LeeS1k Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Witam. Chciałbym przedstawić pewien problem, ale może nie dla każdego. Duża ilość graczy skarży się na to że co chwilę zmienia się mapę za pomocą tzw. "rtv". Na przykładzie : Zaczyna się mapa i pod naporem 1 czy 2 osób nagle wszyscy zaczynają wpisywać rtv, ponieważ tamci utrudniają grę. Moja propozycja polega na tym czy jeżeli się da to zwiększyć ilość potrzebnych wpisów rtv, aby został uruchomiony votemap. Nie wiem czy jest to dla was dobry pomysł i czy tak w ogóle idzie zrobić bo na AMX'ie się nie znam, ale zarzucam propozycją Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Idzie był poruszany ten temat w topicu który ja zaczalem. Nie wiem co na koncu z tego wyszlo - ale nic nie zmieniamy ; d . Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 problemem jest orzeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeeS1k Posted August 3, 2011 Author Report Share Posted August 3, 2011 A no można i tak powiedzieć bo napisałem to po kilku mapach granych z niim ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 no przecież, były ze 2-3 mapy, wszyscy spokojnie grali, wszedł orzeh i rtv ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeeS1k Posted August 3, 2011 Author Report Share Posted August 3, 2011 I znów kurwa to samo. Idzie pierdolca dostać. Nawet kurwa pół mapy nie da się zagrać do chuja wafla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 LeeS1k Co za ignorant. Temat rtv juz jest - nie mogles sie tam wypowiedziec? problemem jest orzeh Wez sie opanuj. Mam tylko jeden głos RTV i nie odpowiadam za to co robi reszta. Jeżeli faktycznie ludzie wpisują RTV to znaczy ze jest cos na rzeczy i nie chca danej mapy grac. To tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Wez sie opanuj. Równie dobrze te same słowa mogę skierować do Ciebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Zmienic komende rtv na liberum veto Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeeS1k Posted August 3, 2011 Author Report Share Posted August 3, 2011 LeeS1k Co za ignorant. Temat rtv juz jest - nie mogles sie tam wypowiedziec? problemem jest orzeh Wez sie opanuj. Mam tylko jeden głos RTV i nie odpowiadam za to co robi reszta. Jeżeli faktycznie ludzie wpisują RTV to znaczy ze jest cos na rzeczy i nie chca danej mapy grac. To tyle. Nie nie mogłem ponieważ nie znalazłem tego tematu. Nie wiem w ogóle czy ktoś się tym zainteresował. Aha tylko że słowami " Dawać kurwa rtv i wybierać tą czy tą mapę" jest to pewien nacisk na osoby wybierające, ale mamy także że tak powiem "tępych" ludzi którzy Cię słuchają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 RTV w konsoli to nikt nie ogarnie gdzie konsola Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeeS1k Posted August 4, 2011 Author Report Share Posted August 4, 2011 RTV w konsoli to nikt nie ogarnie gdzie konsola A jak ;d dla ludzi którzy słuchają to się nie kapną Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Nie nie mogłem ponieważ nie znalazłem tego tematu. Jest pod Twoim tematem... Nie wiem w ogóle czy ktoś się tym zainteresował. Aha tylko że słowami " Dawać kurwa rtv i wybierać tą czy tą mapę" jest to pewien nacisk na osoby wybierające, ale mamy także że tak powiem "tępych" ludzi którzy Cię słuchają. http://forum.wiejska-chata.pl/viewtopic.php?t=3820 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeeS1k Posted August 4, 2011 Author Report Share Posted August 4, 2011 Nie nie mogłem ponieważ nie znalazłem tego tematu. Jest pod Twoim tematem... Nie wiem w ogóle czy ktoś się tym zainteresował. Aha tylko że słowami " Dawać kurwa rtv i wybierać tą czy tą mapę" jest to pewien nacisk na osoby wybierające, ale mamy także że tak powiem "tępych" ludzi którzy Cię słuchają. http://forum.wiejska-chata.pl/viewtopic.php?t=3820 Wiem to Już widziałem, ale Virus napisał temat po mojej wypowiedzi . Problem myślę że już chyba rozwiązany ;p To możecie zamknąć ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 ode mnie smark za rtv dostal 4h Link to comment Share on other sites More sharing options...
rok1 Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 ode mnie smark za rtv dostal 4h no i zajebiscie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 a mówiłem Ci Juve, że kurwa gnoja na 48 a Ty nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn. Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 Hm, na chuj jest ta komenda jesli nie mozna jej uzywac? Wyjebcie calkiem i nie bedzie placzu? Wczoraj jakis chlop dostal od sebka na 4h, ale jak 20min wczesniej orzeh darl pizde na skautach zeby dawac rtv to nic nie bylo? Wylizał rowa? Czy wypinał sie? Dla was ( adminow ) sa rowni i rowniejsi. Co mnie to gowno kurwa obchodzi ze orzeh tu gra 10934018410948 lat i lize dupe non stop? Co to,on jakis uprzywilejowany jest? Jak juz jebiecie bany to wszystkim, a nie. Nie wazne czy to burek czy reksio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 Hm, na chuj jest ta komenda jesli nie mozna jej uzywac? Wyjebcie calkiem i nie bedzie placzu? Wczoraj jakis chlop dostal od sebka na 4h, ale jak 20min wczesniej orzeh darl pizde na skautach zeby dawac rtv to nic nie bylo? Wylizał rowa? Czy wypinał sie? Dla was ( adminow ) sa rowni i rowniejsi. Co mnie to gowno kurwa obchodzi ze orzeh tu gra 10934018410948 lat i lize dupe non stop? Co to,on jakis uprzywilejowany jest? Jak juz jebiecie bany to wszystkim, a nie. Nie wazne czy to burek czy reksio. Ładnie masz najebane w tej pustej pecynie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn. Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 ale masz malego pisiora, cos krotki od jaj do koncowki wspolczuje ci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 Niestety wielkość obrazka jest ograniczona, tak jak Ty zresztą - w przyszłości spróbuje przerobić to na murzyńskie pałsko, takie jak lubisz. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 doswiadczenie mowi, kto sie czubi ten sie lubi a wiec ssajcie po same kasztany. cls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts