Drzej Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Kolejna skarga gracz orzechowy jest idiotą wyrzuca pake za latarnie żeby nie dało się jej podłożyć utrudnia grę, denerwuje graczy oraz prowokuje. Ogólnie POPOLUPO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 gracz orzechowy jest idiotą no wlasnie, to tlumaczy jego zachowanie. Moze poczekajmy az wypowie sie konik bo on spedze najwieksza ilosc czasu na serwerze, moze bedzie mogl cos wiecej powiedziec o tym graczu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konik Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Dziękuje za przywołanie mnie do roli swoistego eksperta. wyrzuca pake za latarnie żeby nie dało się jej podłożyć Faktycznie zauważyłem taki fakt ale nie odbierał bym tego tak negatywnie, gracz orzehowy napewno nie ma na celu utrudniania gry, taki zabieg być może ma na celu zjednoczenie drużyny a jak wiemy wspólny cel ( w tym wypadku wyjęcie paczki zza latarni) jednoczy drużynę, podnosi morale, tworzy team silniejszym. Takie są moje przypuszczenia. Jednocześnie ( wiadomo że tej paczki się nie wyjmie) przygotowuję Cię do porażki, uczy jak ją godnie przeżyć i stać się silniejszym. Nie oszukujmy się, życie nie raz kopnie Cie w tyłek, a dzięki takiej paczce za latarnią, przełkniesz tą gorycz i będziesz żył dalej, stając się silniejszym człowiekiem. Niestety pisząc tą ( tę) skargę, nie zdałeś tego egzaminu, nie przełknąłeś gorzkiej pigułki, nie przegrałeś honorowo a to tylko CS. Myślę że, zachowanie w/w gracza należy głębiej zanalizować, bo życie nie jest czarno białe, jest tez mnóstwo odcieni szarości, i nie wszystko co na pierwszy rzut oka wydaję się złe, takim jest. ORZEH 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 grałem z nim i nie grało mi się najlepiej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drzej Posted July 18, 2011 Author Report Share Posted July 18, 2011 konik odstaw proszki prosze 0.o. Na orzechowego prawie kazdy narzeka a on z czasem czuje się bezkarny bo nikt mu nic nie robi przez takich dupków odchodza nowi gracze skoro mi sie tam odechcialo grac to co dopiero tym co wchodza bo szukaja fajnego serwa albo widza nasza reklame gdzies. Wyjebac go i tyle bo to zrobiliscie z bubkiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Dziękuje za przywołanie mnie do roli swoistego eksperta. wyrzuca pake za latarnie żeby nie dało się jej podłożyć Faktycznie zauważyłem taki fakt ale nie odbierał bym tego tak negatywnie, gracz orzehowy napewno nie ma na celu utrudniania gry, taki zabieg być może ma na celu zjednoczenie drużyny a jak wiemy wspólny cel ( w tym wypadku wyjęcie paczki zza latarni) jednoczy drużynę, podnosi morale, tworzy team silniejszym. Takie są moje przypuszczenia. Jednocześnie ( wiadomo że tej paczki się nie wyjmie) przygotowuję Cię do porażki, uczy jak ją godnie przeżyć i stać się silniejszym. Nie oszukujmy się, życie nie raz kopnie Cie w tyłek, a dzięki takiej paczce za latarnią, przełkniesz tą gorycz i będziesz żył dalej, stając się silniejszym człowiekiem. Niestety pisząc tą ( tę) skargę, nie zdałeś tego egzaminu, nie przełknąłeś gorzkiej pigułki, nie przegrałeś honorowo a to tylko CS. Myślę że, zachowanie w/w gracza należy głębiej zanalizować, bo życie nie jest czarno białe, jest tez mnóstwo odcieni szarości, i nie wszystko co na pierwszy rzut oka wydaję się złe, takim jest. Kurna +1mld Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 wyrzuca pake za latarnie żeby nie dało się jej podłożyć utrudnia grę, denerwuje graczy oraz prowokuje. Przepraszam, zachowałem się jak szczeniak. Wyjebac go i tyle bo to zrobiliscie z bubkiem Widzisz - od razu wyczułem że jesteś jego kolegą, stąd te prowokacje, parówo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drzej Posted July 18, 2011 Author Report Share Posted July 18, 2011 masz 24 lata wedlug tego co masz napisane a sieczke we lbie jak 10 latek ogarnij sie czlowieku bo uprzykszasz innym gre i moze sie to zle skonczyc dla CB kiedys. Temat do zamkniecia Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 uprzykszasz innym gre i moze sie to zle skonczyc dla CB kiedys. pójdzie do więzienia, ewentualnie do piekła Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 ORZEH TY CHUJU Drzej przyzwyczaj się do atmosfery na wch Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarkaRed!!! Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 orzeh!!!chciałem coś mądrego napisać,ale nic mądrego tu nie pasuje. konik+1 po raz kolejny pokazałeś że tylko nie liczni rozumieją prawdziwe intencje gry orzeha:) :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
berix Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 ja nie rozumie tych slow konika.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 To kup pomidory, będzie Ci łatwiej Berix ;] . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn. Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 Drzej, nie trac czasu, orzech i tak wylize rodzyna tu czy tam i bana zamiast na tydzien dostanie na 30min. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 Drzej przyzwyczaj się do atmosfery na wch +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn. Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Znow to samo. Orzech gral na dd2, po czym zaczal napierdalac wszystkich na respie z HE, dlatego , ze jak on to stwierdzil " I tak zaraz ide i mnie nie bedzie" po czym dostal bana na 5h od Fame. Gdy zapytalem go, dlaczego 5h a nie tydzien jak to bylo z innymi graczami, powiedzial, ze on dal 5h, a inni admini nie dali by w ogole. Maly przyklad tego jak postepujecie. Kogo to gowno kurwa obchodzi ze ten kretyn gra na tym serwerze 18759157918519871589719537 lat. Nikogo. A dwa, ma on usunac moje zdjecie ze spreju w grze, i nie bede mowil tego trzeci raz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Kogo obchodzą twoje słowo skoro na każdym kroku podkreślasz że serwer jest chujowy :>? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 KOSZULKI SĄ ZAJEBISTE Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 KOSZULKI SĄ ZAJEBISTE Po ile ta koszulka, gnoju? ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 16zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Pewnie trzy prania i logo znika? :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 no własnie nie jest takie zle z tego co czytaliśmy tekstylia dobra no i nadruk niczego sobie bo nie jest to naprasowanka Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn. Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Kogo obchodzą twoje słowo skoro na każdym kroku podkreślasz że serwer jest chujowy :>? Serwer nie jest chujowy, a sposob jaki nim zarzadzacie a to jest roznica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Logo Wiejskiej z przodu i z tyłu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Serwer nie jest chujowy, wcześniej mowiłeś coś innego ale okej. Logo Wiejskiej z przodu i z tyłu? http://forum.wiejska-chata.pl/viewtopic.php?t=3852&postdays=0&postorder=asc&start=15 (przod) albo tył jak chcesz my wybieramy z przodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts