Dupalada Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 wiec tak gralem na serwerze 4fun na mapie aim_map mialem staty 20 do 3 bodajrze a admin sie wkurzyl bo z respa nie mogl wyjsc wiec dal mi bana powod nie pamietam poprostu ze jego psychika w tym momecia padla wszystko jest na hltv wiec prosze o sciagniecie demka i zobaczenie co ci ludzi sa w stanie zrobic z gory dziekuje i zycze udanych trafien dla admina famE ale w totka nie graj bo raczej nie ogarniesz bo tam az 6 liczb pozdro to wyciag z konsoli Mój nick Dupalada[t]nieprzestanwierzyc [AMXBANS] Zbanowany przez famE [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Przyczyna: 'no czesc, bl zbanowany' [AMXBANS] Czas: 'permanentnie' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:38099302' [AMXBANS] Twoje IP: '78.88.2.159' o jednak jest powod bl zbanowany ;] gdyby na tym serwerze nie mogly grac takie osoby jak ja to by bylo tam takie cos w ftp wgrane jak blacklisted.cfg i tam by bylo moje id steam dla twojej swiadomosci wtedy to bym nie mog tam wejsc a chyba recznie nie banujecie kazdego z bl o pomoc w ogarniecu ftp do mnie piszczie pozdro "* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 jebiesz z respa, masz bana. czesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dupalada Posted July 29, 2011 Author Report Share Posted July 29, 2011 no nie znizajcie sie do tego poziomu ludzie nie zawsze musicie umiec grac a ze ja jade was to nie znaczy ze musicie dawac bana ha chorzy ludzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Koleś, interpunkcja, wstawiaj jakieś przecinki chociaż, bo w połowie zdania się gubię (mimo szczerych chęci :-P ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 http://www.blacklisted.pl/app4472,dupaladat_nieprzestanwierzyc-steam_0:1:38099302.html ten link wszystko wyjaśnia dzifkooo! beton po pachy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dupalada Posted July 29, 2011 Author Report Share Posted July 29, 2011 widac ze jestes gosciem co z domu nie wychodzi bo szacunku matka cie nie nauczyla. a tak to do ludzi z twojej patologi rodzinnej mow bo za takie cos bys juz papke wpierdalal z bananow ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 widac ze jestes gosciem co z domu nie wychodzi bo szacunku matka cie nie nauczyla. a tak to do ludzi z twojej patologi rodzinnej mow bo za takie cos bys juz papke wpierdalal z bananow ! aha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
berix Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 ja wlasnei przez tego kolesia dostalem bana:D patrz temat: http://forum.wiejska-chata.pl/viewtopic.php?t=3783 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 dobra wypierdalaj czicie. jesteś marny jak grałeś i nadal grasz na czitach. ile ty kurwa masz lat? jeszcze masz kurwa tupet niezły przychodząc tutaj i prosić o ub, no istny idiota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dupalada Posted July 30, 2011 Author Report Share Posted July 30, 2011 ty dzieciaku masz demo z hltv i pokaz mi gdzie mam wh poprostu nie masz dowodow i myslisz ze jestes fajny gowno co nie potrafi nawet ss ogarnac jak kogos banuje . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 po co mam śmieciu ściągać demo jak jesteś na bl i pewien gracz mi pisał, że masz wh, więc wszedłem na serwer. No fakt, zapierdalasz aż miło. Sprawdziłem co i jak czy jesteś gdzieś karany no i tak było. Jesteś takim miernym gównem, że aż żal mi ciebie. A no i na koniec: ssij&wypierdalaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dupalada Posted July 31, 2011 Author Report Share Posted July 31, 2011 dawaj esl zagramy dzfko niewierna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R0ckY Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Black List ;d tam jest twój STEAM ID to i tak masz Bana ;PP Pisałem wtedy do fejma że napierdalasz z respa, on ci dał perma bo bla zobaczył Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 RN i linka na jape. Dziękuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R0ckY Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Link do BL: http://www.blacklisted.pl/app4472,dupaladat_nieprzestanwierzyc-steam_0:1:38099302.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 dobra perm zostaje bo gówno czitowało, więc temat clsd proszę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts