✪ Aga Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Czas rozpocząć turniej w SOCCERJAM Zapisało się 6 drużyn, które zostały podzielone na dwie grupy. W grupie każdy gra z każdym, przechodzą 2 teamy z każdej grupy. Po czym następny etap będzie na zasadzie drabinki. ZGŁOSZONE DRUŻYNY: TEAM 1: -- Autoboty -- 1.Aga 2.Cycu 3.bathon 4.Drzej 5.Krystus 6.Sebek TEAM 2 -- slawne i Puszyste didżeje jebane z Rzeszowa -- aka SIPDJRteam 1.fame 2.PuSzeK 3.Ursek 4.VirusX 5.nlt 6.Rocky TEAM 3 -- FC KLOZETOWCE -- 1.Fuckoff 2.Ozze 3.DranzeR 4.peha 5.Cartman 6.Radziu TEAM 4 -- Cygański Vitek Plemnika ketchupem polany w sosie bananowym -- 1.K3tChuP 2.ViT3K 3.Towelie 4.Cygan 5.HornET 6.bnn. TEAM 5 -- UĆ -- 1.PaiN 2.FRENDPOLE 3.neaT 4.X_X 5.hama 6.creez TEAM 6 -- DzIuBeCzki -- 1. REDQu 2. JoKeR 3. maRIAN 4. Nero1991 5. Shino 6. W grupie A są następujące teamy: -- Autoboty -- -- FC KLOZETOWCE -- -- UĆ -- W grupie B są następujące teamy: -- SIPDJRteam -- -- Cygański Vitek Plemnika ketchupem polany w sosie bananowym -- -- DzIuBeCzki -- I teraz tak. Każdy team musi zagrać z każdym ze swojej grupy. Autoboty vs FC Klozetowce (_:_) Autoboty vs UĆ (_:_) FC Klozetowce vs UĆ (_:_) SPIDJRteam vs CVPKPwSB (_:_) SPIDJRteam vs DzIuBeCzki (_:_) CVPKPwSB vs DzIuBeCzki (_:_) Dalej. Nie chcę Wam narzucać z góry konkretnego terminu i daty, mam nadzieję, że się dogadacie między sobą. Jeśli jednak będzie sprawiało to trudność, wtedy narzucę w góry Wam termin. Mecze mają odbyć się w tym tygodniu, w tym że team SPIDJRteam pierwszy swój mecz może zagrać dopiero od piątku , dlatego proszę aby w grupie B nie było żadnych pretensji, ale są sprawy które decydują o takiej kolejności rzeczy. Jeśli oba teamy się dogadają to proszę o napisanie do mnie, bądź Urska, podając termin spotkania. Nie musi to być koniecznie na steam, może to być równie dobrze PW na forum. Oprócz tego, pod tym tematem ma być umieszczony post kto i kiedy z kim. ZASADY: 1. Spotkanie odbywa się na serwerze udostępnionym przez nas. 2. Potyczkę będzie można oglądać na HLTV, które będzie zamówione na każdy mecz. 3. Na Wiejskim VT będą zrobione specjalne kanały na tą "okazje", każda drużyna będzie więc miała swobodny dostęp do pokoju (PW na kanał będzie podane drużynie) 4. Mecz kończy się po zdobyciu 10 bramek. 5. UWAGA! Maskotka zabija w polu karnym. 6. Zakazane są wyzwiska, jedynie w granicach rozsądku i tolerancji obu stron 7. Nie puszczamy żadnej muzyki w czasie trwania meczu, chyba że obie drużyny się na to godzą. 8. Każde wejście na trybuny dłuższe niż 5 sekund skutkuje odjęciem bramki - jeśli piłka wypadnie na trybuny trzeba po nią pójść i jak najkrótsza droga zejść. 9. Pierwszy etap turnieju to etap grupowy. Drugi to drabinka. 10. Każda z drużyn zobowiązana jest o zrobienia screenshota wyniku końcowego i wstawieniu go pod tym tematem po zakończonym meczu. 11. Wszelkie inne spory rozstrzyga Nasza Władza NAGRODY: Nagrodami są sloty na wybranym serwerze W-CH. IP I PW na serwer będzie podane Wam przed meczem. W miarę możliwości ktoś będzie zawsze jako sędzia podczas meczu, jeśli jednak wystąpią z tym trudności w przypadków jakiś sporów będziemy mieli HLTV. Jeśli o czym zapomniałam, to przepraszam i dopisze Proszę o nie pisanie głupich postów pod temat, ten temat służy wyłącznie do przeprowadzenia turnieju. WIĘC ZACZYNAMY! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn. Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 team SPIDJRteam pierwszy swój mecz może zagrać dopiero od piątku , A co to Oni sa uposledzenie, ze tyle czasu potrzebuja? Proszę o nie pisanie głupich postów pod temat, ten temat służy wyłącznie do przeprowadzenia turnieju. Aha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted September 5, 2011 Author Report Share Posted September 5, 2011 niech ktoś z tych drużyn 1.Fuckoff 2.Ozze 3.DranzeR 4.peha 5.Cartman 6.Radziu i 1.PaiN 2.FRENDPOLE 3.neaT 4.X_X 5.hama 6.creez się do mnie zgłosi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 Może teraz ktoś to zobaczy [scroll]JA NIE GRAM ! JA NIE GRAM ! JA NIE GRAM ! JA NIE GRAM ! JA NIE GRAM ! JA NIE GRAM ! JA NIE GRAM ![/scroll] Ile można pisać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted September 6, 2011 Author Report Share Posted September 6, 2011 nie widac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 Aga ja kontaktu z tym team nie mam . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted September 9, 2011 Author Report Share Posted September 9, 2011 istnieje takie cos jak PW na forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 PW na forum Powodzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 dlatego darło się ryja by jakieś kontakty zostawili. w ostatecznosci okroi się teamy tak , ze tylko AKTYWNI beda grali i chuj reszcie w dupe. jak sie zgłaszjaa to niech dbają o to by wiedziec o i jak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R0ckY Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Co z tym TURNIEJEM!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 Co z tym TURNIEJEM!? Bryyyy +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts