Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

orzechowy CD

Drzej
 Share

Recommended Posts

Dziękuje za przywołanie mnie do roli swoistego eksperta.

wyrzuca pake za latarnie żeby nie dało się jej podłożyć

Faktycznie zauważyłem taki fakt ale nie odbierał bym tego tak negatywnie, gracz orzehowy napewno nie ma na celu utrudniania gry, taki zabieg być może ma na celu zjednoczenie drużyny a jak wiemy wspólny cel ( w tym wypadku wyjęcie paczki zza latarni) jednoczy drużynę, podnosi morale, tworzy team silniejszym. Takie są moje przypuszczenia. Jednocześnie ( wiadomo że tej paczki się nie wyjmie) przygotowuję Cię do porażki, uczy jak ją godnie przeżyć i stać się silniejszym. Nie oszukujmy się, życie nie raz kopnie Cie w tyłek, a dzięki takiej paczce za latarnią, przełkniesz tą gorycz i będziesz żył dalej, stając się silniejszym człowiekiem.

Niestety pisząc tą ( tę) skargę, nie zdałeś tego egzaminu, nie przełknąłeś gorzkiej pigułki, nie przegrałeś honorowo a to tylko CS.

Myślę że, zachowanie w/w gracza należy głębiej zanalizować, bo życie nie jest czarno białe, jest tez mnóstwo odcieni szarości, i nie wszystko co na pierwszy rzut oka wydaję się złe, takim jest.

konik odstaw proszki prosze 0.o. Na orzechowego prawie kazdy narzeka a on z czasem czuje się bezkarny bo nikt mu nic nie robi przez takich dupków odchodza nowi gracze skoro mi sie tam odechcialo grac to co dopiero tym co wchodza bo szukaja fajnego serwa albo widza nasza reklame gdzies. Wyjebac go i tyle bo to zrobiliscie z bubkiem

Dziękuje za przywołanie mnie do roli swoistego eksperta.
wyrzuca pake za latarnie żeby nie dało się jej podłożyć

Faktycznie zauważyłem taki fakt ale nie odbierał bym tego tak negatywnie, gracz orzehowy napewno nie ma na celu utrudniania gry, taki zabieg być może ma na celu zjednoczenie drużyny a jak wiemy wspólny cel ( w tym wypadku wyjęcie paczki zza latarni) jednoczy drużynę, podnosi morale, tworzy team silniejszym. Takie są moje przypuszczenia. Jednocześnie ( wiadomo że tej paczki się nie wyjmie) przygotowuję Cię do porażki, uczy jak ją godnie przeżyć i stać się silniejszym. Nie oszukujmy się, życie nie raz kopnie Cie w tyłek, a dzięki takiej paczce za latarnią, przełkniesz tą gorycz i będziesz żył dalej, stając się silniejszym człowiekiem.

Niestety pisząc tą ( tę) skargę, nie zdałeś tego egzaminu, nie przełknąłeś gorzkiej pigułki, nie przegrałeś honorowo a to tylko CS.

Myślę że, zachowanie w/w gracza należy głębiej zanalizować, bo życie nie jest czarno białe, jest tez mnóstwo odcieni szarości, i nie wszystko co na pierwszy rzut oka wydaję się złe, takim jest.

Kurna +1mld

wyrzuca pake za latarnie żeby nie dało się jej podłożyć utrudnia grę, denerwuje graczy oraz prowokuje.

Przepraszam, zachowałem się jak szczeniak.

Wyjebac go i tyle bo to zrobiliscie z bubkiem

Widzisz - od razu wyczułem że jesteś jego kolegą, stąd te prowokacje, parówo.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Znow to samo. Orzech gral na dd2, po czym zaczal napierdalac wszystkich na respie z HE, dlatego , ze jak on to stwierdzil " I tak zaraz ide i mnie nie bedzie" po czym dostal bana na 5h od Fame. Gdy zapytalem go, dlaczego 5h a nie tydzien jak to bylo z innymi graczami, powiedzial, ze on dal 5h, a inni admini nie dali by w ogole. Maly przyklad tego jak postepujecie. Kogo to gowno kurwa obchodzi ze ten kretyn gra na tym serwerze 18759157918519871589719537 lat. Nikogo. A dwa, ma on usunac moje zdjecie ze spreju w grze, i nie bede mowil tego trzeci raz.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.