Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Zielona Herbatka z CIA

sanczo
 Share

Recommended Posts

[AMXBANS] ===============================================

[AMXBANS] Zbanowany przez Zielona Herbatka z CIA

[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.forum.wiejska-chata.pl

[AMXBANS] Przyczyna: 'Wallhack + Aimbot'

[AMXBANS] Czas: 'permanently'

[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:17020220'

[AMXBANS] Twoje IP: '83.22.216.114'

[AMXBANS] =======================================

A teram powiem co mam do powiedzenia, admin jest jebaną ciotą która nie powina adminowac tego servera, nie dostałem SS staty 2-2, gdzie on sie dopatrzył haxów cwel jebany nie wiem duży minus dla H@ za tego admina!!!

Jak by admin nie był frajerem sprawdził by moje konto na banid.pl a pozniej oceniał jak gram cwel i tyle +B dla kurwy!!!

A teram powiem co mam do powiedzenia, admin jest jebaną ciotą która nie powina adminowac tego servera

Po pierwsze powinna - napierdalaj mi tu kurwa polszczyzną .

Po drugie : Zaczynając od takiego wyzwiska , idź się pouczyć jak pisać kulturalnie .

Po trzecie : Zapytałem czy masz haxy , bo byłeś takim super elo , ze pisałeś że masz , to ja zapytałem 2 razy , napisałeś że masz , to na chuj dla mnie jeszcze o cokolwiek pytać , piszesz to nie ma tutaj powodów do płaczu , tylko Twoja głupota . Twierdząc , że masz wh , nie musze nic sprawdzac , a jeżeli nie miałeś to po co piszesz- Jeżeli dla bycia elo to spoko , Twój problem.

Po czwarte : H@ już zdjął .

Chłopie żal mi Ciebie!!!Ban powinien zostać chodz by za brak kultury!

Po chuja piszesz że jesteś odpalony i dupe zawracasz!Teraz jeszcze Herbatke od ... wyzywasz zastanów sie nad swoim zachowaniem!Umnie bedziesz dostawać bana na dzień dobry puki nie sprostujesz wczesniejszej wypowiedzi!

Kultury kartoflu!albo spowrotem do gleby!

zabetonować kurwe na jakis czas niech sie pizda oduczy chamstwa i prostactwa.

kurwa mać ... co to ma znaczyć ze UB? Chamstwo, pozerstwo i na dodatek ciągłe próby bycia fajnym. BETON go chociaż na pare dni.. niech sie szczyl nauczy żyć w społeczeństwie bez taniego szpanu i idiotycznych zagrywek.

warkared, czego sie plujesz dobrze pisze za nick "Mam WH" tez dostane BANA? Czekam na odpowiedz osoby kompetentnej a nie jakichs spinatorów przez kabel. Czekam an dopowiedz PW od H@ czy ma zamiar cos z tym zrobic, bo ja wiem gdzie sie takie serwery wkleja. PGozdro dla normalnych

[ Dodano: 2011-08-03, 22:41 ]

[AMXBANS] ===============================================

[AMXBANS] Zostales zbanowany przez ^warka^

[AMXBANS] Zostalo Ci 4 minut i 7 sekund do konca bana.

[AMXBANS] Zbanowany nick : ^^SANCZO^^

[AMXBANS] Przyczyna : ' zapraszam na forum i sprostowanie prosze! '

[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.forum.wiejska-chata.pl

[AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 17020220 '

[AMXBANS] Twoje IP : ' 83.22.225.219 '

[AMXBANS] ========================================

Oraz kolejna wiadomosc dla H@, co admini wyprawiaja, tak jak napisałem wyżej nic nie bede prostował skarga nie jest składana do adminów tylko bezposrednio do H@ wiec nie wiem co was to obchodzi w tym temacie powinny sie znajdować tylko posty moje H@ oraz banującego

bo ja wiem gdzie sie takie serwery wkleja

Z czystej ciekawości , gdzie?

---

Ban zostaje może jak dorośniesz psychicznie to postanowisz pograć bez hatów na servie ,ale na pewno już nie z tego konta ;)

--

Na początek traktuj innych ,tak jak sam chciałbyś być traktowany.

SinT

[Twój 2 post]

[...]Czekam na odpowiedz osoby kompetentnej a nie jakichs spinatorów przez kabel.[...]

[Twój 1 post]

[...] admin jest jebaną ciotą

[...]cwel jebany [...]

[...] cwel i tyle +B dla kurwy!!!

Za inteligencje, oraz próbę obrócenia kota ogonem 10/10

Wynika z tego że:

[scroll]---------------------------

==JESTEŚ IDIOTĄ==

---------------------------[/scroll]

==JESTEŚ IDIOTĄ==

==JESTEŚ IDIOTĄ==

==JESTEŚ IDIOTĄ==

==JESTEŚ IDIOTĄ==

==JESTEŚ IDIOTĄ==

==JESTEŚ IDIOTĄ==

==JESTEŚ IDIOTĄ==

==JESTEŚ IDIOTĄ==

==JESTEŚ IDIOTĄ==

NMZC że Cie uświadomiłem, polecam się na przyszłość

berix jak jestes nie w temacie to sie nie wpierdzielaj!Po raz kolejny udowodniles ze nie rozumiesz tego co czytasz!Albo nie czytasz tylko wpierdalasz sie miedzy drzwi a zawiasy!

a bede sie wpierdalac!

moja odpoiwedz była zwiazana z

Zapytałem czy masz haxy , bo byłeś takim super elo , ze pisałeś że masz , to ja zapytałem 2 razy , napisałeś że masz , to na chuj dla mnie jeszcze o cokolwiek pytać , piszesz to nie ma tutaj powodów do płaczu , tylko Twoja głupota . Twierdząc , że masz wh , nie musze nic sprawdzac , a jeżeli nie miałeś to po co piszesz

to jeszcze slowa admina...

a czy za nik "mam Wh" lub cos w tym stylu tez banujesz ?

W myśl mądrości prawniczej zaczerpnietej z prawa rzymskiego Confessio est regina probationum (przyznanie się jest królową dowodów). Gdybys zostal przylapany przez policjanta na siedzeniu na lawce, w poblizu stalaby flaszka po wodce a Ty w zaparte klamalbys, ze jest ona Twoja (choc w istocie nie taki byl stan faktyczny) - policjant od razu zastosowalby sankcje. Analogicznie tutaj. Padly podejrzenia, gracz przyznaje sie do winy, nastepuje sankcja. Dzialanie admina jest jak najbardziej na miejscu (Herbatka).

Stawal w obronie gracza na pewno nie bede bo to klasyczny przyklad szczeniactwa, zaścianek wręcz.

Berixie , chodziło o to że pisał kilka razy , zapytałem 2 razy czy napewno ma wh .Nick typu wh czy Juve Napierdala w Kopalni na wh - to mam w dupie . .Czyżbyś znowu za dużo wyjarał ?

[ Dodano: 2011-08-04, 00:25 ]

P.Tygrys! napisał/a:

Zapytałem czy masz haxy , bo byłeś takim super elo , ze pisałeś że masz , to ja zapytałem 2 razy , napisałeś że masz , to na chuj dla mnie jeszcze o cokolwiek pytać , piszesz to nie ma tutaj powodów do płaczu , tylko Twoja głupota . Twierdząc , że masz wh , nie musze nic sprawdzac , a jeżeli nie miałeś to po co piszesz

to jeszcze slowa admina...

j/w

Słowa Admina kurwa , a Ci dac admina to byś wypierdolił pół serwa za to że nie umieja BH. ;)

a Admin to też człowiek , nie jakieś pierdolone bóstwo.

Słowa Admina kurwa , a Ci dac admina to byś wypierdolił pół serwa za to że nie umieja BH. :D

hahaha :-D ;)

W myśl mądrości prawniczej zaczerpnietej z prawa rzymskiego Confessio est regina probationum (przyznanie się jest królową dowodów). Gdybys zostal przylapany przez policjanta na siedzeniu na lawce, w poblizu stalaby flaszka po wodce a Ty w zaparte klamalbys, ze jest ona Twoja (choc w istocie nie taki byl stan faktyczny) - policjant od razu zastosowalby sankcje. Analogicznie tutaj. Padly podejrzenia, gracz przyznaje sie do winy, nastepuje sankcja. Dzialanie admina jest jak najbardziej na miejscu (Herbatka).

Stawal w obronie gracza na pewno nie bede bo to klasyczny przyklad szczeniactwa, zaścianek wręcz.

Tak, co do tego masz racje ALE i tu pojawie sie to słowo ALE, przyznanie sie do winy nie czyni cie winnym, policjant musi udowodnic to ze to twoje :( wtedy było by gdzie to kupiłeś powiedział bys ze nie wiesz czyli nie twoje, wstazał bys sklep ekspedjentka "on nic takiego nie kupi" ale juz nie rozmyślajmy, zadaniem admina jest zrobienie SS bądz włączenie lucynki "nie wiem czy ten serv to posiada ale polecam".

Tak, co do tego masz racje ALE i tu pojawie sie to słowo ALE, przyznanie sie do winy nie czyni cie winnym, policjant musi udowodnic to ze to twoje :( wtedy było by gdzie to kupiłeś powiedział bys ze nie wiesz czyli nie twoje, wstazał bys sklep ekspedjentka "on nic takiego nie kupi" ale juz nie rozmyślajmy, zadaniem admina jest zrobienie SS bądz włączenie lucynki "nie wiem czy ten serv to posiada ale polecam".

hmm... warto pomyśleć nad tomikiem przygód

Sanczo ja mam takie malutkie pytanie? Czy ty jestes pokurwiony czy zwyczajnie nie masz mozgu? Bo zdrowy, myslacy czlowiek nie pierdolil by takich glupot jak ty. Dać kurestwu malemu bana na tydzien i niech zacznie myslec.

PS. ja tez bede Cie banowal na dzien dobry za debilizm wrodzony.