Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Maszyna padla

Jaśnie Pan
 Share

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

Dzisiaj wyjasnilo sie co nieco w sprawie maszyny...

A wiec dedyk jest zadluzony na 1.5 tysiaca zlotych, z tego co wiem do splaty pozostalo okolo 1200.

Dopoki dlug nie zostanie wyrownany - nie bedzie mozliwosci przeniesienia fizycznie maszyny jako ze stanowi ona swoista hipoteke.

Wiejskie fundusze na chwile obecna sa mierne, przelalem 'cos' choc to i tak kropla w morzu potrzeb.

Nie spodziewam sie, by cokolowiek sie zmienilo w kwestii 2 tygodni wiec albo czekamy albo zamawiamy serwery gdzies indziej.

Jutro mysle napisac oferte o sponsoring do gamepada choc patrzac na jakosc jaka oferuje showmatch nie wydaje mi sie, by to byl najlepszy pomysl by sie tam hostowac no ale zobaczymy...

Jutro mysle napisac oferte o sponsoring do gamepada
primo, oferta miala byc gotowa na sobote, jak zwykle dales dupy,
jakosc jaka oferuje showmatch nie wydaje mi sie, by to byl najlepszy pomysl by sie tam hostowac no ale zobaczymy...
sekundo, pisalem Ci na steam, ze tam jest wciaz kernel do poprawki i maja to zrobic na dniach.. ale wolisz sie wyzalic na forum

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.