Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

$dmg - Mapka wprost na serwer wiejska-chata :)

DMG
 Share

Czy taka mapa może zostać wgrana na serwer ?  

7 members have voted

1. 1. Czy taka mapa może zostać wgrana na serwer ?

• Tak . Chciałbym taką mapę przetestować :)
      3
    • Dla mnie może być .
      2
    • Nie . Ta mapa mi się nie podoba i jak będzie to wyjdę !
      2

Recommended Posts

Witam ma pewną propozycję abyście wgrali pene mapki na serwer , które są przeze mnie zrobione i Wszystkie są na 32 sloty i nie mają bugów . Są wystarczająco dużo ponieważ używałem na botach :) Oraz na mojej serwerowni gdy przyszło 17 osób :P . Super gra :)

1#

51620002285527092947.jpg

Nazwa : $dmg

Ilość graczy na mapę : 32 miejsca

Ilość sekretów : 16

Mapy : all guns

Na początek : Standard (usp)

Na mapie : All guns

Download : www.chomikuj.pl/dmgesl

Zakładka aim_ ostatnia mapa !

Uwaga ! Polecam ją samemu obejrzeć na new game zanim oddacie głos do ankiety

Seketów jest dużo i będzie problem z odnalezieniem dlatego nowicjuszy taka mapa przyciągnie .

Testowane 48h na HLDS serwer nawet nie zmienił logów na błędne.

Uwaga ! Głosy , które oddacie w ankiecie musicie poprzeć swoimi postami . Jeżeli nie będzie postu z wytłumaczeniem dlaczego TAK/NIE to dla mnei taki głos to żaden głos

Na proźbę bathona secrety do pomieszczenia z pustym dachem + dodatek inny secret :

98874487513041560767.jpg

1: Wejście przez karton na pierwsze piętro . Najpiewrw trzeba rozwalić ścianę , której nie widać następie skoczyć i przez nią przejść .

2: Wejści od boku trzeba skoczyć z CTRL i wtedy przechodzisz przez ściane jesteś w pomieszczeniu z domkiem . W domku znajoują się m4,shotgun itd .

3: Wejście zaraz przy samym końcu trzeba iść z CTRL jak najniżej i wtedy przechodzisz do domku .

4: Zaznaczony punkt gdzie można wejść dachem przenikając przez ten mały skrawek do środka.

5: Gdy przechodzisz przez most szansa , że spadniesz jest 1:2 . Czyli możesz wejść w pułapkę i przejść lub tylko wejść i spać . :)

mapka by byla ok gdyby nie to ze nie ma powrotu jak wejdziesz na dół

Gdzie na dół ?

Do tego domku ? W jednym rogu trzeba kucnąć by wyjść w drugim trzeba podskoczyć by wyjść . Zrobiłem na potrzeby 32 graczy ,aby nie było zadymki :)

[ Dodano: 2011-08-17, 13:07 ]

jak chcesz to mogę Ci zaznaczyć na SS miejsca secretów ?

Powiem tak.

Mapek typu fun za bardzo nie potrzebujemy.

Za to na pewno fajnie byloby zagrac w jakies unikatowe mapy zombiemod, na przyklad przerobienie prodigy pod zombimoda czy italy albo chocby officea pod zombi. Takie mapy na pewno bylyby grane i lubiane, bylbys wielbiony przez tutejszych graczy i adminow. A tak...

A tak...

bez tego jestem fajny .

Dobra ale mi chodzi widzisz o mapy na 4fun . Myślę , że takowa mapa jest fajna . Mógłbym zrobić mapkę zm_wch . Tylko jest jeden rpoblem ngdy nie grałem na ZM , bo dla mnei to strata czasu wole mix lub esl , a dla odprężenia gram u Was. Dlatego na zm nie znam się.

Jak by ktoś był łasawy i opisał mi tutaj co na takiej mapie powinno być to bym był wdzięczny.

[ Dodano: 2011-08-17, 19:26 ]

To nie jest mapa fun tylko Combat -skill by fu :P Czyli aim_ oraz fy_

ja z innej beczki odnośnie lizodupa (Fuckoff)...w sprawie tego jego uwielbiania to napewno u mnie odpada i u Rudej...za bardzo pyskaty...dzisiaj mnie straszył ze strace admina pozatym osądzał mnie o Wh i ze jakies filmiki na youtobe bedzie wstawiać gdzie sobie nie zycze :P (buahah)...Sory ale nie polubiłem tego gościa bo myśli że pozjadał wszystkie rozumy świata i jest najwspanialszy...no i brak szacunku dla starszych nienawidze takich glutów...

ja z innej beczki odnośnie lizodupa (Fuckoff)...w sprawie tego jego uwielbiania to napewno u mnie odpada i u Rudej...za bardzo pyskaty...dzisiaj mnie straszył ze strace admina pozatym osądzał mnie o Wh i ze jakies filmiki na youtobe bedzie wstawiać gdzie sobie nie zycze :P (buahah)...Sory ale nie polubiłem tego gościa bo myśli że pozjadał wszystkie rozumy świata i jest najwspanialszy...no i brak szacunku dla starszych nienawidze takich glutów...

Co to za posty w takich tematach . Idź dziewczyno na serwer ...

rekin poczekaj sprobuje sie valve hammera ogarnac i zrobie mapy jakies moze juz cos czaje ale malo ciagle sie ucze xD moze kiedys zrobie zaaaajebista mape taka jaka mi sie ostatnio snila ;p

Załapanie podstaw trochę trwa ale potem to szybko ogrniesz i będą małe mapki i fajnie będzie wychodziły , bo on ma dużo możliwości ale trzeba ogarniać i patrzeć poradniki .

Polecam podgląd w 3d ustawić na max wtedy masz ładnie wyszczególnone elementy . Jakiej wersji używasz?

oto inteligencja 16 latka czytanie ze zrozumieniem..to pisałem ja PUSZEK

oto inteligencja 16 latka czytanie ze zrozumieniem..to pisałem ja PUSZEK

Wyrazy uznania za spostrzegawczość . Tylko pogratulować . Idź płakać w innych tematach , a nie tam gdzie daje propozycje . Adminie....

ja mam wersję 3.5 po PL, mam problemy...

Nie mam 4 widoków kamery ( chdzi mi o front, side, top, 3D)

wczytałem jakiś plik tym Vhe i mam biało zielone tekstury... pokaż mi swoje ustawienia fuckoff...

zrób screena i walnij na imageshack czy jakis inny ja sobie ustawie ja ty masz moze mi bedzie dzialac