❤ DMG Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 KTO SIĘ POD TYM PODPISUJE ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 niewiem co powiedzieć więc nie wklejam zdjęcia kota z chujem na czole Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ olemba Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 mam sie podpisac pod ludzmi ktorzy zazdroszcza komus sukcesu? eee nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 mam sie podpisac pod ludzmi ktorzy zazdroszcza komus sukcesu?eee nie. 10/10 ;d a tak ode mnie.. hmmm.... brałbym go grrrr ;d mięsko <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 ja pierdole.. o co chodzi?? btw jaki on sukces osiągnął? Zaraz się kurwa zapytam CZY ON SAM SIĘ WYBIŁ? Chuja kurwa prawda ! Jak większość pierdolonych gwiazdeczek rodem z "USA"... pierdolona mafia promotorów i komercyjnych producentów, którzy chowają sobie podopiecznych i ich wybijają płacąc grube kafle na to by ich żywe dzieła osiągały sukcesy, a sami na tym kase trzepią. Nie zazdroszcze niczego nikomu.. bo na chuj? Mam swoje życie, ale wkurwia mnie jeśli robią z człowieka IDIOTĘ i zalewają rynek muzyczny takim chłamem, o ktorym NIKT by za 5 lat nie pamiętał - gdyby nie masowy trolling i karmienie sławy jakimiś idiotycznymi zagrywkami. Szczerze? Pierdole komercje - jedyna kwestia w życiu społecznym, którą bym równie szybko wypierdolił jak szybko bym dostał możliwość. Czemu w dzisiejszym świecie nie liczą się talenty ? Czemu żeby kurwa słuchać muzyki trzeba głebiej szukać? Macie kurwa na talerzu ... jak radio i TV robi wode z mózgu, a później dziwimy się dlaczego ludzie są tacy tępi i głupi. Gust jest gustem , ale jak już kiedyś wspomniałem. To jak "wolność" wyznania lub po prostu oddanie swoim ideałom. W tym wypadku na samym starcie zostajesz ochrzczony muzyką komercyjną zanim zdasz sobie sprawe, że nie miałeś na to najmniejszego wpływu - sorry miałes - oddychałeś . Szanować artystów - jebać gwiazdorów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 szczerze jebie mnie to wszystko nie znam ani jednej osoby z moich rówieśników czy tam znajomych którzy słuchają muzyki radiowej, każdy ma jakieś ukształtowane gusta i sam znajduje to co mu się podoba, tego synka słyszałem może jeden kawałek, to że jest chujowy to fakt ale nie musze latać i gadać że go pierdole, po prostu go omijam, telewizji prawie wcale nie oglądam, nie mówiąc o słuchaniu radia, jebać i tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ olemba Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 ja pierdole.. o co chodzi??btw jaki on sukces osiągnął? Zaraz się kurwa zapytam CZY ON SAM SIĘ WYBIŁ? Chuja kurwa prawda ! Jak większość pierdolonych gwiazdeczek rodem z "USA"... pierdolona mafia promotorów i komercyjnych producentów, którzy chowają sobie podopiecznych i ich wybijają płacąc grube kafle na to by ich żywe dzieła osiągały sukcesy, a sami na tym kase trzepią. Nie zazdroszcze niczego nikomu.. bo na chuj? Mam swoje życie, ale wkurwia mnie jeśli robią z człowieka IDIOTĘ i zalewają rynek muzyczny takim chłamem, o ktorym NIKT by za 5 lat nie pamiętał - gdyby nie masowy trolling i karmienie sławy jakimiś idiotycznymi zagrywkami. Szczerze? Pierdole komercje - jedyna kwestia w życiu społecznym, którą bym równie szybko wypierdolił jak szybko bym dostał możliwość. Czemu w dzisiejszym świecie nie liczą się talenty ? Czemu żeby kurwa słuchać muzyki trzeba głebiej szukać? Macie kurwa na talerzu ... jak radio i TV robi wode z mózgu, a później dziwimy się dlaczego ludzie są tacy tępi i głupi. Gust jest gustem , ale jak już kiedyś wspomniałem. To jak "wolność" wyznania lub po prostu oddanie swoim ideałom. W tym wypadku na samym starcie zostajesz ochrzczony muzyką komercyjną zanim zdasz sobie sprawe, że nie miałeś na to najmniejszego wpływu - sorry miałes - oddychałeś . Szanować artystów - jebać gwiazdorów. jak ty czasem pierdolisz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 ja pierdole.. o co chodzi??btw jaki on sukces osiągnął? Zaraz się kurwa zapytam CZY ON SAM SIĘ WYBIŁ? Chuja kurwa prawda ! Jak większość pierdolonych gwiazdeczek rodem z "USA"... pierdolona mafia promotorów i komercyjnych producentów, którzy chowają sobie podopiecznych i ich wybijają płacąc grube kafle na to by ich żywe dzieła osiągały sukcesy, a sami na tym kase trzepią. Nie zazdroszcze niczego nikomu.. bo na chuj? Mam swoje życie, ale wkurwia mnie jeśli robią z człowieka IDIOTĘ i zalewają rynek muzyczny takim chłamem, o ktorym NIKT by za 5 lat nie pamiętał - gdyby nie masowy trolling i karmienie sławy jakimiś idiotycznymi zagrywkami. Szczerze? Pierdole komercje - jedyna kwestia w życiu społecznym, którą bym równie szybko wypierdolił jak szybko bym dostał możliwość. Czemu w dzisiejszym świecie nie liczą się talenty ? Czemu żeby kurwa słuchać muzyki trzeba głebiej szukać? Macie kurwa na talerzu ... jak radio i TV robi wode z mózgu, a później dziwimy się dlaczego ludzie są tacy tępi i głupi. Gust jest gustem , ale jak już kiedyś wspomniałem. To jak "wolność" wyznania lub po prostu oddanie swoim ideałom. W tym wypadku na samym starcie zostajesz ochrzczony muzyką komercyjną zanim zdasz sobie sprawe, że nie miałeś na to najmniejszego wpływu - sorry miałes - oddychałeś . Szanować artystów - jebać gwiazdorów. jak ty czasem pierdolisz... bo napisalem co myśle? kurwa olemba.. wyślil się Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 olemba napisał/a: UrseK napisał/a: ja pierdole.. o co chodzi?? btw jaki on sukces osiągnął? Zaraz się kurwa zapytam CZY ON SAM SIĘ WYBIŁ? Chuja kurwa prawda ! Jak większość pierdolonych gwiazdeczek rodem z "USA"... pierdolona mafia promotorów i komercyjnych producentów, którzy chowają sobie podopiecznych i ich wybijają płacąc grube kafle na to by ich żywe dzieła osiągały sukcesy, a sami na tym kase trzepią. Nie zazdroszcze niczego nikomu.. bo na chuj? Mam swoje życie, ale wkurwia mnie jeśli robią z człowieka IDIOTĘ i zalewają rynek muzyczny takim chłamem, o ktorym NIKT by za 5 lat nie pamiętał - gdyby nie masowy trolling i karmienie sławy jakimiś idiotycznymi zagrywkami. Szczerze? Pierdole komercje - jedyna kwestia w życiu społecznym, którą bym równie szybko wypierdolił jak szybko bym dostał możliwość. Czemu w dzisiejszym świecie nie liczą się talenty ? Czemu żeby kurwa słuchać muzyki trzeba głebiej szukać? Macie kurwa na talerzu ... jak radio i TV robi wode z mózgu, a później dziwimy się dlaczego ludzie są tacy tępi i głupi. Gust jest gustem , ale jak już kiedyś wspomniałem. To jak "wolność" wyznania lub po prostu oddanie swoim ideałom. W tym wypadku na samym starcie zostajesz ochrzczony muzyką komercyjną zanim zdasz sobie sprawe, że nie miałeś na to najmniejszego wpływu - sorry miałes - oddychałeś . Szanować artystów - jebać gwiazdorów. jak ty czasem pierdolisz... bo napisalem co myśle? kurwa olemba.. wyślil się ^^ ja myślę jak ursus nawet Bibera na serwie puszcze to ludzie uahhaani Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted August 25, 2011 Author Report Share Posted August 25, 2011 ^^ ja myślę jak ursusnawet Bibera na serwie puszcze to ludzie uahhaan Zrk puścił biebera to votowali na czacie nad peremem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 to moze cos na rozluznienie http://www.smog.pl/wideo/47482/milosc_do_zwierzat_wersja_hard/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
berix Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 zawiść, zazdrość... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts