Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

nowe mapy

Recommended Posts

Witam.

Zostałem dzisiaj zmobilizowany do wrzucenia mojego mappaku na hosta, aby rekin mógł go wrzucić na serwa, by grało się lepiej!

http://www.sendspace.pl/file/358044569e9125421951e46

proszę o szybkie wgranie mapek.

Wszystko zostało sprawdzone i w 10000% działa.

Pliki posegregowane w folderach, żeby nie było burdelu.

Dzięki

• 2 weeks later...
dzisiaj na zm_lila_resident_evil2 dyskoteke zrobilismy xD

Kurde... Że też mnie nie było :D Weźcie informujcie o takich rzeczach, trochę powagi ludzie, bo niektórzy mogą poczuć się pokrzywdzeni, na prawdę, jestem zniesmaczony... xD

ps.

Nowe mapki jak najbardziej

ps2.

Jakby tak ktoś wskazał skąd można takie mapki załatwiać, wgrać to ja bym np. potestował jakby potrzebna była pomoc

Jakby tak ktoś wskazał skąd można takie mapki załatwiać, wgrać to ja bym np. potestował jakby potrzebna była pomoc

ja robię tak. Wlaczam gametracker.com i szukam serwerow cs Zombie Mod xD i wchodze i sciagam pliki i mapki i inne pierdoly i modele ;p xD

skoro już o dyskotekach mówicie.. może wrócimy do tematu promo WIEJSKA na YouTube :D ?

jakieś wykręcone akcje ;D ?

jestem zaaaa jak najbardziej poniewaz moze to byc elegancka reklama na YT , pokazac jak sie gra, atmosfere, jakies spinki, jakies zarty, jakies przeklenstwa xD

można z hltv jakies urywki akcji roznych smiesznych, powaznych wyciac xD

• 4 months later...

Refresh Adam mnie poprosił o wrzucenie mapek więc wielka prośba o jakieś propozycję, ponieważ Adam nie podał nic konkretnego. Głównie liczę tutaj na inicjatywę ze strony Tytanowego tak wiem, że straciłeś swoje mapy zoombie, ale może jakieś nazwy lub linki ;> ?

Refresh Adam mnie poprosił o wrzucenie mapek więc wielka prośba o jakieś propozycję, ponieważ Adam nie podał nic konkretnego. Głównie liczę tutaj na inicjatywę ze strony Tytanowego tak wiem, że straciłeś swoje mapy zoombie, ale może jakieś nazwy lub linki ;> ?

oczywiscie emtek pomoge i nie bede sie tlumaczyc ze nie mam map.

bede w domu o 22 bo jestem poza nim i nie mam mozliwosci normalnego myslenia w tym momencie xD