Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

dRaKe na admina ? -> przyszłosc i porzadek na serwie

dRaKe
 Share

Recommended Posts

Imie:Darek

Nick w cs'e:dRaKe

Nick STEAM:dRaKe

Ile grasz na serwerach wch? :wpizdu dlugo

Średnio godzin? : z hmm 700

Zajęcia:? oco kaman

Miałem admina? : tak

Gdzie? : Grajkownia Sieczkarnia reszty nie pamietam

Umiejętności : wyjebiste i duze

Co mogę zaproponować? : pozadek na serweze rygor wiekowy nie ma kurwa malych kurwiszonow

Dlaczego ja? : dziennie tam gram tylko ten serwer wszscy mnie znaja i jak bym mial adma to by srali w gacie i grzeczni by byli ;]

Czy będę dawał Składkę na admina?: lekko robie to nie ma dlamnie zadncyh problemow;]

Linki do 10 reklam: nie mam zdupy mam wziasc ?

jak dasz radę to tak. A jakbyś był na bieżąco z forum i rzeczami związanymi z wiejską, wiedziałbyś gdzie szukać tych linków. Bo siec serwerów to nie tylko gra na nich, ale też społeczność forum ;]

Darku nasz Kochany. Ja byłbym na tak.. ale jak już Agniecha wspomniała - odwiedzaj częsciej forum i daj o sobie znać na szerszym tle niż sama gra na serverze :).

Społeczność Wiejskiej to zgrany team, który mimo wszystko tworzy nie tylko społeczność w internecie, ale także na żywo - dlatego zależy nam na tym aby poznać każdego kandydata nieco lepiej niż w samej grze, gdzie widzimy pare pikseli i co jakiś czas zmodyfikowany głos przez micro :).

zajebiście nie ? ;)

karas nie chcesz zebym mial adma bo bys kurwa bal sie ze bym cie banowal kurwo krystus odpalony to masz ryj jestes slaby jak chuj wiec sie odjebaj low odemnie wiem ze tylko 4fun umisz ugrywac a 5on5 to pieta achilesa tak sie sklada ze w mixach i sparach jestem leprzy niz na normalnym serwie bo tam przyn ajmniej grasz ocos a nie tylko strzelasz sie z nuduw wiec

jak to sie gada pozdro&pocwicz ursek ja ale nie kazdy ma czas siedziec na tym forom i patrzec co kto pisze chcecie mnie poznac daleko nie macie Giery sa blisko wpadnijcie na browara albo na jakas impre mozemy skiknac ja nie widze problemu ;]

Byłbym na tak, ale drejk W KRUWIŁEŚ MNIE!

JESTEM NA NIE!

Jebanie granatami w swoich... no cóż jebię czasem sam jak się wkurwie ale nie do zajebania i nie co rundę. 2 sprawa to TK we mnie i w MEsi (progrom?) i następnie ucieczka ... I to mnie wkurwiło... Ja jebie trenuj MMA a nie rzucanie granatów!

Poniżej screeny rozmów... pytałem Urska nie powiem, bo trochę zgłupiałem a problemów nie chcę mieć, rozmowy są. Jak coś to pewnie jeszcze by w logach coś znalazł...

drakedt.jpg

mesipj.jpg

karas nie chcesz zebym mial adma bo bys kurwa bal sie ze bym cie banowal kurwo

W przeciwieństwie do Ciebie cs nie jest moim życiem, nawet gdybyś mi dał perma, znalazłby się ktoś miły kto raczyłby mnie odbanować gdybym chciał pograć.

Drejk czytając te twoje wypowiedzi... Boże trenujesz te kurwa kung fu panda itp... Ale nie stawiaj się tak! W CS każdy chyba jest równy do chuja nie ;>? I nie ma że ty kurwa lepszy czy coś, lubią cię, ogarniasz i masz jakieś pojęcie o grze to graj, ale nie SPINAJ SIĘ bo to wkurwia często!

jak mam sie nie wkurwiac jak jakis krystus jebane zero mi muwi ze jestem odpalony a nigdy wzyciu nie mialem haxow nawet nie wiem jak to kurwa jest jak oni widza przez et sciacny czy co pozatym ten mesi nie pierdol ze caly czas bo tylko raz w ciebie jebnolem to potem mnie zajebales to ci kure dalem nastepnie cie zabilem a rocky tez kurwa ryczal dawaj go dawaj jebajcie w niego fb i potem jak miales 1hp to mnie zajebales i cie slapnolem i wtdy gadalem rocky na steam zeby cie kick wiec nie sciemniaj rocky bo sam zucales w niego a ciebie zabilem do jaj ale coz jak ty sie kurwa na zartach nie znasz to chuj c i w dupe

Wiesz, nawet go nie trafiłem... Jebłem smoka ;D ale nawet i tak by nie doleciał... Co do w/w kurwa trochę słownika czasem użyj... Wiesz wkurwia mnie to, że płaczesz na steam daj mu kicka ... dałem bo racji trochę miałeś, ale nie byłeś bez winy. Sam go zajebałeś ty granatem... A że masz podanie to Ci wszystko wolno ;>? Ja mam okres próbny... okaże się jak to będzie ze mną, a co do Ciebie. Kick to kick, a późniejsze twoje TK, ucieczka i "wychwalanie się", że jebie Cię BAN, to po chuj Ci admin jak Ci obojętne jak tylko mixy grasz? Ja tam lubię dbać o porządek na serwerach, ale czasem po prostu trzeba 4fun ;d pośmiać się i porzucać jak idioci fleszami ale nie po chamsku. Takie moje zdanie, ale nie będę tego roztrząsał bo się pogubię jeszcze w tym co chce powiedzieć ;D ale cóż taki jestem.

Idę spać, dobranoc! :D

Imie:Darek

Nick w cs'e:dRaKe

Nick STEAM:dRaKe

Ile grasz na serwerach wch? :wpizdu dlugo

Średnio godzin? : z hmm 700

Zajęcia:? oco kaman

Miałem admina? : tak

Gdzie? : Grajkownia Sieczkarnia reszty nie pamietam

Umiejętności : wyjebiste i duze

Co mogę zaproponować? : pozadek na serweze rygor wiekowy nie ma kurwa malych kurwiszonow

Dlaczego ja? : dziennie tam gram tylko ten serwer wszscy mnie znaja i jak bym mial adma to by srali w gacie i grzeczni by byli ;]

Czy będę dawał Składkę na admina?: lekko robie to nie ma dlamnie zadncyh problemow;]

hhahahahahahahahahahhahahaha

[ Dodano: 2011-08-06, 23:08 ]

karas nie chcesz zebym mial adma bo bys kurwa bal sie ze bym cie banowal kurwo krystus odpalony to masz ryj jestes slaby jak chuj wiec sie odjebaj low odemnie wiem ze tylko 4fun umisz ugrywac a 5on5 to pieta achilesa tak sie sklada ze w mixach i sparach jestem leprzy niz na normalnym serwie bo tam przyn ajmniej grasz ocos a nie tylko strzelasz sie z nuduw wiec

jak to sie gada pozdro&pocwicz ursek ja ale nie kazdy ma czas siedziec na tym forom i patrzec co kto pisze chcecie mnie poznac daleko nie macie Giery sa blisko wpadnijcie na browara albo na jakas impre mozemy skiknac ja nie widze problemu ;]

buhahahahahahahahahahahahahahha x1000000000000000

JESTEŚ TAKIM POJEBAŃCEM I STARTUJESZ NA ADMA ? stary bez przesady, masz tak najebane we łbie a chcesz to robić za kogoś kto pilnuje porządku, chociaż sam swojego nie ogarniasz. NAJWIĘKSZY POPIERDOL JAKIEGO ZNAM. Jestem na nie, elo.

A tak po za tematem to dRaKe to pomieszane litery od Twojego imienia ?

Rok taki kurwa twardy w ryju ;] dawaj na slask to zobaczymy czy mi powiesz to kurwa w oczy to samo jebancu nie wpadniesz bo sie boisz kurwa tu przyjechac bo bys juz kurwa nie wyjechal pierdolony gorolu zanim bys wjechal na slask to juz bys mial kurwa przejebane pierdolony pajacu

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.