HornET Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Mogę się dowiedzieć za co dostałem dzisiaj bana? Domyślam się, że chodziło o wh którego oczywiście nie mam. Typ tupał cały czas na dywanach i go zacząłem skanować, nie wiem co w tym dziwnego. Grałem na nicku kinder mleczna kanapka, a zbanował mnie admin Dj_KrYsTuS-PpL uzasadniając tego bana słowami "Uciekaj mi stad franco ty!". GJ //edit: odrazu mówię że nie zrobione mi były żadne screeny, a sam nie kręcę demek na publikach. [AMXBANS] ===============================================[AMXBANS] Banned by admin Dj_KrYsTuS-PpL [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Reason: 'Uciekaj mi stad franco ty!' [AMXBANS] Length: 'permanently' [AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:0:29726744' [AMXBANS] Your IP: '79.185.73.237' [AMXBANS] =============================================== Sandra killed Konan^ with ak47 Kicked by Console: Masz BANA. Sprawdz konsole. Kicked : Masz BANA. Spraw Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 dziwne ze bez ss ale okej czekaj na admina dajacego bana i ewentualnie świadka zdarzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Jak jest cos niejasnego to idz zobacz na hltv. Dla mnie typ 100% odpalony, na chuj mam robic ss jakiemus ns. Odmow sobie chipsow i coli, kup steam'a bedziesz mogl plakac ze nia ma ss. A w poprzedniej rundzie na bananie, jak wchodziles od srodka i celownik juz na kolesiu miales przy pochylni to co? Tak akurat przez przypadek... Ja Cie przez przypadek zbanowalem. CZESC! Link do hltv: KLIK HERE Link to comment Share on other sites More sharing options...
HornET Posted July 24, 2011 Author Report Share Posted July 24, 2011 Urzekła mnie twoja historia. Tak się składa że grałem na steamie, a jak wychodzi się na banana to zwykle ma się celownik na pochylnie i okolice, bo stamtąd wybiegają... Tak ciężko się robi te ss'y? Najlepiej jebnąć bana i nie patrząc powiedzieć, że ktoś jest nonsteam i załatwione. tak btw to wrzuć może na jakiegoś blacklisted to też się chętnie pośmieję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drzej Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Sory ze wpierdalam sie w nie swoim dziale ale co to za tekst ze NS to screnow nie ma co to kurwa ma byc . Steam czy Non Steam ss to podstawa i zasranym obowiazkiem adma jest je robic ja tez NS jestem i co jakos gram z wami Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 status w konsoli -> zobaczyć czy steam czy non steam -> jak steam i podejrzany to na stronę banid.pl -> sprawdzić czy gdzieś zbanowany -> jak tak to perm a jak nie to zostawić lub jebnąć screeny dla pewności Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Dla mnie typ 100% odpalony, na chuj mam robic ss jakiemus ns. Odmow sobie chipsow i coli, kup steam'a bedziesz mogl plakac ze nia ma ss On ma steami //edit nie czytałem całości Drzej - Racja 100% Tak samo Fame Krystek jak zawsze chce byc w pewnym momencie góra i nie sprawdził bo mu fragi uciakają :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Sory ze wpierdalam sie w nie swoim dziale ale co to za tekst ze NS to screnow nie ma co to kurwa ma byc . Steam czy Non Steam ss to podstawa i zasranym obowiazkiem adma jest je robic ja tez NS jestem i co jakos gram z wami W dupie byłes gowno wiesz... 3/4 adminow nie robi ss non steam'a bo po cholere? Jak widze, że steam to sprawdzam dluzej, jak widze ns to na chuj mam sie rozczulac nad jakas pala? AxeI swiadkiem ze byl odpalony. Patrz demko i wyraz swoja opinie a mi tu jakies farmazony piszesz. @mnr Bez madrosci kurwa bo sam banujesz ns bez ss... Zobacz demko przynajmniej zrobisz cos pozytecznego wkoncu... Pozatym chyba grał na off albo ki chuj, bo 2 kolesi na serwie tylko mialem ns reszta all steam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 jak widze ns to na chuj mam sie rozczulac nad jakas pala? Po to że może mieć w chuj skilla a po prostu nie chce mu sie kupować steam bo ma za free tą samą gre. On jest tak samo graczem jak ty. :-> Bez madrosci kurwa bo sam banujesz ns bez ss... Ewidentne czity banuje a jak sie waham to robie screeny Nie patrz na avatary tylko na statusy bo avatary sie czasmi nie ładują Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 jak widze ns to na chuj mam sie rozczulac nad jakas pala? Po to że może mieć w chuj skilla a po prostu nie chce mu sie kupować steam bo ma za free tą samą gre. On jest tak samo graczem jak ty. :-> Co nie zmienia faktu ze sam banujesz ns bez ss. Zobacz demko. Jak nakurwia celownikiem po scianie to dla mnie ewidentne... Zreszta dajcie mu ub niech sie chołota rozpleni.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Dla mnie to nic nie ma, chodź naprawdę niektóre akcje dziwnie wyglądają. Dla mnie clear Ps. "Co nie zmienia faktu" że on jest steamowcem "a ty siedzisz jak steowiec" i robisz screeny jak nie wiesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 "ty" jako zwrot grzecznosciowy piszemy z duzej litery. Przykład "A Ty siedzisz jak steamowiec" Dziekuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 czy tego bana dal jakis di dzej Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 W dupie byłes gowno wiesz... 3/4 adminow nie robi ss non steam'a bo po cholere? Jak widze, że steam to sprawdzam dluzej, jak widze ns to na chuj mam sie rozczulac nad jakas pala?bo ma steamaAxeI swiadkiem ze byl odpalony. Patrz demko i wyraz swoja opinie a mi tu jakies farmazony piszesz.nie sadze by axel byl miarodajnym czithanterem...Dla mnie to nic nie majupprzy okazji zawieszam flagi do czasu uregulowania sie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts