Bill Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Nie wiedziałem gdzie ten temat dać więc daję tutaj. A mianowicie chodzi o to, że gram dzisiaj na zm_westwood_bla_bla_bla (ten nowy nie wiem jak się nazywa) i przy zmianie mapy server się zawiesił. Gdzieś po minucie znów zaczął działać i wszedłem do gry. Wpisuje /bank i podaje mi, że moje konto posiada AŻ (tu Was zadziwię) 0! ap?!?! Miałem ich chyba z 30k albo 35k (wiem, że można szybko nabić te 30k ale pisze to, żeby na przyszłość się jeszcze komuś nie zdarzyło i ,aby admini coś z tym zrobili). Tyle ode mnie proszę abyście to sprawdzili ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 ja rowniez tak mialem, co wiecej - nie dzialal mi admin. Po prostu zle zostalo wygenerowane steamid. Serwer po zwieszce wrocil do poprawnego dzialania, dziala mi jedno i drugie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 po resecie serwa trzeba poczekać i będzie działać, do puki plik nie zginie z serwa :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazur Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Spotkała mnie podobna przygoda, z tym że miałem już 200tyś parę ammopacków zbieranych przez kawał czasu i kurde mam teraz ZERO! Wczoraj około północy, miałem właśnie 200tyś, była zmiana mapy (żadna zawiecha) i nagle mam ZERO. Dzisiaj sprawdzam, nadal zero... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 może to celowe było, ludzie macie 0 ap? możliwe, że plik się usuną albo uszkodził Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazur Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 No prosiłbym o weryfikację... Bo wpływa to negatywnie na ilość graczy, bo może to zniechęcać... Jeszcze zwiechy serva to trudno, zaraz można było wejść, i wielkiej krzywdy nie było, ale jak ja np. teraz tracę wszystko co oszczędzałem przez wszystkie gry to się trochę odechciewa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Sprawdzalem u siebie i wszystko gra. Mazur - byc moze masz zmienne ip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazur Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Właśnie problem w tym, że nie mam zmiennego IP. Na razie to jest pierwszy albo drugi (nie wiem czy kolega autor posta odzyskał) przypadek gdzie doszło do utraty. Oby było jak najmniej zgłoszeń. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bill Posted August 16, 2011 Author Report Share Posted August 16, 2011 Mazur odzyskalem te kilka tysiecy ap. Ale gralem tam kiedys, nabilem sobie ponad 380k, a na drugi dzien mialem 120k ;P i juz tego nie odzyskalem (260ap przepadlo i nie wiadomo co z tym). Mam stale IP i na dodatek mam steam ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 moga byc bledy w pluginie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 jakbym sie znal to bym zobaczyl co siedzi w tym ale sie nie znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drzej Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 na zm cpl mili camp czy jak to sie pisze jest jakis bug mianowicie drzwi od gunroomu sa ciagle otwarte Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 nie powinny, błąd mapy pewnie, coś się pokićkało Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 tez tak mialem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts