Rawi Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 Twój nick(też w temacie): Rawi Twoje steam id: 0:1:19668347 link do screena bana: (bez tego nie rozpatrzymy sprawy) http://www.speedyshare.com/files/29644031/syy.zip własne alibi: tylko ssy nic więcej Proszę o fast ub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 ten screen 0001 mi sie podejrzany wydaje... a co reszta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.Tygrys! Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 j/w Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 ten screen 0001 mi sie podejrzany wydaje... Wydawać się mogą ale na pewno nie są przerabiane bo już sprawdziłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 nie o przerobienie idzie tylko o ten rybkowaty ogonek gracze przy skrzyni Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 nie o przerobienie idzie tylko o ten rybkowaty ogonek gracze przy skrzyni przecie to mała syrenka :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
R0ckY Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 nie o przerobienie idzie tylko o ten rybkowaty ogonek gracze przy skrzyni Na którym skrinie :>? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 nie o przerobienie idzie tylko o ten rybkowaty ogonek gracze przy skrzyni Na którym skrinie :>? ten screen 0001 mi sie podejrzany wydaje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
R0ckY Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Hah ;d nie doczytałem ... Gdzie ty tam ogon widzisz ;>? Ta skrzynia ogólnie mi wygląda jak by jakaś wstawiona była ... Zrobię potem jednego screena w tym miejscu i dam do porównania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 To może być wina małej rozdzielczości screena ponieważ mało miejsca jakoś muszą być upchane pixele na screenach dlatego sa przekłamania drone Link to comment Share on other sites More sharing options...
berix Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 tak wina malej rozdzielczosci (640 lub 800) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Koleś walił jawnie przez ściany. Zielony też uważał że odpalony. Na 003 zarąbał kolesia którego nie widział ( to nie ten co leży koło skrzyni) tylko za skrzynią koleś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R0ckY Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Lookać demo! ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawi Posted July 31, 2011 Author Report Share Posted July 31, 2011 hahah na 0003 ssie to był fart skan misiu nie wiem po co miałbym sie odpalać na ffa wkońcu grywam esle itd. I proszę bez Off topu na tej skrzyni to kawałek modela postaci dlatego skanowałem. Przy 2xzoom było go widać jak się wychyla. Nie moja wina że lubie grać z awp Link to comment Share on other sites More sharing options...
berix Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 zaden wyczyn zabic za skrzyni na awp india, ja np strzlam w stale pkt przez skrzynie i czasmi trafi sie jakas leb nie wiedzac ze tam ktos jest. shino brak ci doswiadczenai w tej grze.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 skany na indi to normal akurat czasem wchodzą takie dupy że to aż szkoda gadac ssy są czyste więc myśle że nie ma co się rozwodzić Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 KURDE, nie wiem czy o to chodziło Rekinowi, ale przynajmniej ja tak przyglądając się dokładniej, poprostu zauważyłem, że na pełnym zoomie nogi CT'ka wyglądają jak ogon ryby, bo za mała rozdziałka :mrgreen: a tak to clear Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 [AMXBANS] ================= [AMXBANS] BanID: 'Wiejska-Chata.pl #1 [4FUN] ^ 1shot1kill.pl', nickname: 'Rawi' [AMXBANS] Banned by 'Shino'['STEAM_0:1:15052397'], reason: '" "wstaw screeny na www.forum.wiejska-chata.pl " ' [AMXBANS] ================= [AMXBANS] ================= 'Rawi' has been UnBanned [AMXBANS] ====== Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts