Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Ban dla Dupalady

Dupalada
 Share

Recommended Posts

wiec tak gralem na serwerze 4fun na mapie aim_map mialem staty 20 do 3 bodajrze a admin sie wkurzyl bo z respa nie mogl wyjsc wiec dal mi bana powod nie pamietam poprostu ze jego psychika w tym momecia padla wszystko jest na hltv wiec prosze o sciagniecie demka i zobaczenie co ci ludzi sa w stanie zrobic z gory dziekuje i zycze udanych trafien dla admina famE ale w totka nie graj bo raczej nie ogarniesz bo tam az 6 liczb pozdro to wyciag z konsoli

Mój nick Dupalada[t]nieprzestanwierzyc

[AMXBANS] Zbanowany przez famE

[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.forum.wiejska-chata.pl

[AMXBANS] Przyczyna: 'no czesc, bl zbanowany'

[AMXBANS] Czas: 'permanentnie'

[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:38099302'

[AMXBANS] Twoje IP: '78.88.2.159'

o jednak jest powod bl zbanowany ;] gdyby na tym serwerze nie mogly grac takie osoby jak ja to by bylo tam takie cos w ftp wgrane jak blacklisted.cfg i tam by bylo moje id steam dla twojej swiadomosci wtedy to bym nie mog tam wejsc a chyba recznie nie banujecie kazdego z bl o pomoc w ogarniecu ftp do mnie piszczie pozdro "*

Koleś, interpunkcja, wstawiaj jakieś przecinki chociaż, bo w połowie zdania się gubię (mimo szczerych chęci :-P ).

widac ze jestes gosciem co z domu nie wychodzi bo szacunku matka cie nie nauczyla. a tak to do ludzi z twojej patologi rodzinnej mow bo za takie cos bys juz papke wpierdalal z bananow !

aha

po co mam śmieciu ściągać demo jak jesteś na bl i pewien gracz mi pisał, że masz wh, więc wszedłem na serwer. No fakt, zapierdalasz aż miło. Sprawdziłem co i jak czy jesteś gdzieś karany no i tak było. Jesteś takim miernym gównem, że aż żal mi ciebie. A no i na koniec: ssij&wypierdalaj.