high5 Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 Wszystko jest elegancko i w ogóle dobrze po za jednym. Mianowicie wkur@!~!@ mnie jeden motyw jak biegnę z grubym i wybiegnie paru typów to na każdym serwie strzelam przez swojego i rakiety lecą dalej a tak rozbijają się na swoich i to mi nie pasuje ;x Gorzej się gra jak dla mnie. I byłbym za zmianą tego ; ) tyle z mojej strony dziękuje dobranoc. Tyskie ponad wszystkie ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 Malo realistyczne. Wole zeby bylo tak jak jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Gorzej się gra jak dla mnie zapytaj jak inni się z tym czują, watpie zeby Visrus zmienił coś na serwerze bo jednej osobie coś nie pasuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Poki co mamy malo stalych graczy na serwerze, tym bardziej na forum. Nie bedzie nawet kto mial wyrazic opinii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 high5 - moja propozycja jest taka pograjmy na tym jak jest teraz - rozkrecimy publikę i wrocimy do tematu mi osobiscie to jakosc mega nie przeszkadza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
high5 Posted August 21, 2011 Author Report Share Posted August 21, 2011 Gorzej się gra jak dla mnie zapytaj jak inni się z tym czują, watpie zeby Visrus zmienił coś na serwerze bo jednej osobie coś nie pasuje Wiem wiem dla tego otworzylem ten temat zeby ludzie sie wypowiadali czy im to przeszkadza czy nie ; > Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Wiem wiem dla tego otworzylem ten temat zeby ludzie sie wypowiadali czy im to przeszkadza czy nie ; > no spoko nie przeszkadza to nikomu, ale jak ursek powiedzial dopiero sie rozkreca i malo stalych graczy jest, pozniej sie to ustawi ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mongol Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Mi się zdaję że przy większej ilości graczy są lagi. Od dzisiaj zaczynam tam nakurwiać . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 wiesz co, jest możliwość na małe problemy techniczne bo z tego co widziałem - raz na 30 sekund wypierdalało jakiego neo kida za ping... znakiem tego nie tyle ilość osób co ich pingi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mongol Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Ja proponuje zmniejszyć ilość slotów do 24 wtedy będzie się lepiej grało i mniejsze lagi. I koniecznie dodać anty afk. I ustawić go gdzieś na 2 minuty. [ Dodano: 2011-08-23, 15:16 ] Ad2: Na serwerze jest coś nie tak z grawitacją bo nie można wgl podskoczyć [ Dodano: 2011-10-19, 21:20 ] PANOWIE NIE MA OPIERDALANIA SIĘ !! GRAMY WSZYSCY TAK JAK BYŁO WCZEŚNIEJ ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bumer Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 Tak powinno byc jak jest bo gdy rakiety beda przez swja druzyne przelatywac a tylko na szpiegu sie rozbijac to utrudni gre szpiegiem a tak to gorzej sie zorientowac kto jest szpiegiem :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
berix Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 anty afk jak najbardziej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bumer Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 popieram anty afk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyniol Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 przydalo by sie jeszcze anty troll'ing bo widzac jak pewnie osoby lockuja postacie i tylko po to aby nikt inny nimi nie zagral wola o pomste do nieba (i opcja !votemute jesli taka jest bo glos niektorych "rodzynkow" jest poprostu nie do zniesienia ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 oj Kyniol widzisz... nie zawsze jestem dyspozycyjny na steam a jak ja lubię "kulturalnie upominać" wspomnianych rodzynków o zaprzestanie form fonetycznych podczas rozgrywki . można pomysleć nad jakąś szerzej dostepna opcją vota na mute dla kogos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lou-b- Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 a nie ma takiej wtyczki jak byla do Cs'a ze poprzez AMX szlo sobie samemu kogo kolwiek zmutowac itd.? i nie trzeba bylo do tego miec admina itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ aft3r Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 w sumie jest taka opcja w tf2, która ci pozwala mutować nie wygodne dla ciebie osoby. http://wiki.teamfortress.com/wiki/Voice_chat/pl#Wyciszanie_graczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 wrzucilem votemute na serwer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 Ja proponuje zmniejszyć ilość slotów do 24 możemy co najwyżej jeszcze zwiekszyć, ale nie zmniejszyć ^^ bo przez to leci nam ranking Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lou-b- Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 Ja proponuje zmniejszyć ilość slotów do 24 możemy co najwyżej jeszcze zwiekszyć, ale nie zmniejszyć ^^ bo przez to leci nam ranking polać mu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 ile razy kurwa można pisać, że ranking gametrackera nie jest odzwierciedleniem tego, który serwer jest lepszy. Max na przykład ma 24 sloty a bije rekordy swojej popularności jak i grywalności czołowych graczy. Więc nas i tak wyprzedza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 to zmniejszymy do 10 i zobaczymy czy wejdziesz wtedy na serwer ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 ile razy kurwa można pisać, że ranking gametrackera nie jest odzwierciedleniem tego, który serwer jest lepszy. Max na przykład ma 24 sloty a bije rekordy swojej popularności jak i grywalności czołowych graczy. Więc nas i tak wyprzedza.po pierwsze maxplay ma 26 do 28 slotow wlacznie z ukrytymi. Po drugie maxplay jak i ster sa na rynku od 3-4lat. Po trzecie stajnia ogarow (flagowy serwer steru) jest mniej oblegany niz nasza wiejska przy identycznej liczbie slotow. To samo medieval... Po czwarte wlasciwie wyzszosc moglbym przyznac tylko maxplayowi #1 i faktycznie znajduje to odzwierciedlenie w gametrackerze.Ponadto uwazam ze gametracker jest bardzo obiektywnym i wiążącym sposobem na kontrolowanie jakosci jak i grywalnosci serwera. Sam algorytm bierze pod uwage wypelnienie dobowe serwera oraz stosunek grajacych do calkowitej liczby slotow. I tak jak sie bardzo czesto z Toba zgadzam fame tak tutaj racji Ci nie przyznam. Swoja droga gdybym mial kase to postawilbym jeszcze jeden serwer z mapami PayLoad. Zobaczymy jak sie dalej potocza losy wiejskiej, moze sie kiedys takiego dorobimy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 jestem całym serduchem za tym abysmy w przyszłości dorwali ekipę stałych Tf2 i zbudowali drugi serverek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 19, 2012 Report Share Posted January 19, 2012 kolejny argument - jest godzina 1:23. Max play - 25 osob. Pozostale serwery maxplay - puste, wszystkie stery - puste, wykop i fantazja - puste. Strefy gier puste. Wiejska - 27/28 osob. Dziekuje dobranoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts