Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Skarga na RuDa

DMG
 Share

Recommended Posts

Nick : FUCKOFF - DZIENNY ROZPIERDALATOR

Nick admina : RuDa

Opis Sytuacji : Grałem z luQ na mapie de+_westwood gdy luq zaproponował mi bym go podsadził do secret rooms no więc ciekawey tego miejsca poprosiłem go bym w drugiej rundzie to on mnei podsadził No więc siedzę dobra minuta minęła sam zostałem 3 sec do wybuchu paki i nagle : Added to banned list .

[AMXBANS] ===============================================

[AMXBANS] Zbanowany przez RuDa

[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.forum.wiejska-chata.pl

[AMXBANS] Przyczyna: 'leb se podsadz nastepnym razem'

[AMXBANS] Czas: '5 minut'

[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:9010492'

[AMXBANS] Twoje IP: '95.171.127.246'

[AMXBANS] =======================================

Przecież nic w tym złego , ze on mnei podsadził ,a Ty jeszcze bluzgasz na czacie mówiąc . Zaraz Wam kurwa bana dam . Dziewczyny uspokój się to tylko gra ,a Ty spinasz jak niemowlę . Pzeraszam za te bluzgi . Nie prosze o UB , bo to ban na 5 minut .

Były 3 zbudowania za 1 powiedziała za drugim jakiś typek i ona widziała tylko ,że ten typek miał micro + mutacja to Ok . Został tam i poczekała , a ,że ja jako new player to wyjebała na zbity ryj z baner 5 minut . Serwer świetny i gratulacje za jego stworzenie ale ten Admin : No sorry ale się nie nadaje na tą funkcje (to moja opinia i prosze o jej nie podważanie.)

ruda szaleje ^^ ziomek no spoko ja to rozumiem tak, jestes nowy wiec RuDa w sposob agresji slownej chciala dac tobie do zrozumienia ze nie jest jakims dzieckiem ze sie pierdoli z ludzmi tylko wali prosto z mostu :) chciala moze w ten sposob od ciebie jako nowego wzbudzic szacunek wobec jej osoby.

Dla tamtego nic nie zrobila bo to moze staly gracz i sie znaja.

skoro serwer ci sie podoba to graj i nie marudz i odwiedzaj forum czesto :P !!!!!!!!!!

widze ze nie udajesz sie za hajtera forum wiec bedzie lux :)

Były 3 zbudowania za 1 powiedziała za drugim jakiś typek i ona widziała tylko ,że ten typek miał micro + mutacja to Ok . Został tam i poczekała , a ,że ja jako new player to wyjebała na zbity ryj z baner 5 minut . Serwer świetny i gratulacje za jego stworzenie ale ten Admin : No sorry ale się nie nadaje na tą funkcje (to moja opinia i prosze o jej nie podważanie.)

Ja też dostałem bana za bugowanie de_dusta dzisaj również na 5 minut dlatego można powiedzieć że każdy podlega każe

Tytanowy, ale tym się szacunku nie zdobywa :P

a i właśnie przejrzałam regulamin :) i nie ma nic na temat buggowania ;]

Skarga powinna być uznana ponieważ nie ma za dużo do powiedzenia gdyż ejstem nowym graczem i jeżeli ktoś nie we prowadziłem wiele sieci serwerów w tym 4 sprzedałem już nie powiem jakie . Gram na 4funach dłuuugo od czasów Mieszka :) . Dlatego wiem , że bugowanie map Nie podstawowych jest w ten czas dozwolone na tym serwerze poniewż czytam regulamin jak to mało osób.

Hahaha ha ha ha....

Po piwrwsze koles nie byl zbyt mily dla mnie

Po drugie powiedzialam ze za bugowanie sa bany

Po trzecie gadalismy dzis z Adamem i potwierdzil ze za bugowanie sa bany

Po czwarte gdybym miala trzymac sie tak kurczowo regulaminu to nie gral by nikt na serwerze

A po piate... Aga skoro nie wiesz jaka jest sytuacja i nie wiesz za co sa bany na serwerze poprostu, prosze nie wypowiadaj sie...

[ Dodano: 2011-08-17, 01:00 ]

5 minut

ja pierdole.

A tu warn za spam

5 minut to nie ma różnicy . Admin powinien znać regulamin.

Regulamin znam dosyc dobrze :)

[ Dodano: 2011-08-17, 01:05 ]

http://forum.wiejska-chata.pl/viewtopic.php?t=3691&highlight=podsadzanie++tekstury

co tu wiecej dodac???

[ Dodano: 2011-08-17, 01:07 ]

hmmmm nawet powinnam dac na 3 dni??

Trzeba zaaktualizowac regulamin, za bugowanie na w3 i zombi banowalismy na 24-72h. Nie sadzilem, ze na 4funie sie da ale najwyrazniej sadzilem zle. Przez bugowanie rozumiemy wykorzystywanie bledow mapy/gry jak chodzenie po teksturach nieba, podsadzanie majace na celu 'wyrzucenie' gracza przez teksture. Ban byl na 5 minut wiec nie wiem po co ten caly raban. W kazdym razie ustalilismy.

Kolego poza tym, myslisz ze dostales tego bana bo jestes nowym graczem?? Ja nie patrze czy ktos jest nowy, czy moze jest stalym bywalcem i gra kilka lat. Dajmy przyklad MNR jest tu adminem dostal bana za to samo, Bazyl gra napewno dluzej niz ja na serwerze tez zarobil bana i wyobraz sobie tez jest adminem. Nie wiem moze myslisz ze czuje sie lepsza od innych bo pilam wodke z H@?? Nie!! Dano mi admina bo uwazam ze staram sie wykonywac swoje obowiazki. I nikogo nie traktuje lepiej czy gorzej!!

Przestań odwracać kota ogonem skoro logi z serwera są jednoznaczne zbanowałaś mnie jako 3 , bo jestem nowy , a przed tym miałaś jakieś nerwy i były słowa :

"Za bugowanie kurwa ban powinien być"

Powinien ale nie ma i dodam , że regulamin powinien być aktualizowany , bo to jest room , który na fpsbana określono jako secret room czy to nie jest to bug mapy tylko secretne wejście .

Pozdrawiam temat do zamknięcia.

Troche sie motasz w zeznaniach :) napewno nie powiedzial POWINIEN byc ban!!! Bo wiem ze za bugowania sa bany... Nawet na 72 godziny... Ty zaledwie dostales na 5 min i wielki placz... Jedynym twoim argumentem jest to ze byles 3 osoba w secretnym pomieszczeniu i ze dostales bana bo jestes nowy... Czlowieku myslisz ze ja patrze kto tu jest nowy, kto jest 3 tygodnie czy 2 dni?? i Czy byles 3 osoba czy 10?? Powiedzialam ze za podsadzanie sa bany nie dostosowales sie do polecen Admina wiec o co Ci kur... chodzi... Poprostu pech ze tyrafilo na Ciebie :* Wiec nastepnym razem nie wystawiaj na proby Admina.. Da bana czy nie da bana o to jest kur... pytanie... Poza tym dla mnie sekretne pomieszczenie to miejsce do ktorego wejsc mozesz sam a nie poprzez podsadzenie. Wiec nie spinaj sie :)

Da bana czy nie da bana o to jest kur... pytanie... Poza tym dla mnie sekretne pomieszczenie to miejsce do ktorego wejsc mozesz sam a nie poprzez podsadzenie. Wiec nie spinaj sie 

O i tu uznam to za racje i piękne wytłiumaczenie . Gratulacje dla tego fragmentu tekstu i w ten o sposób uważam temat za zamknięty i proszę o uniewinnienie admina :) . Przeraszam za Wszystko . Ale i ta sądzę , że twórca mapy waśnie myślał o ty aby się trzba było podsadzić o drugiego :) . Pozdrawiam temat do zamknięcia Zapraszam do działu z mapami .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.