✪ Michal Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Imie: Wiek: Nick w cs'e: Nick STEAM: Ile grasz na serwerach wch? : Średnio godzin? : Zajęcia: Miałem admina? : Gdzie? : Umiejętności : Co mogę zaproponować? : Dlaczego ja? : Czy będę uiszczał składkę [8-10 pln miesięcznie] ?: Linki do 10 reklam: Regulamin dodawania podań o admina 1.) Minimalny wiek wymagany przez Administracje to 17 lat. - Administracja może przymknąć oko na powyższy punkt lecz nie musi. - Osoby ubiegające się o admina mające rekomendacje innych adminów mogą mieć wiek mniejszy niż docelowo wymagany. 2.) Administracja może zamknąć temat z podaniem danej osoby bez podawania przyczyny. 3.) Osoby ubiegające się o admina nie mogą posiadać NonSteamu jedynie przyjmowane są osoby tak zwane 'Steamowe' posiadające nie zbanowane konto steam (z aktywną grą). 4.) O ostatecznym przyjęciu decyduje Administracja zwykli gracze nie mają prawa do tak owej decyzji. 5.) Składka jest obowiązkowa a kwota proporcjonalna do opłat jakie musimy uiszczać za serwery. Administracja zastrzega sobie prawo do zmiany regulaminu w każdej chwili bez informowania graczy o zaistniałej sytuacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts