✪ UrseK Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Siema siema. Temat rzeka i mam nadzieje, że rozwieje wątpliwości wielu . Dziś odważyłem się i ściągnąłem TF2. Gierka całkiem sympatyczna mimo, że mi strasznie klatkuje i nie wiem why. Jedyne co mnie zasmuciło to okrągłe 0 na naszym serverze . Dlatego też chciałbym zapytać - co dalej? Czy rozkręcamy TF'a i w poźniejszym czasie po prostu wbijamy 4fun by pograć czy od podstaw robimy skład, który bedzie tam przez 75% mozliwego czasu na gre ( CS i TF2 )? No cóz.. kto grał w TF2 może się w sumie wypowiedzieć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Ja jestem mile zaskoczony grą, dzisiaj grałem po raz pierwszy. Szkoda wlasnie za 0 ludzi. Jbc to moge pomoc rozkrecic tf'a i grac tam w jakichs konkretnych godzinach lub cokolwiek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Serwer stworzylem na prosbe graczy. Nie ukrywa, ze fajnie byloby na nim grac, mimo zep usty i spraszac ludzi. Kwestia poswsiecenia 2-3tygodni i mamy pelny serwer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 NIKOGO TAM NIE MA, A PRZYTYRALBYM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted August 12, 2011 Author Report Share Posted August 12, 2011 ja tez chetnie bede grał tylko musze ogarnać kompa bo raz ze mi klatkuje, a dwa ze mi zwiesza momentami lub po prostu mnie wypierdala ;[ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vermid Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 sniper z lukiem tyry tyry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Też bym zagrał ale parametry mojego 11 letniego komputerka nie pozwalają mi na to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 możemy takie eventy ustalać sobie jak były na zombie tak zwane "ustawki", w TF2 jest łatwiej o graczy bo nie ma aż tylu serwerów jak w Csie i jakoś łatwiej o graczy. TF wciąga, więc miejmy nadzieję, że dużo osób od nas ściągnie i zacznie grać rate "30000" cl_cmdrate "66" cl_updaterate "66" (serwery tf2 nie obsługują więcej, bo mają maksymalny tickrate 66) Virus da się tak by od razu gdy gracz wchodzi to by ustawiały mu się takie wartości? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
berix Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 jak maja gracze grac jal jest 0 reklamy. Wogole serwer za puzno założony, trza bylo jak bylo te bum na tf2 za free Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted August 13, 2011 Author Report Share Posted August 13, 2011 późno jeszcze nie tak bardzo... lepiej teraz niż np. w zimę gdzie ludzi powinno być statystycznie więcej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 Virus da się tak by od razu gdy gracz wchodzi to by ustawiały mu się takie wartości?z tego co czytalem sourcemod nie pozwala na modyfikacje koend klienta, moge co najwyzej zrobic jakies info dla tych, co maja nieprawidlowe wartosci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 Wszystkie bugi ogarnalem. Serwer już nie wyrzuca graczy za rate'y. Usunalem to podwojne votowanie z dupy, teraz jest jedno. Spolszczylem wiekszosc pluginow. Nic tylko grac. W trybie 4fun dodalem paczki z prezentami co by smieszniej bylo. Zostaly do zrobienia: -config rankingowy czyli rozdzielanie punktow ( juz zrobilem taki temat na forum) -dodanie muzyczek - mysle ze tak z 3-5 na wejscie (35s), wybierana bedzie losowo jedna plus dodatkowo 8 krotszych (15-20s) na koniec rundy -reklama i spraszanie ludzi, kieruje to do tych co poprosili mnie o stworzenie serwera, poswiecilem troche swojego czasu, teraz czas na Was Na serwerze jest fastrespawn bo to czekanie to moim zdaniem strasznie z dupy bylo. Mozemy ewentualnie zrobic by w trybie Skillowym byly normalne spawny a w 4fun - fastrespawn. Myslalem jeszcze czy by nie dodac adminom w trybie 4fun podpalajacych strzal w liczbie 3 sztuk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 SourceMod o ile sie nie myle to ten sam silnik napedzajacy CSS czyli da sie wymuszac komendy. Wgrywalem kolega takie gowno na serwer CSS kiedyś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 Sourcemod ma zaimplementowane wymuszanie rate takich, jakie sa najodpowiedniejsze wedlug algorytmu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 Szczerze nie mam pojecia czy ten plugin działał chcieli to wgrałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 co do reklamy to ja Virus mogę dopiero na początku września bo w czwartek wyjeżdżam i wracam 30 sierpnia dopiero... a co muzyki to już zapodaje jakieś propozycje: 1.http://www.youtube.com/watch?v=CeDeImahXyc 2.http://www.youtube.com/watch?v=JoolQUDWq-k 3.http://www.youtube.com/watch?v=Bomv-6CJSfM 4.http://www.youtube.com/watch?v=fsDpznl8eIs 5.http://www.youtube.com/watch?v=BfOdWSiyWoc 6.http://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg 7.http://www.youtube.com/watch?v=SSbBvKaM6sk&ob=av3e dla mnie to 1,2,3,4,7 muszą być ale to zależy nie tylko ode mnie ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 2,4,6,7 jak najbardziej ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vermid Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 raczej nie po to mam foobara zeby sluchac najbardziej oklepanego syfu wszech czasow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Vsx to proponowal kiedys na zombie chyba a ja dalej polecam http://www.youtube.com/watch?v=a8HqTX00p0o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=zFrDSFzlKwE to mozna wrzucic tez ;d [ Dodano: 2011-08-14, 15:56 ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Chyba jaja sobie robisz ze el Mariachi banderasa chcesz wcisnac na serwer:D a jak już z PF to pełna wersje Black Eyed Peas - Pump It Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Sam sie pampnij. Black eyed peas ssie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 I to mnie rozpierdala... PF ludzie o kurwa zajebista nuta a jak slyysza ta sama nute z tekstem to już im sie nie podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted August 14, 2011 Author Report Share Posted August 14, 2011 kurwa bez komercji... wiecie ile pięknych dzieł powstało i niekoniecznie radio pozwoliło na audycje ? STOP komercji kurwa.. ;[ każdy gatunek muzyki jest piękny, jeśli tylko odpowiednie ręce się do tworzenia przyczynią... jednak komercja mówi samo przez siebie - coś stworzonego pod MASĘ. Wyobrażacie sobię w dzisiejszym świecie artystę, który przenosi swoją twórczość bez ingerencji osób trzecich? Kurwa, o takich indywidualistach możemy się dowiedzieć tylko jeśli zgłębimy się w temacie... w radiu raz na ruski rok pójdzie coś stworzone od podstaw przez prostego człowieka, któremu nie pomogly znajomości lub akcje promocyjne prosto z wytwórni lub kogoś od tego tematu. Pierdole, wkurwiłem sie ;[ anty komercha a co do muzyki - jeśli chcemy wybierać muzykę, stwórzmy do tego jebany temat tutaj walimy tylko propozycję. Jak jakaś jest dobra to jeb na osobny temat. kurwa , rozprawkę z tego zaraz pierdolnę... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
high5 Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 a więc tak ja @up napisal Jebać KOMERE ! tylko Czysty polski rap z podziemia Co do gry jak zacząłem grac to tez się wkręcilo tak jak kiedyś cs : ) trza rozwinąć serwer i wtedy bedziem leciec na ostro ; ) Głowa do góry wariaty ; ) ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts