✪ UrseK Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Siema Takie pytanko do publiki. Opłaca się robić itemy? No i jakie itemy najlepsze dla jakiej profesji ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
high5 Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 hmm jak masz premium to suabo się opłaca jak masz free to jak najbardziej bo i tak nic nie wymienisz a co do klasy to powiem Ci że musisz pograć każdą i zobaczyć która ci najbardziej pasuje bo twórcy gry zrobili coś takiego jak zrównanie szans czyli każda klasa ma taka sama szanse ze swoimi itemami na rozjebanie innej np Scout(Skaut) da rade rozjebać Hevy'ego tylko trza umieć grać daną klasą . Pozdrawiam I życzę zdrowia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 ja mam pytanie odnosnie dział u mg. inz. jak moge je ulepszać musze jakoś to odblokować ? bo narazie mam tylko te z lampką na górze i nic więcej jak to działa jakiś opis do klas cp trzeba zrobić ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mongol Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Tego z lampką na górze nie można ulepszać. Stawiasz je bo masz założoną specjalną rekawicę dla enga która stawia szybko mini działko (szybko się rozbudowuje i szybciej strzela). Jak chcesz ulepszać działka to musisz zdjąć ten item. Wtedy wystarczy pukać w działko kluczem . A jak ci się skończy metal zbierasz amuncje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Okej dzięki za pomoc A co do kodow rifo czy jakoś tak (podczas gry dostałem jakiś kupon. On jest na konta premium czy nie ? Czy jak trafie podpaloną strzałą przez pyro to podpale przeciwnika ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mongol Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Tak podpalisz. Ten kupon to jest kod na jakąś czapkę w grze Rif. Nie musisz mieć premium żeby tego użyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts