Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Gra na serwerze

high5
 Share

Recommended Posts

Wszystko jest elegancko i w ogóle dobrze po za jednym. Mianowicie wkur@!~!@ mnie jeden motyw jak biegnę z grubym i wybiegnie paru typów to na każdym serwie strzelam przez swojego i rakiety lecą dalej a tak rozbijają się na swoich i to mi nie pasuje ;x Gorzej się gra jak dla mnie. I byłbym za zmianą tego ; ) tyle z mojej strony dziękuje dobranoc. Tyskie ponad wszystkie ! :D

Gorzej się gra jak dla mnie

zapytaj jak inni się z tym czują, watpie zeby Visrus zmienił coś na serwerze bo jednej osobie coś nie pasuje

Wiem wiem dla tego otworzylem ten temat zeby ludzie sie wypowiadali czy im to przeszkadza czy nie ; >

Ja proponuje zmniejszyć ilość slotów do 24 wtedy będzie się lepiej grało i mniejsze lagi.

I koniecznie dodać anty afk. I ustawić go gdzieś na 2 minuty.

[ Dodano: 2011-08-23, 15:16 ]

Ad2: Na serwerze jest coś nie tak z grawitacją bo nie można wgl podskoczyć

[ Dodano: 2011-10-19, 21:20 ]

PANOWIE NIE MA OPIERDALANIA SIĘ !! GRAMY WSZYSCY TAK JAK BYŁO WCZEŚNIEJ !

• 4 months later...

ile razy kurwa można pisać, że ranking gametrackera nie jest odzwierciedleniem tego, który serwer jest lepszy. Max na przykład ma 24 sloty a bije rekordy swojej popularności jak i grywalności czołowych graczy. Więc nas i tak wyprzedza.

ile razy kurwa można pisać, że ranking gametrackera nie jest odzwierciedleniem tego, który serwer jest lepszy. Max na przykład ma 24 sloty a bije rekordy swojej popularności jak i grywalności czołowych graczy. Więc nas i tak wyprzedza.
po pierwsze maxplay ma 26 do 28 slotow wlacznie z ukrytymi. Po drugie maxplay jak i ster sa na rynku od 3-4lat. Po trzecie stajnia ogarow (flagowy serwer steru) jest mniej oblegany niz nasza wiejska przy identycznej liczbie slotow. To samo medieval... Po czwarte wlasciwie wyzszosc moglbym przyznac tylko maxplayowi #1 i faktycznie znajduje to odzwierciedlenie w gametrackerze.

Ponadto uwazam ze gametracker jest bardzo obiektywnym i wiążącym sposobem na kontrolowanie jakosci jak i grywalnosci serwera. Sam algorytm bierze pod uwage wypelnienie dobowe serwera oraz stosunek grajacych do calkowitej liczby slotow. I tak jak sie bardzo czesto z Toba zgadzam fame tak tutaj racji Ci nie przyznam.

Swoja droga gdybym mial kase to postawilbym jeszcze jeden serwer z mapami PayLoad. Zobaczymy jak sie dalej potocza losy wiejskiej, moze sie kiedys takiego dorobimy.