✪ Michal Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 Wpadłem na głupi pomysł zorganizowania meczyku Ekipa WCH Vs Gracze Zapis 6 z WCH Zapis 6 z Graczy WCH 2 polowy + dogrywka? Porozumiewanie sie tylko na VT Dawać pomysły Można zrobić HLTV z spectem na meczyk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 zjebany pomysł. Dziś już rozmawiałam z kimś na ten temat, nie da się już na wiejskiej pograć, bo cały czas zjebane mapy ;s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 a to musiałoby być na 4fun? ja jestem za jak coś a mecz moglibyśmy zrobić na cw czy coś tak jednorazowo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drzej Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Jestem za pomysł fajny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 haha najs xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R0ckY Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Ja yebie JO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 gramy kurwa! pomysł kiedyś padał.. i nawet z tego co pamietam graliśmy nie raz for fun nakurwiać 4FUN do chuj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 zjebany pomysł. Dziś już rozmawiałam z kimś na ten temat, nie da się już na wiejskiej pograć, bo cały czas zjebane mapy ;sprzedwczoraj usunelismy wiekszosc idiotycnzych map. Zostaly praktycznie same standardy, 3GG i doslownie pare fy i awp. Wiec nie wiem czego jeszcze chcecie... same mapy eslowe? ;x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 jebnąć vota i faktycznie zrobić 4FUN ( tak jak dotychczas z róznymi mapami ) i drugi dla fragowiczów z większością eslowych i mixowych mapek. Komu bedzie zależało na nabijaniu statów i trenowaniu skilla to bedzie alternatywa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted July 31, 2011 Author Report Share Posted July 31, 2011 Btw. Soccera trzeba ustawić power playa bo się zjebało i można odrazu gola strzelać bez 3 podań //EDIT: Nie wiedziałem że działa Wiem że chciał Rocky, Nlt, Puszek?, Ja, ... A z graczy to wiem że Peha, .... //EDIT2: Przeszukałem całe soccerjamy i na 80% wiem że ten jest najnowszy Jest niby v2.08a ale nie znalazłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Btw. moge grać. Hej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drzej Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 tez chetnie zagram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Jest niby v2.08a ale nie znalazłem. http://cs-aul.ru/showthread.php?t=278 wersja oficjalna 2.07a to jest ta ktora uzywalismy w nocy (nie dzialal powerplay czyli podania) obecnie uzywamy PRZEROBIONEJ wersji 2.07a1 ktora rowniez zostala przerobiona. Lasery nie dzialaja ze wzgledu na amxa, 1.8.2 jest niekompatybilny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 marny dopisz mnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDQu Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 mogę 6 on 1 jak coś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 ja moge sędziować bo ni chuja nie umiem grać soccerjama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 zjebany pomysł. Dziś już rozmawiałam z kimś na ten temat, nie da się już na wiejskiej pograć, bo cały czas zjebane mapy ;sprzedwczoraj usunelismy wiekszosc idiotycnzych map. Zostaly praktycznie same standardy, 3GG i doslownie pare fy i awp. Wiec nie wiem czego jeszcze chcecie... same mapy eslowe? ;x Adaś bo tu chodzi o to, ze wejdzie sie na server leci mapa a po 5 minutach kazdy rtv bo chce grac jakies 4funowe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 zjebany pomysł. Dziś już rozmawiałam z kimś na ten temat, nie da się już na wiejskiej pograć, bo cały czas zjebane mapy ;sprzedwczoraj usunelismy wiekszosc idiotycnzych map. Zostaly praktycznie same standardy, 3GG i doslownie pare fy i awp. Wiec nie wiem czego jeszcze chcecie... same mapy eslowe? ;x Adaś bo tu chodzi o to, ze wejdzie sie na server leci mapa a po 5 minutach kazdy rtv bo chce grac jakies 4funowe dokładnie, obojętnie co jest, votują jak tylko minie te 5 min Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted July 31, 2011 Author Report Share Posted July 31, 2011 zjebany pomysł. Dziś już rozmawiałam z kimś na ten temat, nie da się już na wiejskiej pograć, bo cały czas zjebane mapy ;sprzedwczoraj usunelismy wiekszosc idiotycnzych map. Zostaly praktycznie same standardy, 3GG i doslownie pare fy i awp. Wiec nie wiem czego jeszcze chcecie... same mapy eslowe? ;x Adaś bo tu chodzi o to, ze wejdzie sie na server leci mapa a po 5 minutach kazdy rtv bo chce grac jakies 4funowe dokładnie, obojętnie co jest, votują jak tylko minie te 5 min Ludzie by tego nie votowali jakby inni ciule nie namawiali na to smarkow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 zjebany pomysł. Dziś już rozmawiałam z kimś na ten temat, nie da się już na wiejskiej pograć, bo cały czas zjebane mapy ;sprzedwczoraj usunelismy wiekszosc idiotycnzych map. Zostaly praktycznie same standardy, 3GG i doslownie pare fy i awp. Wiec nie wiem czego jeszcze chcecie... same mapy eslowe? ;x Adaś bo tu chodzi o to, ze wejdzie sie na server leci mapa a po 5 minutach kazdy rtv bo chce grac jakies 4funowe dokładnie, obojętnie co jest, votują jak tylko minie te 5 min Ludzie by tego nie votowali jakby inni ciule nie namawiali na to smarkow ale wlasnie to najgorsze, dra te mordy zeby votowac i nic nie mozna pograc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 3 propozycje - wydluzenie czasu rtv do 8 min - zwiekszenie ilosci graczy by mapa zostala zrockowana - pozostawienie serwera 4fun+gg+unusual maps i powolanie drugiego serwera FFA - esl only + interp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 co do dwóch się zgadzam do trzeciego niezbyt, ale można też wprowadzić drugą opcję jaką widziałem gdzies odnośnie zmiany na małą mape jak jest mała ilość osób coś takiego gdzies było. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 3 propozycje- wydluzenie czasu rtv do 8 min - zwiekszenie ilosci graczy by mapa zostala zrockowana - pozostawienie serwera 4fun+gg+unusual maps i powolanie drugiego serwera FFA - esl only + interp dwie pierwsze opcje wydają się sensowne: - wydłużenie czasu pozwoli na odrobinę dłuższą grę (np. jest sensowna mapa, wchodzę na serw, a ludzie zaraz votują na jakieś gówno i się grać odechciewa, więc dłuższy czas to na pewno na plus) - zwiekszenie ilości graczy też się przyda, bo nieraz ktoś ryknie na majku - votujemy i rtv pojawia się prawie nagle, bo kilka osób wpisze prawie naraz rtv, nie da się tej fali powstrzymać :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted July 31, 2011 Author Report Share Posted July 31, 2011 Za Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn. Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 3 propozycje- wydluzenie czasu rtv do 8 min - zwiekszenie ilosci graczy by mapa zostala zrockowana - pozostawienie serwera 4fun+gg+unusual maps i powolanie drugiego serwera FFA - esl only + interp A moze zamiast kupowac kolejny sv lepiej zaplacic za ten 4FUN zeby byl z jakiejs normalnej serwerowni, a nie , ze gowno nie wyrabia z wysylaniem pakietow i co chwila ludzie maja SteamConnectionLost?... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts