✪ UrseK Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 Jak mamy problem - piszemy na podstawie niżej wymienionego wzoru - ułatwi to rozwiązanie sprawy. Kto płacze: Kto wkurwił: Czym wkurwił: Okoliczności wkurwienia: Własne przemyślenia na ten temat: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIXA Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Kto płacze: SIXA Kto ukurwił: Admin Tulipan Czym wkurwił: Dostałem Bana za nic Okoliczności wkurwienia:No naprawde ogarnijcie Admina Tulipan Własne przemyslenia na ten temat:Sam nie wiem gram tu od niedawna i nie wiem co sie stało gram gra a tu nagle dostałeś bana od Admin Tulipan takich adminów nie powinno byc na serverze ogarnijcie ich troche to ja nie gram np: na czitach czy na czymś jak inni prosze o odbanowanie mnie bo gram jak normalny człowiek.. BUILD 5006 SERVER (0 CRC) Serwer # 51 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zostałeś wyrzucony z tego serwera przez admina Tulipan. [AMXBANS] Masz zbanowany. [AMXBANS] Zbanowany Nick: SIXA [AMXBANS] Reason: 'wstaw screeny bd www.forum.wiejska-chata.pl " [AMXBANS] Możesz poskarżyć się na swojego ban@forum.wiejska-chata.pl~~pobj [AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0: 3: 1437045482 " [AMXBANS] Twoje IP: "109.199.19.2" [AMXBANS] ===================================== Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 nie ten temat, won z tymi płaczkami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts