2 zm_slime_house zm_sLn_mariozomb zm_snowbase zm_south_escape_b2 zm_toxic_house zm_toxic_house2 zm_toxic_house3 zm_toxic_ice_attack zm_wooden_house_rmx zm_zombattack_new zm_zombie_house_b2 aktualna lista map Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted July 15, 2011 Author Report Share Posted July 15, 2011 widzicie ludzi jest sporo chetnych do pomocy, tylko trzeba ustalic co nalezy wgrac co poszukac. Propozycje niech polecą jakies Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts