dabelblast Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 mam taka sprawe. mianowicie dostalem bana od niejakiego "jebanego przez rekiny" (jak dobrze pamietam), oczywiscie perma, a co najsmieszniejsze za to ze w bindzie mam ustawionego jakiegos robaka ktory poprzez wcisniecie klawisz FFFFFFFFF (gralem na zombie i chcialem poprostu wlaczyc latarke), reklamuje jakich serw. osobicie nie polecam z wiadomego powodu. dzieki temu teraz nie moge wchodzic na zaden serw z waszej rodziny. moj nick w cs to fajA jak bedzie ip 85.222.12.229 trzeba dam wicej info. pelan kulturwa eloo ps przyczyna bana byl spam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Rekin Jebany Nasz hedowy , Pewnie przeczyta ten post za jakiś czas i odpowie Narazie jeśli chcesz u nas grać i zostać odbanowany musisz usunąć owy bind z configu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 jeśli chcesz u nas grać i zostać odbanowany musisz usunąć owy bind z configu Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 myślę że owy "jebany przez rekiny" (hahaha ) ostrzegał Cię pewnie przynajmniej dwa razy zanim zajebał Ci permem Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 no wlasnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 oddawaj łopate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts