Fubio Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 Hmmm sytuacja wygladala tak. Nie bylo mnie przy kompie , i mnie cos zlabilo . Wiec zrobilem reconnecta ( nie wiem czy tak nie mozna ). Wrocilem na serwer i Drzej do mnie z tekstem ze jak jeszcze raz zrobie reconnecta to dostane bana ^^. No spoko . Odpowiedzialem mu tylko " Wyluzuj bo Ci zyłka peknie " po minucie takie cos mi wyskoczylo : [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zbanowany przez Drzej [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Przyczyna: 'wypierdalaj' [AMXBANS] Czas: '5 minut' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:20446261' [AMXBANS] Twoje IP: '89.231.176.133' [AMXBANS] ======================================== Jak widac kolejny niekompetentny administrator ; ). Nie wiem czy on moze robic co sie mu podoba ^^ , i to nie jest pierwszy taki przypadek . I tak wiem ze mu nic nie zrobicie ^^. Lecz nudzilo mi sie ; ). PS. Drzej nadajesz sie tylko do ; ). Pozdro ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drzej Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 Dziekuje ze napisanie jak że pieknego posta na uznałem Twoja odpowiedz na moją informacje za pogardliwą temu dostałeś bana kminie jak bym Ci dal na tydzien jak to powinno sie dawac ale dostales na 5 minut wiec ogarnij bo Ci zylka peknie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fubio Posted September 4, 2011 Author Report Share Posted September 4, 2011 Przyczyna bana mowi sama za siebie ; ). Ban na tydzien ? ^^. Ciekawe za co . Musisz poczytac rozpiski chyba . Skonczylem juz z tym tematem ; ). Misiek nie rob 2giemu co tobie nie mile . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drzej Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 Nie widze jak bys był częstym graczem to byś wiedział ze nie wolno robić reconektów byłes zoombie bo jak sie jest zombie a Ty nim byles i walnie sie reconekta wraca sie jako czlowiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 Panowie, jeśli mógłbym prosić o rozwiązanie sprawy na drodze prywatnej i podanie ostatecznych wyników Waszej debaty. Chyba, że argumenty jednej ze stron są przytłaczające i druga kontrując robi burdel. To zamkniemy temat od razu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 jak ktoś może zamknijcie to i chuj... ban na 5 min i wielka afera... Link to comment Share on other sites More sharing options...
guti1 Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 tu zawsze robia afere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts