❤ DMG Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Witam ma pewną propozycję abyście wgrali pene mapki na serwer , które są przeze mnie zrobione i Wszystkie są na 32 sloty i nie mają bugów . Są wystarczająco dużo ponieważ używałem na botach Oraz na mojej serwerowni gdy przyszło 17 osób . Super gra 1# Nazwa : $dmg Ilość graczy na mapę : 32 miejsca Ilość sekretów : 16 Mapy : all guns Na początek : Standard (usp) Na mapie : All guns Download : www.chomikuj.pl/dmgesl Zakładka aim_ ostatnia mapa ! Uwaga ! Polecam ją samemu obejrzeć na new game zanim oddacie głos do ankiety Seketów jest dużo i będzie problem z odnalezieniem dlatego nowicjuszy taka mapa przyciągnie . Testowane 48h na HLDS serwer nawet nie zmienił logów na błędne. Uwaga ! Głosy , które oddacie w ankiecie musicie poprzeć swoimi postami . Jeżeli nie będzie postu z wytłumaczeniem dlaczego TAK/NIE to dla mnei taki głos to żaden głos Na proźbę bathona secrety do pomieszczenia z pustym dachem + dodatek inny secret : 1: Wejście przez karton na pierwsze piętro . Najpiewrw trzeba rozwalić ścianę , której nie widać następie skoczyć i przez nią przejść . 2: Wejści od boku trzeba skoczyć z CTRL i wtedy przechodzisz przez ściane jesteś w pomieszczeniu z domkiem . W domku znajoują się m4,shotgun itd . 3: Wejście zaraz przy samym końcu trzeba iść z CTRL jak najniżej i wtedy przechodzisz do domku . 4: Zaznaczony punkt gdzie można wejść dachem przenikając przez ten mały skrawek do środka. 5: Gdy przechodzisz przez most szansa , że spadniesz jest 1:2 . Czyli możesz wejść w pułapkę i przejść lub tylko wejść i spać . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 mapka by byla ok gdyby nie to ze nie ma powrotu jak wejdziesz na dół Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted August 17, 2011 Author Report Share Posted August 17, 2011 mapka by byla ok gdyby nie to ze nie ma powrotu jak wejdziesz na dół Gdzie na dół ? Do tego domku ? W jednym rogu trzeba kucnąć by wyjść w drugim trzeba podskoczyć by wyjść . Zrobiłem na potrzeby 32 graczy ,aby nie było zadymki [ Dodano: 2011-08-17, 13:07 ] jak chcesz to mogę Ci zaznaczyć na SS miejsca secretów ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 zaznacz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted August 17, 2011 Author Report Share Posted August 17, 2011 Dodane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 wtf?! ;d a z reszta jebac to, i tak sie mapa nie przyjmie ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted August 17, 2011 Author Report Share Posted August 17, 2011 Czemu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 mnie sie pytaj. widzisz tu inne wypowiedzi poza naszymi? ;x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted August 17, 2011 Author Report Share Posted August 17, 2011 No niby nie , ale nie każdy jest zainteresowany forum . Jak widzisz odwiedza te forum 6 użytkowników do 11 dziennie z czego połowa na off top , a druga tylko ss'y lub coś innego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 Powiem tak. Mapek typu fun za bardzo nie potrzebujemy. Za to na pewno fajnie byloby zagrac w jakies unikatowe mapy zombiemod, na przyklad przerobienie prodigy pod zombimoda czy italy albo chocby officea pod zombi. Takie mapy na pewno bylyby grane i lubiane, bylbys wielbiony przez tutejszych graczy i adminow. A tak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted August 17, 2011 Author Report Share Posted August 17, 2011 A tak... bez tego jestem fajny . Dobra ale mi chodzi widzisz o mapy na 4fun . Myślę , że takowa mapa jest fajna . Mógłbym zrobić mapkę zm_wch . Tylko jest jeden rpoblem ngdy nie grałem na ZM , bo dla mnei to strata czasu wole mix lub esl , a dla odprężenia gram u Was. Dlatego na zm nie znam się. Jak by ktoś był łasawy i opisał mi tutaj co na takiej mapie powinno być to bym był wdzięczny. [ Dodano: 2011-08-17, 19:26 ] To nie jest mapa fun tylko Combat -skill by fu Czyli aim_ oraz fy_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwia Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 ja z innej beczki odnośnie lizodupa (Fuckoff)...w sprawie tego jego uwielbiania to napewno u mnie odpada i u Rudej...za bardzo pyskaty...dzisiaj mnie straszył ze strace admina pozatym osądzał mnie o Wh i ze jakies filmiki na youtobe bedzie wstawiać gdzie sobie nie zycze (buahah)...Sory ale nie polubiłem tego gościa bo myśli że pozjadał wszystkie rozumy świata i jest najwspanialszy...no i brak szacunku dla starszych nienawidze takich glutów... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted August 17, 2011 Author Report Share Posted August 17, 2011 ja z innej beczki odnośnie lizodupa (Fuckoff)...w sprawie tego jego uwielbiania to napewno u mnie odpada i u Rudej...za bardzo pyskaty...dzisiaj mnie straszył ze strace admina pozatym osądzał mnie o Wh i ze jakies filmiki na youtobe bedzie wstawiać gdzie sobie nie zycze (buahah)...Sory ale nie polubiłem tego gościa bo myśli że pozjadał wszystkie rozumy świata i jest najwspanialszy...no i brak szacunku dla starszych nienawidze takich glutów... Co to za posty w takich tematach . Idź dziewczyno na serwer ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 rekin poczekaj sprobuje sie valve hammera ogarnac i zrobie mapy jakies moze juz cos czaje ale malo ciagle sie ucze xD moze kiedys zrobie zaaaajebista mape taka jaka mi sie ostatnio snila ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwia Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 a poza tym poeto usuń to pod swoimi komentami co masz o mnie bo jeśli masz zamiar podważać moją inteligencje to będziesz miał u mnie PRZEJEBANE.... Poniał czy mam CI to w formie kolorowanki przedstawić>?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted August 17, 2011 Author Report Share Posted August 17, 2011 rekin poczekaj sprobuje sie valve hammera ogarnac i zrobie mapy jakies moze juz cos czaje ale malo ciagle sie ucze xD moze kiedys zrobie zaaaajebista mape taka jaka mi sie ostatnio snila ;p Załapanie podstaw trochę trwa ale potem to szybko ogrniesz i będą małe mapki i fajnie będzie wychodziły , bo on ma dużo możliwości ale trzeba ogarniać i patrzeć poradniki . Polecam podgląd w 3d ustawić na max wtedy masz ładnie wyszczególnone elementy . Jakiej wersji używasz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwia Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 ja z innej beczki odnośnie lizodupa (Fuckoff)...w sprawie tego jego uwielbiania to napewno u mnie odpada i u Rudej...za bardzo pyskaty...dzisiaj mnie straszył ze strace admina pozatym osądzał mnie o Wh i ze jakies filmiki na youtobe bedzie wstawiać gdzie sobie nie zycze (buahah)...Sory ale nie polubiłem tego gościa bo myśli że pozjadał wszystkie rozumy świata i jest najwspanialszy...no i brak szacunku dla starszych nienawidze takich glutów... Co to za posty w takich tematach . Idź dziewczyno na serwer ... oto inteligencja 16 latka czytanie ze zrozumieniem..to pisałem ja PUSZEK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted August 17, 2011 Author Report Share Posted August 17, 2011 ja z innej beczki odnośnie lizodupa (Fuckoff)...w sprawie tego jego uwielbiania to napewno u mnie odpada i u Rudej...za bardzo pyskaty...dzisiaj mnie straszył ze strace admina pozatym osądzał mnie o Wh i ze jakies filmiki na youtobe bedzie wstawiać gdzie sobie nie zycze (buahah)...Sory ale nie polubiłem tego gościa bo myśli że pozjadał wszystkie rozumy świata i jest najwspanialszy...no i brak szacunku dla starszych nienawidze takich glutów... Co to za posty w takich tematach . Idź dziewczyno na serwer ... oto inteligencja 16 latka czytanie ze zrozumieniem..to pisałem ja PUSZEK Wyrazy uznania za spostrzegawczość . Tylko pogratulować . Idź płakać w innych tematach , a nie tam gdzie daje propozycje . Adminie.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 nie pierdol synku, co ma zakładać nowy temat żeby coś Ci powiedzieć, tu nie jest sztywno i nie będzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted August 17, 2011 Author Report Share Posted August 17, 2011 Jest ten temat w , którym się obrażają ludzie więc niech tam z siebie wyrzuci co o mnie mysli , bo ini chą patrzeć ja administracja ma spinę do Użytkowników . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 ja mam wersję 3.5 po PL, mam problemy... Nie mam 4 widoków kamery ( chdzi mi o front, side, top, 3D) wczytałem jakiś plik tym Vhe i mam biało zielone tekstury... pokaż mi swoje ustawienia fuckoff... zrób screena i walnij na imageshack czy jakis inny ja sobie ustawie ja ty masz moze mi bedzie dzialac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 ale temat, w którym ludzię się obrażają jest na pompe taki z dupy, a tu i tak będzie offtop, nie rządź się aż tak co ma być gdzie a czego ma nie być, może i nie ja o tym decyduje ale tym bardziej nie Ty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted August 17, 2011 Author Report Share Posted August 17, 2011 Nie będę nie potrzebnie robił i wrzucał screna, bo mam zamulonego neta wiec Tutaj trzymaj ustawienia z , których korzystałem na początkach mojej przygody w VHE . Naciśnij na ten tekst. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 o dzieki tego jeszcze nie czytalem ;] jak usune te problemy to moze cos zaczne bardziej sie w temacie zaglebiac [ Dodano: 2011-08-17, 19:53 ] okej 4 okna już mam xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted August 17, 2011 Author Report Share Posted August 17, 2011 o dzieki tego jeszcze nie czytalem ;] jak usune te problemy to moze cos zaczne bardziej sie w temacie zaglebiac W takich sprawach służę z pomocą . Zachęcam do odwiedzenia tematu w , którym robię apy za darmo ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts