guti1 Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 skarga wywyzsza sie adminem przeklina na @say daje bana bez powodu 2 adminowi wiec rozpaczcie to on sie nie ndaje NA admina aha czyli ta skarga nie ma sensu bo w radzie jest czyli nic mu nie zrobia Link to comment Share on other sites More sharing options...
KampeR Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Porzal sie tacie IDIOTO Pytalem kto mnie sciagnol Napisales ze ja za Sciaganie przez sciany jest ban i co sie plujesz BAranie. Acha za klamstwa na forum oczerniajac mnie przeklinaniem powinni dzieciaku tobie admina zabrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guti1 Posted July 26, 2011 Author Report Share Posted July 26, 2011 dzieciak to ty 2 sprawa jak moglem grubasem przyciagac i to nie sciema bo cie upominalem [ Dodano: 2011-07-26, 18:01 ] a i admin admina moze banowac spoko bede wiedzial na przyszlosc Link to comment Share on other sites More sharing options...
KampeR Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 To poco sie odzywasz jak niemiales z tym nic doczynienia CWANIAKA zgrywasz wiesz to mozesz w domu na normalne pytanie dales mi taka odpowiedz wiec sie niedziw. dlamnie koniec tematu Link to comment Share on other sites More sharing options...
guti1 Posted July 26, 2011 Author Report Share Posted July 26, 2011 dobra koniec tematu ciulu stary banuj dalej adminow jeb sie [ Dodano: 2011-07-26, 18:16 ] przepraszam bardzo za obraze szefie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts