Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Zły dzień Zielonej Herbatki.

IKillYou
 Share

Recommended Posts

[AMXBANS] ===============================================

[AMXBANS] Zbanowany przez Zielona Herbatka z CIA

[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.forum.wiejska-chata.pl

[AMXBANS] Przyczyna: 'spierdalaj'

[AMXBANS] Czas: '5 minut'

[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:11129597'

[AMXBANS] Twoje IP: '83.30.171.58'

[AMXBANS] =======================================

W sumie nie chodzi o bana, ale Zielona troche chyba przeforsował, ale chodzi mi głównie, że po pierwszej rundzie dostałem kicka z dupy... Żadne sorka, pomyłka nic, więc zacząłem pisać na Admin Chacie wiadomości typu:

(GRACZ) ToSieNieSniToSieWNickuNieMiesci : ZA CO KICK

(GRACZ) ToSieNieSniToSieWNickuNieMiesci : DO CHOYA PANA

(GRACZ) ToSieNieSniToSieWNickuNieMiesci : KTO MNIE KICKNAL

(GRACZ) ToSieNieSniToSieWNickuNieMiesci : PRZYZNAC SIE

Popis Zielonej Głupoty:

*DEAD*(Terrorist) ToSieNieSniToSieWNickuNieMiesci : to po co kick

*DEAD*(Terrorist) ToSieNieSniToSieWNickuNieMiesci : =.='

*DEAD*(Terrorist) Zielona Herbatka z CIA : chuj wie

*DEAD*(Terrorist) ToSieNieSniToSieWNickuNieMiesci : to sie dowiedz

*DEAD*(Terrorist) Zielona Herbatka z CIA : jebie mnie to

Zacząłem od gróźb:

(GRACZ) ToSieNieSniToSieWNickuNieMiesci : DAWAC POWOD BANA ALBO IDE Z NA FORUM (P.S. miało być kicka ;d )

Potem x2 coś w stylu : KTO MNIE KICKNAL PRZYNAC SIE.

i ban.

Więc proszę o odwagę tego tęgiego admina/ke i przynanie się i podanie powodu... Niby nic, ale się wkurwiłem.

P.S. Zielona ma tak wyjebane na serwer, że można by mu spokojnie za to admina odebrać.... MOIM ZDANIE> ofc

....

Usłyszałem kawałek rozmowy Zielonej z PRZYJEBANERO.mp4 ~

[P]RZYJEBANERO.mp4: Tylko mu nie mów, że to ja.

[Z]ielona ~: Nie noe spoko

P: Ale i tak sie postaram, żeby miał perma

Dobra karda adminów.

I Zielony sorka za to 'kurwo' w Twoją strone, ale 3x mówiłem, że wiem że to nie Ty, a Ty dalej Swoje....

A co do tego PRZY~~... to ORZEH, prawda? Tylko on mnie tutaj aż tak nienawidzi....

1.Piszesz w temacie :

TY:

Zły dzień Zielonej Herbatki. ( Akurat mam dobry dzień)

2.Później w poście:

"W sumie nie chodzi o bana, ale Zielona troche chyba przeforsował, ale chodzi mi głównie, że po pierwszej rundzie dostałem kicka z dupy... Żadne sorka, pomyłka nic, więc zacząłem pisać na Admin Chacie wiadomości typu: "

itd. :cry:

-Spamowałeś , prosiłem żebyś przestał ,a Ty dalej spamowałeś . Do mnie mówisz czytania ze zrozumieniem , a sam nie umiałeś zrozumieć .

(Spamowałeś)

3.P.S. Zielona ma tak wyjebane na serwer, że można by mu spokojnie za to admina odebrać.... MOIM ZDANIE> ofc

"

*DEAD*(Terrorist) ToSieNieSniToSieWNickuNieMiesci : to po co kick

*DEAD*(Terrorist) ToSieNieSniToSieWNickuNieMiesci : =.='

*DEAD*(Terrorist) Zielona Herbatka z CIA : chuj wie

*DEAD*(Terrorist) ToSieNieSniToSieWNickuNieMiesci : to sie dowiedz

*DEAD*(Terrorist) Zielona Herbatka z CIA : jebie mnie to

Z tej rozmowy wynika tyle , że dopiero co wszedlem na serwer i już jakieś kicki , nie byłem wstanie zorientować sie kto Cie kicknal , bo niby jak , miałem tylko przypuszczenia , a osądzać kogoś bezpodstawnie to chuj nie robota . Nie mam wglądu do czata tak więc jak ja mogłem sie dowiedzieć , ale ok Ty wiesz najlepiej co i jak .

"

I jeszcze

Po banie wszedłeś zacząłeś od kurw wyzywać i to nie było raz , a ja poprostu zrobiłem swoją robotę i dałem bana Tobie za spamowanie na duscie .

ok ok, we własne głupocie zapomniałem o tym co najważniejsze.... Źle zacząłem tamat i masz rację. Nie powinienem miec do Cb pretensju i takowych nie mam. Z poczatku myslalem ze to Ty dalem mi bana, ale dosc szybko zaprzeczylem i mnie przekonales. Ale Też nie wiedziałem, że dopiero co wparowałeś na serwer. Za to Cię przepraszam. Ale Juve to nie wybacze ;)

Co do oskarżeń. W sumie szkoda, że nie da się sprawdzić Mikro records, ale z teog co pamiętam, bana dostałem po wygranej rundzie, więc nawet nie widze powodów do tego, żebym miał kogoś bluzgać. Najdziwniejsze jest to, że jak wbiłem ponownie z tego co pamiętam nie było kogoś o nicku PRZYJEBANERO.mp4... Po co uciekł z serwera? Czekam na wyjaśnienia

[ Dodano: 2011-08-09, 00:01 ]

skoro juz tu nie wejdziesz to nie ma po co wyjasniac tej sprawy. krzyz ci na droge

Sorka, ale musze to powiedzieć. Zachowanie niegodne H@.

Sorka, ale musze to powiedzieć. Zachowanie niegodne H@
no sorry ale albo chcesz wyjasniac i trwasz do konca albo strzelasz focha i wychodzisz. Napisales ze nie bedziesz tu gral wiec nie widze sensu wyjasniac sprawy i wyciagac konsekwencje skoro zaznaczasz twardo ze odchodzisz i wisi Ci sprawiedliwosc.

jak uciekl z serwera ... przejebanejro jest wszedzie nawet jak oglada mp4 i gra ;)

jakbys mnie obrazil bylo by ok ale sa ludzie ktorzy sie tego nie zycza i jakbys zagladnal czesciej na forum a nie tylko pisal skargi bys wiedzial ze weszla kiedys taka zasada ze niektorzy nie zycza sie byc obrazanym :) uszanowalem ghracza i dalem tylko kicka bo taka jest zasada a potem ban wiec... :) znaj moje dobre serce... ale jak zawsze ja nie mam racji bo mam swoja reputacje i jestem zawsze winny :) ale sa ludzie od ciebie smarku starsi co cie nie znaja i chca "tylko" pograc i hamstwa nie tolerują... wiec nastepnym razem cisniej w smarkow co maja to w dupie a najlepiej we mnie :> ja kocham haje i odemnie bana za haje nie ma... ba jeszcze podchwyce temat i sie pochajamy :) albo ci zajebe z fanty z okna auta :)

a przejebanejro to ja nou nejmie :)

Juve jeden z ostatnich, ktorzy nie graja dla statow a dla zabawy..

Już się tak nie podlizuj, parobku serwerowy.

Mam jakies takie dziwne przeczucie, ze obrazasz mnie tylko po to, zebym Ci cos odpisal. Zapewne tą odpowiedzą Cie usatysfakcjonuje, co nie zmienia faktu, ze jestes zwyklym kretynem i netowym napinaczem, ktory caly dzien siedzi przed monitorem, ''chodzi'' z serwera na serwer i wciaz szuka kogos, kogo moglby wkurwic. Normalnie gdybys wyszedl na dwor, dostal bys od kazdego w pizde bo taki jestes kozak, a tak przez neta mozesz z siebie robic chuj wie kogo.

@ Virus. Uprzejmie prosze Cie o to, zeby ten o to pedal ( Orzeh ) usunal moje zdjecie z avataru gdyz sobie nie zycze zeby ono tam bylo. Patrzac na to, ze masz jakies tam pojecie na temat Prawa i ochrony dobr osobistych, nie musze dodawac co moze byc konsekwencja jego poczynan. Bede wdzieczny, dzieki.

Oj, jaka dorosłość z Ciebie wychodzi. Coż za zdania, elokwencja i oczytanie. Nie to co kilka dni temu kiedy mówiłeś ze dupisz mi starą, siostrę czy ze życzysz mojej kobiecie śmierci. Dla Twojej informacji - gram tylko na Wiejskiej-Chacie i przeznaczam na tę grę tyle czasu ile uważam za stosowne (z tego co widze i tak mniej niż ty, patrz psychostaty) - atmosfera tego serwera zawsze mi odpowiadała, a wszechobecną ironie czy obrażanie traktuje z przymrużeniem oka (nie to co Ty). Ty widocznie traktujesz to zbyt poważnie. Spędzasz zbyt wiele czasu przed komputerem - różnica między "realnością", a "wirtualnością" zaciera się z każdą sekundą. Próbujesz wciągnąć w swoje gierki wszystkich, kiedy nie potrafisz sobie sam dać z czymś rady.

Jeszcze ta formułka:

@ Virus. Uprzejmie prosze Cie o to, zeby ten o to pedal ( Orzeh ) usunal moje zdjecie z avataru gdyz sobie nie zycze zeby ono tam bylo. Patrzac na to, ze masz jakies tam pojecie na temat Prawa i ochrony dobr osobistych, nie musze dodawac co moze byc konsekwencja jego poczynan. Bede wdzieczny, dzieki.

W poscie w którym wyzywasz mnie od pedała, chuja i kozaka który dostanie w pizde. CO ZA IGNORANT.

btw. Pozwoliłem sobie zamieścić ocenzurowaną wersje avatara, jak Virus bedzie chcial to wywali.

Oj, jaka dorosłość z Ciebie wychodzi. Coż za zdania, elokwencja i oczytanie. Nie to co kilka dni temu kiedy mówiłeś ze dupisz mi starą, siostrę czy ze życzysz mojej kobiecie śmierci. Dla Twojej informacji - gram tylko na Wiejskiej-Chacie i przeznaczam na tę grę tyle czasu ile uważam za stosowne (z tego co widze i tak mniej niż ty, patrz psychostaty) - atmosfera tego serwera zawsze mi odpowiadała, a wszechobecną ironie czy obrażanie traktuje z przymrużeniem oka (nie to co Ty). Ty widocznie traktujesz to zbyt poważnie. Spędzasz zbyt wiele czasu przed komputerem - różnica między "realnością", a "wirtualnością" zaciera się z każdą sekundą. Próbujesz wciągnąć w swoje gierki wszystkich, kiedy nie potrafisz sobie sam dać z czymś rady.

Jeszcze ta formułka:

bnn. napisał/a:

W poscie w którym wyzywasz mnie od pedała, chuja i kozaka który dostanie w pizde. CO ZA IGNORANT.

btw. Pozwoliłem sobie zamieścić ocenzurowaną wersje avatara, jak Virus bedzie chcial to wywali.

ORZEH napisał/a:

bnn. napisał/a:

Juve jeden z ostatnich, ktorzy nie graja dla statow a dla zabawy..

Już się tak nie podlizuj, parobku serwerowy.

Mam jakies takie dziwne przeczucie, ze obrazasz mnie tylko po to, zebym Ci cos odpisal. Zapewne tą odpowiedzą Cie usatysfakcjonuje, co nie zmienia faktu, ze jestes zwyklym kretynem i netowym napinaczem, ktory caly dzien siedzi przed monitorem, ''chodzi'' z serwera na serwer i wciaz szuka kogos, kogo moglby wkurwic. Normalnie gdybys wyszedl na dwor, dostal bys od kazdego w pizde bo taki jestes kozak, a tak przez neta mozesz z siebie robic chuj wie kogo.

@ Virus. Uprzejmie prosze Cie o to, zeby ten o to pedal ( Orzeh ) usunal moje zdjecie z avataru gdyz sobie nie zycze zeby ono tam bylo. Patrzac na to, ze masz jakies tam pojecie na temat Prawa i ochrony dobr osobistych, nie musze dodawac co moze byc konsekwencja jego poczynan. Bede wdzieczny, dzieki

Jebia mnie Wasze porachunki , pokłócić to sie możecie na privie albo załóżcie nowy temat , wypierdalać !!!

Dziękuje.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.